- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каво мислите за песента Шуми Марица
въпреки горнзта липса на пунктоация курсът по комуникиране с бавноразвиващи се ми помогна да прочета написанотоПървоначално написано от Вилхелм Mонке
така
1. твърдиш, че една майка ще е доволна да жертва най-скъпото си - за каквато и да е цел? вярваш, че любоват на всеки човек около теб към родината е по-силна от тази към децата му?
ти си глупак
2. военните инвалиди ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ имат по-ниски пенсии от всичи пенсии - провери социалното законодатесво във всяка държава в сравнителен план и виж как социалните пенсии за военна инвалидност - или както е в България терминът - "за ообен принос към държавата" са най-ниските социални плащания
ти си явен кретен
3. живеещите в милитаризираните зони от НАРОДА - това са зони, през които минават и се укрепяват първо родните, а после и чуждите войски - къщите се сриват под артилерийският огън, продоволствията от населението се отнемат в полза на войската
а бежанците - тези, които живеят в по 1 кв.м. във лагер без хигиена и с по-малко то 50-100 гр хляб на ден (тук не вкл. изобщо месото) - те също са доволни, нали?
отявлен олигофрен си, брато
4. как не е задължително да е изтощена? да вземем наоример икономиката на титаните САЩ - заради икономическите ойни, които те водят, индексът на доларът спада и ще спада в дългосреочен план - това е, защото малките икономики, занимаващи се с довина промишленост, обявяват държавните акции в местна валута и в подкрепят курсът с евро или йени - от недоверие към американската политика
друго - ЕС подкопава позициите на доларът като принуждава с косвен методи местните инвеститори в чужди държави да използват евро
щом една икономика като тази на САЩ може да се разклати от войните, кито тя - забележи - печели, тогава какво остава за една мънчика държава като България?
извинявай, моите постове са по-дълги от "да ти еба майката"Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
http://www.vbox7.com/play:eba4c521 кажи ми какво мислиш за този човек
кажи де не можеш на ли
Ето ме и мен в тази тема! Виждам, че отново нацистите са насрани! Браво куенч, виден комунист си ти!![]()
кажи какво мислиш кажи де ако си българин
ами мисля, че е бил високоморален индивид, от тея, дето уважавам
но за жалост умира за нездрава кауза
това не е негова грешка, просто е бил измамен
и ти си този, който защитава измамниците
браво
=D>
пусни си Шуми Марциа и се надрусай
и ти си този, който защитава измамниците вие комунистите съсипахте българия
http://www.vbox7.com/play:656280cc ха сега те запих Българския Войник Това Е Сила кажи де комунисте
кажи де![]()
![]()
защо мълчиш
аре де quench ако си българин отговори а не се крии като руснак
Укроти се бе Монк!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Light The Universe
не е монк не бъркаи Вилхелм Mонке със свинята монк
та чакам отговор от quench
Не бъркам просто се бъзикам с твойта личност!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Light The Universe
а така ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре, виждам, че така няма да стане - пукането на еднотипни клипчета от вебокс не е АРГУМЕНТ
кажи ми, знаеш ли как една радикална политика със силно милитаристична насоченост и явни послания към изолация от света би повлияла на Българският валутно-търговски баланс?
знаеш ли как политическото, социлиологическото и информационното състояние влияят върху икономиката?
знаеш ли какво е пазарен престиж?
знаеш ли какви фактори влияят на БВП пер капита?
ето, отговори ми с Шуми Мраица и клипчета за гордите войници на тези въпроси
демонстрирай ми как с една песен и шепа лозунги се храни един народ!
![]()
Баткооо....Баткоооооо....Батк ооооооооооооооооооооооооо оооооооо......
пс: Монке мълчи , моля те , никва идея нямаш закво говориш..
чакам от 1 месец да кажеш какво си направил за родината и за бялата раса, ако изобщо си ставал от компютъра..Първоначално написано от ATAKABG
аре бе монке защо мълчиш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
вие комонистите не знаете що е това национолна гордост смелост дълг и чест
Берлин се пише с главан буква!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Light The Universe
Първоначално написано от OtherDimension
Мисля , че след това изказване , Монке получава официален статус
![]()