- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна, като е женкар?
moqt problem nz dali e golqm az obi4am edno mom4e no nz dali i to men.pi6em si postoqnno ve4e 2 pati hodihme i se razdelihme sq mi pi6e 4e me obi4a no ne mu vqrvam.sigorno si nqma gaje i nqma s koq da hodi kajete mi dali da se saberem i da vidq kakvo 6te stane ili da go otreja
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
абе човек.. ние как да мислим вместо тебе? направи каквото решиш.. начи много интересно ми стана заглавието на темата ти.. след като е женкар можеш да си го върнеш само с две думички (повечето женкари са така)..
реши си сама дали искаш да си с него или не.. ако мислиш, че иска отново да е с тебе само, защото си няма гадже тогава не тръгвайте.. ако обаче мислиш, че има некви чувства към теб, що да не пробваш..![]()
Първоначално написано от MajeStic
i az taka mislq(i znam ot li4en opit)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
problema e 4e ne toi men zarqza a az nego za6toto razbrah 4e hodi s druga dokato hodihme a moje da si vra6ta i za tova 4e parviq pat go zarqzah za6toto haresvah drug,no sq razbiram kolko mnogo zna4i za men
zабрави го по добре,6том не го оби4а6 6те ти е по лесно,недей да въде6 толкова наивна за да не се влюби6 накрая и да ти разбие буквално сърцето.. несе занимавай с женкариПървоначално написано от di4e
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
no az go obi4am mnogo!!!
ami nz ko da g pravq mnogo mi lipsva.No ima i drug problem skoro mi slojiha brekiti i me e sram da se sre6nem za da ne me otblasne
ако е женкар бъди сигурна, че ще те отблъсне.. не, че искам нещо лошо да ти кажа ама мисля, че е така..Първоначално написано от Анонимко
mi az ot dnes mnogo se promenih po van6en vid
[31.8.2007 г. 22:13:50] L^O^V^E каза: ;(
[31.8.2007 г. 22:13:53] L^O^V^E каза: i nqma
[31.8.2007 г. 22:13:55] L^O^V^E каза: da me haresva6
[31.8.2007 г. 22:14:01] L^O^V^E каза: ;(
[31.8.2007 г. 22:14:24] каза: pratimi snimka da te vidq
molq vi pi6ete o6te za6toto o6te ne moga da re6a kakvo da pravq
колко пъти да ти кажа, че ТИ единствено и само ТИ знаеш кво да правиш и квото и да кажем ние тук решението си остава твое..
Ако е женкар и в момента е такъв, имаш пълното право да не му вярваш, а и надали е показал, че изпитва голяма любов.Не ти трябва такъв човек, ако искаш нещо сериозно.![]()
az imam sy6tiq problem i ne mu wqrvam I ne iskam pak da se skarame za6toto tfa me naranqva pove4e i pove4e zapo4vam da go obi4am go obi4am!
Само можеш да си изпатиш от него! Забрави го! Не мисли за него! А и скоро започваш училище, предполагам. Няма да имаш много свободно време, за да се сещаш за любови и да се самосъжаляваш! Продължи напред, но без него!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ne moga da ne mislq za nego s nego imam mnogo spomeni v ka6ti i vsi4ko mi napomnq na nego i imam mnogo podaraci ot nego koito o6te pove4e me natajavat
Всеки си намира майстора.Ако си неговият,сам ще се върне при теб,ако ще да е най-големият женкар.А ако не-просто не си и няма смисъл да се занимаваш.
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
За какфо ти е да си го връ6та6 6том е женкар?
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ако толкова много го обичаш му дай 2 шанс.Всеки има право на 2 шанс.Лошото е,че после може да те нарани и пак да страдаш.Имам една приятелка в същото положение като теб,само че тя винаги е готова да се събере с момчето,в което е влюбена,дори после той да я нарани и тя да страда.Винаги му прощава.Успех!!!![]()
Щом си е женкар - няма да се промени и според мен няма смисъл да се пробвате пак...![]()