- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да сме сгафили?
Здравейте,искам да питам...снощи с гаджето ми правихме секс,както винаги беше хубаво и нямаше нищо необикновенно.Да обаче след това отидох веднага до банята и видях,че отдолу имам някаква течност,която аз веднага реших,че е сперма,понеже страшно много ми заприлича...знам,че влагалището отделя подобна течност при възбуда,но по принцип не я забелязвам повечето пъти,знам,че проверихме презерватива,както винаги правим,знам,че съм и страшна параноя...,но възможно ли е да сме сгафили все пак?????
edva li,6tom i prezervativa ste proverili,sig si e tfoita te4nost :PpP a i da e sperma ako ne e vleznala navutre nqma na4in da si bremenna
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
dobre de ti tolko li si zle pri polojenie 4e ne ti e pyrvi pyt...ne moje6 li da razpoznae6 sperma ot vaginalna te4nost ?![]()
Немисла че сте напрайли некъф гаф
OnLy God CaN Judge Me !
Всъщност не се различава многоСамо че ако се е изпразнил в теб, ще потече, а вагиналните течности не текат чак така.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
pila si mnogo voda i urinata ti e pridobila bql cvqt xD
ама си много простПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
Raise your fist!
и кък стаа тас разлтъПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Не е възможно.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
По принцип вагиналната течност си е почти безцветна, ама като се смеси с лубриканта на презерватива и става бяла, почти като сперма, ама щом сте проверили презерватива и не е бил скъсан тогава няма какво да се притесняваш.
П.С. Още един път пише момиче, което е почнало да прави секс без да има елементарни познания в тая област - абе, хора - правете секс, когато искате, ама поне прочетете това-онова за забременяването как става, та поне да може да се наслаждавате на тоя секс, а не след всеки път да пишете такива теми по разни форуми и после въпреки отговорите да треперите докато ви дойде следващия път
Бременна си! Отивай при гаджето си да му искаш пари за аборт![]()
ни са базикай с момичето притеснену еПървоначално написано от B@$$@
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Анонимко написа:
dobre de ti tolko li si zle pri polojenie 4e ne ti e pyrvi pyt...ne moje6 li da razpoznae6 sperma ot vaginalna te4nost ?
именно,че мога да я различа се притесних,вагиналната течност е почти безцветна,но тва,че може да се е повлияла от лубриканта на презерватива също е вариант,както пише по-нагоре
Ами, това са си твоите вагинални сокове, които особено ако си свършвала, или при по-голяма възбуда се отделят в изобилие. А и нз защо повечето казвате, че са прозрачни, поне по мои наблюдения са почти бели. Не се тревожи, щом сте си проверили презерватива, всичко е наред![]()