- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора,загазих...
имам едно бив6е гадже с което споделих за проблема и той каза 4е само да ме е докоснал 4е му сма4ка фасона,то аз като ми направи не6то 6е се опраа после 6е му го върна,ама въпроса е как да се отърва 4е да не ми направи ни6то,бив6ето ми предложи о6те са да си определа сре6та с тоя и да дойде да го набие,ама аз неискам са,о6те ни6то не ми е направил,верно не треа да 4акам да ми направи ама ако сега го пребие оня после 6е с еозлоби пове4е и може да ми го върне тройно,аз съм на мнение 4е не6тата не се ре6ават с бой...аз не съм го отрязала гадно,просто той постоянно ми се натиска6е и като го опознах 6то за стока е му казах 4е искам да си по4ина малко от мом4ета и да си няям гаже,даже не му казах истината поради която неискам да се виждаме и той ми затвори,в4ера ми звъни и иска да се видим казах му 4е ве4е му казах не6то и неискам,той ме пита дали си няям друг и аз да се оттърва казах-ми не6то такова и оня пак ми затвори и после в скайпа се опитах да поговоря 4ове6ки с него и т.н ама той от дума не разбира по4на напрао със заплахите,аз съм му виновна... не мога да съм с 4овек който не харесвам на сила,верно в на4алото му дадох напразни надежди,6тото с;ед диското излизахме 3 пъти,първия път да си го спомна,6тото помнех 4е не ме кефе6е мн визуално и видях 4е не ме кефи ама не ми стиска6е да го отрежа,той само ме целува6е,помих го да не прибързваме и да няма целувки,ама той не можа да се спре,само ми се нахвърля6е,втория и треатия път се видяхме не 6тото съм искала а по необходимост,бе6е ми се развалила калавиетурата и той каза 4е може да ми я орпави,видяхме се за да му я дам и после за да ми я върне и двата пъти пак ми се натиска6е,изоб6то ми напраи мн ло6о впе4атление,пита ме дали искам да ходим и аз му казах като го опозная по добре 6е му кажа,не е да съм му казала Да а в следва6тия момент да го късам,казах му 4е 6е си помисля и накрая му казах кратко ясно и спокойно какво съм ре6ила,той оба4е е луд по мен и го прие много сериозно и сега незнам какво ме 4ака...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.