- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора,загазих...
off razkazah nqkolko puti po to4no za kfo staa vapros.. predi mi se be6e obadil i mu kazah 4e neiskam da se sre6tam pove4e s mom4eta.malko da si po4ina,izlugah mu i ne mu kazah istinata ta da ne go naranq,ama posle mi se obajda pak i nastoqva da se vidim neznaeh kak da se izmukna,toi me pita dali si nqmam nqkoi durg i az za da se izmukna kazah mi g/d da.. i toi mi zatvori,nakraq ve4e mu kazah istinata 4e ima nqkoi 4erti v nego koito ne mi haresvat,govorq vizualno i po harakter,az bqh sklonna v na4aloto da trugna s nego 6toto mi se vidq gotin po harakter,posle go opoznah i rabzrah 4 e eprosto edno jivotno koeto e s mene samo za sex i izob6to ne mu puka,razbrah 4e e grub i izvraten i nakraq prosto mu kazah 4e ne mi haresvat nqkoi 4erti v haraktera kakto smai pro4etohte,koeto go vbesi ebati...Първоначално написано от Treselle_s
ne moga da sum s 4ovek koito ne haresvam na sila,ne moga..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти си безнадежден случаи хората ти дадоха 20000 съвета а ти пак си продължаваш да си навиваш на пръста как някви дришлиовци се ебават с теб тоя няма сила да пръдне имал хора кви хора има тоя цифлио!Послушаи хората вместо да се правиш на тъпа и да си държиш на своето за кво искаш съвети като не ги приемаш
Споко бе....няма нещо да напрви.... не може ли да му се извиниш и да му кажеш нещо др..някфо оправдание от сорта на " Еми просто много пъти са ме наранявали не искам да почвам връзка ,щото ме е страх да не остана наранена искам да изчакам малко" аз примерно винаги казвам нещо от сорта като искам да разкарам някой...винаги действа![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
pri nego edva li 6e podeistvatoi 6e kaje 4e ne bi me naranil,4e e po razli4en ot ostanalite,ili 6e kaje 4e iska da se vijdame pone dori da ne sme gadjeta i kat se vidim pak 6e mi se nahvurli da me celuva i t.n... prosto neiskam da imam ni6to ob6to s nego,ina4e za suvetite mersi,ne e vqrno 4e ne gi priemam,e zavisi kakvi sa de,pone malko me ospokoihte,mersi na si4ki koito pro4etohte temata mi
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
констатрам че на теб неможе да ти се помогне неслушаш никого сама си се предала и самата ти казваш че няма изход и ако някои ти даде съвет веднага контрираш е ми оправяи се!С радио не се говори![]()
Ти имаш нужда от специалист...според мен.Нямате ли във вашият град психотерапевти,вземи иди,че тай като гледам имаш нужда от помощ!
A qui
Ъъъъ, не знам как се излъгах да прочета онзи чат, но все пак - това момче е малоумно и ти му се връзваш.![]()
[02.9.2007 г. 16:33:04] pepi каза: mai ti skusva6 s men za6toto ne ti napravih klaviaturata
![]()
![]()
![]()
i kvo da im kaja?ima edno mom4e deto me zapla6va 4e 6e me iznasili,ama mu nqmam adresa i telefona kfo da praa?Първоначално написано от inSane_baby
pravi kot iska6 horata v sveta umirat a ti ni zanimava6 s prostotii
mi da toq forum e za tfa,za "prostotii"kato ti e tupo nedei vlizia tuka i nedei 4eti a xodi da spasqva6 xorata det umirat..
Oha jelezna vrata, a?
Vikate mn zdrava?
Zaburkvat malko Thermite (2 kila e da ti otkurtqt vrata i barabar 4ast ot stenata) i oshte nqkoi drugi blaginki i gi palqt pred vratata. I ostavash bez vrata i malko stena (thermite se pravi dosta lesno i materiqlite ne struvat povee ot 20 leva).
A zamislqla li si se da se ka4at prez terasta sus stulba?![]()
Можеш съвсем спокойно ако нямаш кой да те пази да платиш на няколко мутри и те да си свършат работата(говоря сериозно) не вярвам в СФ да нямате такива![]()
mali basi filma zvanni na vin disel tiq sa nekvi opasni kopeleta vika6 brus lii lelq mu i mitio pi6tova vika6 golemi goveda sa prez steni minavat samo se 4udq v scenariq kade se poqvqva vinnie jons![]()
Отиди на село за една седмица
Не му се връзвай,вероятно блъфира![]()