- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Срамно ли е?
Същата работа...Общо взето парите с най-близките ми приятели са общиПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Към автора само ще му кажа,че не е проблем 1-2 лв да вземе назаем,стига да ги върнеш и да не прекаляваш със заемите всеки би ти се доверил и би ти дал![]()
Не е срамно, с приятелите така правим - който има пари черпи и общо взето се редуваме, на тоя принцип сме.
ми не е срамно,но стига да не ти стани навик.щом са те родили ваще начи са поели отговорност!щат не щат дават пари!при мен дават и мн ми е наудобно да искам![]()
![]()
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Не е срамно,ако са ти много добри приятели.Не е срамно и да нямаш пари в себе си!Но аз лично също не бих искала назаем!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Сумата не е важна, важнот е на кой ги даваш или от кой взимаш..
ако вземеш някой и 1лв, после може да те направи на нищо, да те смачка психически дето се вика..
аз съм давал макс 400лв на заем, но на човек, на който бих дал и 4000![]()
Не е срамно.Ако си в нужда и нямаш-искай.После ги връщаш и готово.
[size=7][b][u]fosse cos
TEMATA NE E ZA TYKA BE HORA!?!
ne e sramno da poiska6 pari na zaem stiga da gi vra6ta6 posle!![]()
Не мисля,че е срамно,но лично аз не бих поискала.После ще се чувствам длъжна,даже и след като ги върна.Иначе с една приятелка парите винаги са ни общи,както и цигари някоя като няма и общо взето всичко,и от нея не ми е неудобно.А когато са ми искали приятели винаги съм давала,не съм стисла.
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Мммм...аз обикновено като няам пари просто не ям,не пия и така![]()
Примерно като знам,че наще няма да ми дадат пари вечерта,ше спеста от даскало и така...а и винаги имам неква сумичка`за секи случай`
Иначе 1-2-3-5 съм давала и аз,и са ми давали.Пари за сокче,сладолед,такси щото закъдняваш,вход на дискотека/басейн...е такиа ралти не се отказват ( :
При мен е абсолютно същото.Не вземам на заем,но всички ми искат и аз добрата душа им давам.Първоначално написано от be_true
<3 ^^
И защо да е срамно всеки ще изпадне в нужда засега не съм искала назаем и се надявам да не стане .Иначе съм давала на фр.
mi zavisi ot priqtelq. Ako ne e ot nai-blizkiq- kofti ama ako ti e nai-dobriq fr. za6to ne?
=D> No i az mislq, 4e ne trqbva da stava navik.
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Не мисля, че е срамно, но лично аз избягвам да го правя.
Е кво му е срамното,стига да знаеш,че приятеля ти е в състояние да ти ги даде тия пари и после да му ги върнеш?няма срамно!!!