.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    di4e
    Guest

Как да си го върна, като е женкар?

moqt problem nz dali e golqm az obi4am edno mom4e no nz dali i to men.pi6em si postoqnno ve4e 2 pati hodihme i se razdelihme sq mi pi6e 4e me obi4a no ne mu vqrvam.sigorno si nqma gaje i nqma s koq da hodi kajete mi dali da se saberem i da vidq kakvo 6te stane ili da go otreja

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Не си го връщай щом е женкар Един път е избягал от теб ще го направи пак
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    абе човек.. ние как да мислим вместо тебе? направи каквото решиш.. начи много интересно ми стана заглавието на темата ти.. след като е женкар можеш да си го върнеш само с две думички (повечето женкари са така)..
    реши си сама дали искаш да си с него или не.. ако мислиш, че иска отново да е с тебе само, защото си няма гадже тогава не тръгвайте.. ако обаче мислиш, че има некви чувства към теб, що да не пробваш..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Един път е избягал от теб ще го направи пак

i az taka mislq(i znam ot li4en opit)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    problema e 4e ne toi men zarqza a az nego za6toto razbrah 4e hodi s druga dokato hodihme a moje da si vra6ta i za tova 4e parviq pat go zarqzah za6toto haresvah drug,no sq razbiram kolko mnogo zna4i za men

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: kak da is varna priqtelq pri polojenie 4e e jenkar

Цитирай Първоначално написано от di4e
    moqt problem nz dali e golqm az obi4am edno mom4e no nz dali i to men.pi6em si postoqnno ve4e 2 pati hodihme i se razdelihme sq mi pi6e 4e me obi4a no ne mu vqrvam.sigorno si nqma gaje i nqma s koq da hodi kajete mi dali da se saberem i da vidq kakvo 6te stane ili da go otreja
    zабрави го по добре,6том не го оби4а6 6те ти е по лесно,недей да въде6 толкова наивна за да не се влюби6 накрая и да ти разбие буквално сърцето.. несе занимавай с женкари
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    no az go obi4am mnogo!!!

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Един път е избягал от теб ще го направи пак

i az taka mislq(i znam ot li4en opit)
    И при мен така Скоро ще я скъсам

пп:
    не аз съм женкар, а тя ходи по момчета :P
    Клик ми (:

Guest
    ami nz ko da g pravq mnogo mi lipsva.No ima i drug problem skoro mi slojiha brekiti i me e sram da se sre6nem za da ne me otblasne

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami nz ko da g pravq mnogo mi lipsva.No ima i drug problem skoro mi slojiha brekiti i me e sram da se sre6nem za da ne me otblasne
    ако е женкар бъди сигурна, че ще те отблъсне.. не, че искам нещо лошо да ти кажа ама мисля, че е така..

Guest
    mi az ot dnes mnogo se promenih po van6en vid
    [31.8.2007 г. 22:13:50] L^O^V^E каза: ;(
    [31.8.2007 г. 22:13:53] L^O^V^E каза: i nqma
    [31.8.2007 г. 22:13:55] L^O^V^E каза: da me haresva6
    [31.8.2007 г. 22:14:01] L^O^V^E каза: ;(
    [31.8.2007 г. 22:14:24] каза: pratimi snimka da te vidq

di4e
    Guest
    molq vi pi6ete o6te za6toto o6te ne moga da re6a kakvo da pravq

Град
    Там
    колко пъти да ти кажа, че ТИ единствено и само ТИ знаеш кво да правиш и квото и да кажем ние тук решението си остава твое..

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е женкар и в момента е такъв, имаш пълното право да не му вярваш, а и надали е показал, че изпитва голяма любов.Не ти трябва такъв човек, ако искаш нещо сериозно.

az imam sy6tiq problem i ne mu wqrvam I ne iskam pak da se skarame za6toto tfa me naranqva pove4e i pove4e zapo4vam da go obi4am go obi4am!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само можеш да си изпатиш от него! Забрави го! Не мисли за него! А и скоро започваш училище, предполагам. Няма да имаш много свободно време, за да се сещаш за любови и да се самосъжаляваш! Продължи напред, но без него!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

di4e
    Guest
    ne moga da ne mislq za nego s nego imam mnogo spomeni v ka6ti i vsi4ko mi napomnq na nego i imam mnogo podaraci ot nego koito o6te pove4e me natajavat

Всеки си намира майстора.Ако си неговият,сам ще се върне при теб,ако ще да е най-големият женкар.А ако не-просто не си и няма смисъл да се занимаваш.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    За какфо ти е да си го връ6та6 6том е женкар?
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ако толкова много го обичаш му дай 2 шанс.Всеки има право на 2 шанс.Лошото е,че после може да те нарани и пак да страдаш.Имам една приятелка в същото положение като теб,само че тя винаги е готова да се събере с момчето,в което е влюбена,дори после той да я нарани и тя да страда.Винаги му прощава.Успех!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом си е женкар - няма да се промени и според мен няма смисъл да се пробвате пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си