.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Пуканките

Повече от фен

Пуканките

Вредни ли са пуканките колкото чипсовете? И примерно,ако сте на диета (аз не че съм просто избягвам тестените изделия,сладките и се ограничавам в яденето до колкото мога-е не полагам големи усилия де ).Но говоря за пуканките не като Снакс и т.н.,ами тези които се приготвят в микровоновата печка.

П.С.На 14 съм и съм 167 висока,а кг ми варират 49-51 ,ако това е от значение.

Предварително благодаря на всички за отговорите =D>

здр.виж сега.......... пуканките не са толкоз вредни ,но в ограничени количества. те не са толко вредни ....значи пуканките,НЕ са пържен да речем. много по добре да ядеш пуканки от колкото чипд например.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Калорични са , но чипсовете са по-калорични.Щом се ограничаваш,се опитай да не ядеш пуканки,но пък от време на време можеш да си похапваш по малко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Абе я си яж, каквото искаш. Тапициран скелет ли искаш да ставаш???

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Абе я си яж, каквото искаш. Тапициран скелет ли искаш да ставаш???
    Не,просто имам паласки,които се опитвам да смъкна от сума ти време а само в дупето слабея .И примерно,когато отида да си купувам дънки или панталн примерно на дупето или са ми големи,а на палските добре,или паласките изкачат и дупето е добре.Е за това искам да смъкна тъпите гадни паласки Аа и да не забраваме,че има и шкембе на лице ...то да бяха само паласките

Всичко трябва да е в нормални граници!Но не са по вредни от чипса.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ne e katastrofa ako hapvash pukanki ... po skoro trqbva da ograni4ish 4ipsa .. podobnite snaksove sydyrjat trashno mn maznini .. i vse pak glezi se ponqkoga s paket4e 4ips ;]]
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Паласки не се свалят само с диета!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Аь,то мойто и диета не мога да го нарека,защото когато ми се дояде-ям,но се старая да не е безразборно.Между другото ходя да бягам,но повече от 3 обиколки на стадиона наведнъж имам чувството,че ако направя и ще припадна ..затова правя по 3 после почивка и пак

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Аь,то мойто и диета не мога да го нарека,защото когато ми се дояде-ям,но се старая да не е безразборно.Между другото ходя да бягам,но повече от 3 обиколки на стадиона наведнъж имам чувството,че ако направя и ще припадна ..затова правя по 3 после почивка и пак
    Аз мога само по една.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Яж си каквото поискаш но в малки колкичества и РЕДОВНО
    Много обичам пуканки

Именно от гладуването с качват килцата, ако ядеш често но по малко ше си супер едва ли чуваш тфа за 1 път но е истина \/

za pukankite -nz,ama mai naduvat stomaha malko ina4e ne sa mn kaliri4ni

a za palaskite probvai da vurti6 obra4....4uvala sum ot mn hora 4e taka se svalqt

uspeh

Супер фен
    По себе си съдя,че изобщо нямаш нужда от диети!Аз съм 160см (почти де ) и съм 46кг .... и съм си добре ... а ти си по висока и не си по - тежка ... така че - яж си спокойно.
    Обичам те <3 !!!

яж си колкото ти душа дава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си