.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Guest

Срамно ли е?

Primerno vba6te en vi davat pari. Sramno li e da se poiskat ot fr?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен Аватара на Blab
    Не, не е срамно, но лично аз не обичам да искам пари назаем, даже обратното...често се случва да давам.

Голям фен
    Ако е само 1 път - не е . Но ако ти е навик..

Град
    София
    По принцип не е, но зависи до колко сте приятели. Аз бих поискал пари от много малко хора... а и не бих дал на всеки
    За каква сума става дума?
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    Malka! 1-2 lv

на всеки може да се случи, аз съм услужвала на приятели, те на мене... нищо странно няма.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Malka! 1-2 lv
    О, няма какво да се чудиш!Не вярвам да ти откажат 1-2лв...

пп:Аз имам няк'ва ужасна черта - помня кой к'во ми дължи..., което е...натоварващо)
    Усмивки!

Град
    София
    Значи нямаш проблем. Не е срамно да си без пари, имайки предвид, че не си ги изкарваш сам. На всеки се случва.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Абе...зависи..
    Не е срамно ама не е готино нещо..по-добре да не се стига до там. Зависи и тоя приятел колко ти е приятел. Примерно аз имам един приятел, който познавам от 6 години и с него сме кат дупе и гащи..в общи линии парите, храната и жилищата ни са общи и от него не може да ме е срам

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Malka! 1-2 lv

пп:Аз имам няк'ва ужасна черта - помня кой к'во ми дължи..., което е...натоварващо)
    Усмивки!
    Мислех, че е излишно да казвам, че важен е принципа а не сумата но явно е наложително да го кажа.
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Malka! 1-2 lv

Усмивки!
    ама да не е много често,защото предполагам няма да им е приятно,а пък на теб да не говорим аз лично не съм искала,или поне не помня

п.п:аз също помня кой какво ми дължи и е неприятно,особено защото ми е неудобно да кажа
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tedi_sunny
    Malka! 1-2 lv

Усмивки!
    ама да не е много често,защото предполагам няма да им е приятно,а пък на теб да не говорим аз лично не съм искала,или поне не помня

п.п:аз също помня кой какво ми дължи и е неприятно,особено защото ми е неудобно да кажа
    мхм...затова, съвет към автора - и 1-2 лв да са, да ги върне при първа възможност)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedi_sunny
    Malka! 1-2 lv

Усмивки!

мхм...затова, съвет към автора - и 1-2 лв да са, да ги върне при първа възможност)
    Oooo nepremenno!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не бих казала, че е срамно. С някои приятелки сме на принципа днес аз имам пари, утре - тя. Ако знам, че тя няма, дори не бих я оставила да ми иска - купувам ядене в училище, кафета, глупости и т.н. Съответно и тя прави така, когато аз съм безпарична. Даже има хора, на които съм давала пари и въобще не искам да ми ги връщат. Особено, ако си говорим за 2-3-4 лева..
    Собственост на Canis_Dirus

По принцип всичко,което спечеля с честен труд-стипендии и т.н., отиват в портмонето на майка ми като заем,който никога няма да ми се върне .
    Малко ме е срам да искам пари от приятели. Давам назаем само на хора,за които знам,че са надеждни.За щастие,повечето,които познавам са такива. \/

Зависи от хората зависи тяхното виждане за взимането на пари на заем до колко държат на теб дали наистина са ти приятели , какво ти е държанието по какъв начин отиваш при тях за да поискаш да ти услужат ако им обясниш как и защо мисля ,че няма да има проблем а не "Ае братле чшшш я ела дай един лев ,че неам е" така никой няма да ти даде....и накрая зависи от това колко бързо ги даваш...дали наистина имаш нужда от тези пари?!Искал съм пари веднъж исках 680лв на един приятел това не са много пари , но не са и малко защото знам какво е да работиш за 8 лв на ден кво бъхтане е парите са си пари откъдето и да ги погледнеш е върнах му ги на другия ден!
    И съм 100% сигурен ,че ако ей сега му кажа да ми даде 2000лв ще ми ги даде , защото ми има доверие спечелил съм му го отдавна!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    стига да им услужваш и ти няма да има проблеми
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на koalka
    Не, и не би трябвало теб да те е срам, ако са ти добри приятели.

Не, не е срамно, но лично аз не обичам да искам пари назаем, даже обратното...често се случва да давам.
    Точно като мен!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    София
    мен лично много ме е срам...нз защо така,но от всичко ме е срам

аз обаче давам винаги

Guest
    ми кат ми трябват и взимам
    какво е срамното

Spored men ne e sramno da poiska6 nqkakva syma pari ot nqkoi prqitel.I na men sa mi davali i az sam daval.Vse pac nali zatova sa priqtelite da si pomagat.

Аз също смятам ,че няма нищо срамно в това да поискаш назаем в случай че ти трябват..На мен понякога ми се налага да не ми стигат някфи си стонинки за нещо и приятелките ми ми дават (говорим от типа на 20-30 ст) ,но колкото и да са след като си отида в къщи и по-късно се видим отново задължително им ги връщам..не ми е удобно така..Та мисълта ми беше че няма нищо лошо в това
    [ Bl0od ]

Guest
    4e te za kvo sa priqtelite?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ако ми трябват питам всеки, на който съм дала...Аз по принцип съм много много шедра...ако имам давам, дори и да ми трябват, въпреки че знам че няма да ми върнат жеста

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    На мен не ми се е случвало да искам пари освен некфи стинки 10 - 20 но винаги съм давала ,когато са ме питали , не обичам да отказвам , когато приятел е в затруднено положение.Това ,че не са ми ги връщали винаги е друг въпрос ,но не съжалявам ,че съм дала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си