- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каво мислите за песента Шуми Марица
Копеле , голям си идиот , честно...
загубих имаите доблеста да се отнасяте добре с победеният противник![]()
![]()
![]()
quench поднасям своите извиненияаз загубих
виж, приятелю, тук не се водят войни
от подобни спорове не се печели нищо персонално - само се хаби ток, който не е и екологиен на всич1кото отгоре - така че сега допринесохме за стопяването на 5-6 литра лед от Северният полюс
ако усепя обаче да откажа един човек от неговите крайни радикални идеи, това ще е награда, защото утре в обществото ще имаме още един здравомислещ индивид, който да не залита по някакви научни фантастики и който има ясна представа до какво водят дадени действия
не си мисли, че ми дават едва ли не по 1 лев за всеки унизен нацист - не, просто това е идеология, която приложена на кръстопътно време като нашето води само до плачевни резултати
показах и няколко клипа с ужасите на войната - много много рядко смъртта на бойното поле е бърза - а ако оцелееш до лазарета ще мреш в адски мъки без успокоителни сред труповете на другарите ти
тогава няма войната да изглежда красива и героична
или недай си боже да оцелееш и да те зашият, че да можеш да се върнеш на бойното поле - тогава си за втори път в месомелчаката
победата на едната или на другата страна не носи нищо добро за войниците
а и ти казах - държавата се обогатява, но народа изнася цялото бреме на войната на гърбжа си, плаща за всеки къшей войнишки хляб и за всеки изстрелян куршум с кървава пот
затова ти говоря, че странат след войната винаги е изтощена - и ти трябва да се завърнеш от форнта, за да видиш, че всичко, което си градил през войната и преди нея е станали на прах - какато са видели войниците, върнали се от фронта след Втората световна
англичаните, победители, да - но в изгорените си градове и буренясалите си ниви, защото няма кой да ги обработва - всички продовлствия идват от САЩ - плюс инфлацията, която ти позволява първите години след войната само да си облепваш стените с банкнтотие
и в Русия е било така - а в САЩ отиди на едно военно гробище
там има ХЕКТАРИ бели кръстове, с разстояние между тях от 20 см - колкото да се пъхне кутията с флагът и плочката на войника
това е войната - само мизерия за мнозинството - и за една налка групичка от 100-ина души - охолство
Монке , баце нещо да ти говори "attention whore" ?
аз съм нацист спомням си че ми казваха че нервите ще ми докарат беда е щеме разболеят се га пия успокоителни аз се възхещавам на маже като витман списаревски новотни и Вилхелм Mонке !!! нема е лошо да има повече от вместо да се възхищаваме на азис песента пробужда гордост по добретова отколкото напипай го
национал-социалист
Обаче ми е интересно,как точно си национал-социалист , като даже не знаеш кво значи тва?
казвам българия е била и трябва да бъде монархия
глупости говаря
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
А попринцип и на практика си тъп..
Като гъза ми от вътре!Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
Light The Universe
хаиде да не се псуваме решил да не псувам
Баткоооо ,ти не знаеш кво е псувня..Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Тва не е псувня , просто ти казвам във форумните очи , какъв си , тъй като едва ли някога ше имам шанса да ти го кажа в лицето...
Ти не си социалист..Не си нацист...Не си монархист...
Ти си побъркан тийн , който решава , че много му расте пишката като пише по разни форуми простотий...Айде отивай при каката от съседния клас , ние сме с теб....
вижте това http://www.vbox7.com/play:6847b9d2
аз съм нацист бе говедо просто
Темата е явно провокативна затова я заключвам!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.