- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора,загазих...
Ми според мене това ти е нещо като урок,надявам се все пак да не изпълни заплахите си...Моя съвет е да се пазиш повече и да не правиш втора такава грешка,защото може да бъде фатална![]()
съмняям се,че е толкова тъпа да нправи една и съща грешка два пъти...
ако ми трябва да я изнасилвам ше си го направа сам ... ама не ща
просто мога да и помогнапък и приятелката ми ме заряза и ...
![]()
![]()
![]()
не я задължавам, просто исках да помогна , вие пък как ми се хвърлихте
тя ако иска ше ме потърси ...
![]()
никой не ти се е нахвърлилПървоначално написано от M&M
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Не видя ли че е написала че не живее с техните и няма на кой да кажеПървоначално написано от bobka
аз видях, тва ми беше първото мнение.. тя каза по късно, че не живее с техните..Първоначално написано от Th3MaN
Първоначално написано от MiMcHeToOo
За теб знам че си видяла аз говоря за bobka
Ами викай майка си и си сменяй номера. А пък ако баба ти е паника като моята по добре не й казвай нищо.
Не можеш ли на някой комшия да кажеш???
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Надали този тип е говорил сериозно, нали го познаваш, после ще си изпати![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
тъпа си не за друго,а защото му се връзваш........![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Земи беизболна бухалка и ги чакайАми като за 1-во време е важно да кажиш на ваще и да си стоиш И ЗАКЛЮЧВАЙ!!!
Fitness Forever
Първоначално написано от monityY
Ти си луда!Ми иди сега в полицията бе!?Кажи им покажи смс-ите и готово
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
званиш му и му казваш "аи някои да ми посегне да ма изнасилва после кат о те осъдя ще те изнасилват по 2 пъти на ден така че няма да усещаш кат са насираш"
Тфа МноУ мИ хАрЕсЪПървоначално написано от qwetdfgsdf
пО дОбРе Се ЗаКлчвАй !!!
![]()
THUG LIFE
Гард искаш ли ? Щото държа на бой и удрям лошоПървоначално написано от monityY
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
i kak taka vratata vi 6e e jelqna i ti 6e spi6 i te 6e vleznat i 6e te iznasilqt ne vqrvam da spi6 kato pyn i da ne 4ue6 kak se razbiva ili otkliu4va JELQZNA vrata...stranna rabota tfa az ot tuka 6e 4uq pa kamoli ti da ne 4ue6..
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ффф... какво разправяш!Първоначално написано от MiMcHeToOo
цял мъж е и това не е детско поведение!
![]()
аман от лапета-гангстери!![]()
![]()
На страха очите са големи! Едва ли ще направи нещо от обещаното! Просот се успокой и погледни трезво на нещата! Едва ли нещо от това, което ти е казал ще стане!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
за жалост май си прав/аПървоначално написано от Guarana®
тва бях аз..Първоначално написано от Анонимко
![]()
6to ne me potursi6 ti na moq skype?Az uj te dobavih de... a btw toi ako mi zvune6e na gsm lesno 6e si smena nomera,ama stava duma za doma6en i ne6tata stoqt malko po slojno...Първоначално написано от M&M
kazah na maika mi,ama tq ni6to ne kaza,samo det uj q "pritesnih" posavetva me da ne otvarqm na nikoi ako zvuni na zvuneca i ako nqkoi zvuni na tela da pra6tam baba mi da diga i da kaje 4e sum zaminala nqkade na po4ivka,ama ako toq se dotutri do moq kv i vidi 4e sum si tuka 6e stane o6te po lo6o
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
taka -pyrvo karai go po-spokoino.Sama kaza 4e tatko ti si idva sled 2 sedmici-toi e myj-golqm,silen bla bla bla-onq muhlio nqma da my stiska-trqbva da izdyrji6 tezi 2 sedmici nali.Vse 6te ima6 nqkoq priqtelka ili priqtel mom4e koeto da pokani6 y vas nali-pone nqma d si sam.Jelqzna vrata ne se otklu4va-vqrvai mi.Ne i ot 17 godi6ni.ZA tvoe spokoistvie ne mahai klu4a ot vratata i go dryj v izpraveno polojenie kato e v klu4alkata-taka ot vyn qnma da mogat da vlqzat daje i ako sly4aono imat klu4 ili nqkakav dryg instroment za koeto se symnqvam.Moje i ti da go spla6i6i malko-nqkoi sms s po taka sydyrjanie 4e samo ako ti naprai ne6ty e jiv ymrql-toi ne e maloleten a samo nepylnoleten tva zna4i 4e za nego 6i ima specialno mqsto v hybav izpravitelen dom det 6i go skusvat ot vsi4ko.kaji 4e poznava6 nqkyv advokat i mn da vnimava.I kaji 4e ne si sama a 4i4o ti,vyi4o ti koito i da e e y vas ili pak ky4e nz.Kakto ti preceni6.Prosto ne se potdavai na panikata \/
да ма той знае 4е сега съм само с баба ми и лесно 6те се възползва,нямам приятелка или приятел който да седи в нас и да ме пази,нямам му телефона да му пи6а смс,а и аз нямам телефон... а и ме е страх да го запла6а 4е да не стане по ло6о...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми като знаеш всичко и никфи съвети от рода на "кажи на ваште" не приемаш..що ни питаш...![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам