- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора,загазих...
е все пак майка ти се интересува от теб малко или много, нали ?Първоначално написано от monityY
ок 6е кажа на майка ми,в моя град е да... па 6е я вида кфо 6е каже,ама като я знам кфа е,нема да земе никфи меркиПървоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Доста си загазила,но е наистина добре да кажеш на някой,няма значение къде е..обади се на майка ти,майките знаят най-добре да помагат..Не се притеснявай,всичко ще е наред![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
А защо аз съм сигурна, че и да беше той, щеше да питаш нас какво да правиш и нямаше да отидеш в полицията? А и той те е заплашвал и е замесен, дори да не го е извършил самият той.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми не особено..Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
мм разбирам.. да обаче.. все нещо ще направи, най малкото заради тва, че си и дете..Първоначално написано от monityY
ми ок 6е и кажа или о6те днес по тела или утре 6е я викна да дойде да и кажа ли4но
Ако искаше да ти направи нещо, нямаше да те заплашва. Ако е толкова спихясал, че да го направи, ще действа. Куче, което лае, не хапе. Научи това.
по добре давай лично.. телефона не е за такива неща.. като гледаш човека пред теб можеш по ясно да му прецениш реакцийте и по добре да си подбереш думите..
не винаги поговорките са вярни,аз днеска го отрезах и е нормално като 6е действа и да ме запла6и преди тфа... па той пак 6е си действа след някой денПървоначално написано от `Death`Whore``
Има едни кучета в моя квартал /в този ред на мисли/, които мен ме гониха, а сестра ми я ухапа едно от тях...те не лаят никога.
Добре, защо да те заплашва? Да те предупреди да залостиш вратата ли?
А бтв...няма ли някоя приятелка, при която да отидеш?
не,доста съм зле с приятелките... и да оставя баба ми сама,кой знае кфо може да и напраат на нея като е сама,а и да имах приятелка няма6е да ме пуснат да хода при нея да спя
+гледай да не си сама.Направо се чудя как може като е на 17 години да се държи така,не разбира ли от откъзи,защото доколкото разбрах се дэржи така,защото не искаш да имаш нищо общо с негоПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
и все пак се съмнявам да направи нещо
![]()
Споко![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Не се паникьосвай толкова.Ако ти е такова търсене,кажи на някого.Дали ще е на майка ти или на някой приятел-ти си реши.Просто кажи на някого ,эа да си по-спокойна.А иначе `Death`Whore`` каэа нещо мнооого вярно- куче,което лае,не хапе.
[size=7][b][u]fosse cos
Prosto i ti go filmirai!kaji my naprimer 4e ako nqkoi ot tqh te dokosne s prust na miga 6te otide6 v policiqta da saob6ti6 za poboq,kaji my su6to 4e nqma kak da se izmukne za6toto 6te ima6 dokazatelstva 4e te e bil/t.e.nqkoq rana,sinka,ne6to/.i za kapak go svetni 4e makar da e nepulnoleten i da ne moje da go vkarat v zatvora,6te go vkarat v nqkoi izpravitelen dom,a tam.....................6te go karat mn da raboti
Твърде е вероятно да не говори сериозно и просто да заплашва, но кой го знае.Въпреки че няма да има смелостта, после ще знаеш кой е.Можеш да разпознаеш и момчетата...
За всеки случай не ходи по тъмно сама, най-добре с приятел момче.Ходи по оживени места и да са светли.
а другото не6то което запла6и да направи е да ми даде тела на поне 100 4овека ... хах..и са 6тели да ми званът непрекъснато да ме тормозат и през но6та и така,а ко направи това,6тото др може да го достра6и какво да правя,ако по4не да ме тормози?
Еми да,това по може да го направи.Ако стане,просто си смени номера.Първоначално написано от monityY
[size=7][b][u]fosse cos
смени си номераПървоначално написано от monityY
![]()
а няма ли как да се обада в полицията и те да разберат от кои номер са ми звъняли и от там да намерят адреса им и... или никои нема се разпраа
Эа момента нищо не е станало.А и се съмнявам да стане де...но ако стане нещо по-сериоэно,тогава ще ти обърнат внимание в полицията.Но ако им кажеш `Иэвиняваите,ама едно момче ми эвъни преэ пет минути,помогнете`,нищо няма да направят.Съветвам те даже направо да си смениш номера,не чакай.Ей така-эа твое спокойствие.Първоначално написано от monityY
[size=7][b][u]fosse cos
Наистина ли вярваш,че ше го напраиЕбати,ти дори знаеш КОЙ го е направил-СЪД!!Няма да посмее
А пък и имаш доказателство вече-това мнение във форума
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Полицията няма да се разправя но телефоните си имат функция с която можеш да избереш само кой да ти звани. Избираш си само хората който искаш да ти звънят и другите не могат. И нямаш никакви проблеми.Първоначално написано от monityY
я си кажи адреса аз ше дойда да те паза \/ съвсем сериозно говора
![]()
![]()
пши ми на Sкype:tashev3
![]()
love is in the airПървоначално написано от M&M
![]()