- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каво мислите за песента Шуми Марица
quench кажи място и време и ще се срещнем 1в1
чакам бе![]()
![]()
![]()
![]()
отсътпваш ли?Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Много се нервиш Вилее недей така!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Light The Universe
quench кажи място и време и ще се срещнем 1в1 не го смятаи това испуснайх си нервите моля за извинение
всъщност не![]()
![]()
![]()
кажи време и място
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Абе дете , земи млъкни накрая , че нервиш бе....Мое ли да си ТОЛКОВА ТЪП......Ти имаш ли си идея войната какво причинява на хората?Говориш за войната ,като за нещо велико , а това е НАЙ-ГРОЗНОТО И ТЪПО нещо на света..
А като е толко готино , що не отидеш доброволец в Ирак примерно ,а?
На бас , че ше се напикаеш преди изобщо да успееш да заредиш АК-то..
Много ли си велик,като се правиш на отворен във форум,а?Защот не излезеш да си защитиш позицията пред хора , като човек?Изобщо на никой не му дреме , какви глупости говориш...Само нервиш хората..
Та така , продължи да си играеш игричките за 2-рата световна и не се занимавай с неща , от които нямаш понятие..
И ти обяснявам за войната , защото едното се подразбира от другото..Оставям те да размишляваш върху предното изречение , ако можеш да разбереш за какво говоря...
Сега ако обичаш си строши клавиатурата в главата и кажи 100 пъти "За Родину за Сталину" , лека нощ приятни сънища...
Айде и си опичай акъла , ей!
пс: Не спори с генерала , той е човек , бая по-възрастен от теб и със сигурност има поне малко повече идея , за какво става на въпрос...
чакам за си уредим сметките а не да прецакваме темата
питам - след като не намери начин да ме победиш в спор, признаваш ли се за победен?
няма нищо лошо в това да признаеш грешката си и аз се заклевам, че няма да ти се присмея по никакъв начин
просто смиернието е първата крачка към спасението
маи прекалих извинете![]()
не да живее царство българия
Тъжно ми става като те чета!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Light The Universe
ЩО
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
монке, ти последно монрахист или нацист си? ^^
иначе добре, ще се срещнем, ако толкова желаеш, но аз ще си доведа агитка, за да съм сигурен, че няма да доведеш своя![]()
знам ви аз смелите псевдо-нацисти как правите "дуел" - 20 души ритат един "в името на майка България"
и така - с голи ръце или с хладно оръжие?![]()
Първоначално написано от quench
С хладно има шанс да умре...Номера е да го боли....Само боксове...
смея да възразя - аз лично ще си нося бокенаПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
нацист и кога и каде
с голи ръце
след 15 минути на пилоните, ще имаме около 5 минути преди да дойде ЕГИДА
^^
Пред сладкарницата на Рене!![]()
Light The Universe
хаиде уплашили се
Като се научиш да пишеш , моля заповядай в Докторската , в 2 часа , когато искаш , търси човек с червена фланелка и му скочи...Носи хладно , тъмън да го убиеш. А и не забравяй да викнеш "Хайл хитлер" по патрулките...Мое дойдат ти помогнат...Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Аре!