.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    charmy`girl
    Guest

Възможно ли е да сме сгафили?

Здравейте,искам да питам...снощи с гаджето ми правихме секс,както винаги беше хубаво и нямаше нищо необикновенно.Да обаче след това отидох веднага до банята и видях,че отдолу имам някаква течност,която аз веднага реших,че е сперма,понеже страшно много ми заприлича...знам,че влагалището отделя подобна течност при възбуда,но по принцип не я забелязвам повечето пъти,знам,че проверихме презерватива,както винаги правим,знам,че съм и страшна параноя...,но възможно ли е да сме сгафили все пак?????

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    edva li,6tom i prezervativa ste proverili,sig si e tfoita te4nost :PpP a i da e sperma ako ne e vleznala navutre nqma na4in da si bremenna
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    dobre de ti tolko li si zle pri polojenie 4e ne ti e pyrvi pyt...ne moje6 li da razpoznae6 sperma ot vaginalna te4nost ?

Град
    Бургас
    Немисла че сте напрайли некъф гаф
    OnLy God CaN Judge Me !

Всъщност не се различава много Само че ако се е изпразнил в теб, ще потече, а вагиналните течности не текат чак така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Hard Rock Cafe
    pila si mnogo voda i urinata ti e pridobila bql cvqt xD

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    ама си много прост
    Raise your fist!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    и кък стаа тас разлтъ
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не е възможно.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен
    По принцип вагиналната течност си е почти безцветна, ама като се смеси с лубриканта на презерватива и става бяла, почти като сперма, ама щом сте проверили презерватива и не е бил скъсан тогава няма какво да се притесняваш.
    П.С. Още един път пише момиче, което е почнало да прави секс без да има елементарни познания в тая област - абе, хора - правете секс, когато искате, ама поне прочетете това-онова за забременяването как става, та поне да може да се наслаждавате на тоя секс, а не след всеки път да пишете такива теми по разни форуми и после въпреки отговорите да треперите докато ви дойде следващия път

Бременна си! Отивай при гаджето си да му искаш пари за аборт

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от B@$$@
    Бременна си! Отивай при гаджето си да му искаш пари за аборт
    ни са базикай с момичето притеснену е
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dobre de ti tolko li si zle pri polojenie 4e ne ti e pyrvi pyt...ne moje6 li da razpoznae6 sperma ot vaginalna te4nost ?

charmy`girl
    Guest
    Анонимко написа:

именно,че мога да я различа се притесних,вагиналната течност е почти безцветна,но тва,че може да се е повлияла от лубриканта на презерватива също е вариант,както пише по-нагоре

Град
    Асеновград, България
    Щом сте проверили презерватива и не е бил скъсан, не мисля, че има за какво да се притесняваш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Ами, това са си твоите вагинални сокове, които особено ако си свършвала, или при по-голяма възбуда се отделят в изобилие. А и нз защо повечето казвате, че са прозрачни, поне по мои наблюдения са почти бели. Не се тревожи, щом сте си проверили презерватива, всичко е наред

Град
    kadeto iskam
    ami da bremena si zemi kupuvai peleni pampersi i otivai da si opravq6 dokumentite za detski dobavki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си