Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
Сега според мен,като прочетох чата момчето само се е ебавало с теб...за да види реакцията ти...излишно се филмираш... Пък и ти що казваш ,че не си го отрязала гадно...Да му кажеш ,че не му се кефиш и ,че си имаш др-това направо си е супер злобно.... Не мисля,че нещо ще направи....
off razkazah nqkolko puti po to4no za kfo staa vapros.. predi mi se be6e obadil i mu kazah 4e neiskam da se sre6tam pove4e s mom4eta.malko da si po4ina,izlugah mu i ne mu kazah istinata ta da ne go naranq,ama posle mi se obajda pak i nastoqva da se vidim neznaeh kak da se izmukna,toi me pita dali si nqmam nqkoi durg i az za da se izmukna kazah mi g/d da.. i toi mi zatvori,nakraq ve4e mu kazah istinata 4e ima nqkoi 4erti v nego koito ne mi haresvat,govorq vizualno i po harakter,az bqh sklonna v na4aloto da trugna s nego 6toto mi se vidq gotin po harakter,posle go opoznah i rabzrah 4 e eprosto edno jivotno koeto e s mene samo za sex i izob6to ne mu puka,razbrah 4e e grub i izvraten i nakraq prosto mu kazah 4e ne mi haresvat nqkoi 4erti v haraktera kakto smai pro4etohte,koeto go vbesi ebati... ne moga da sum s 4ovek koito ne haresvam na sila,ne moga..