- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Алкохола вреди ли
Не .. Не вреди !
alkoxola vredi no ne i ako pie6 rqdko !!! a tova 4e si mal4eliv oxo kolko po lo6i ne6ta ima![]()
klini4noi poglednato estestvenno 4e vredi...
na tazi vyzrast (12-13) vloob6te ne trqbva da se predkalqva (po-dobre bez vodkata birata ne q broim) zna4i ot ruskoto daskalo nau4ih 4 ne e hubavo da se napiva6 i nikoga ne e naro4no.......
mnogo zavisi koga i kak se pie... sled usileni fizi4eski deistviq ne e hubavo da se pie... na gladno - zabravi sig 6te se nafirka6 ....
ii nai-vajnoto nikoga ne se pravi n a myj.... az bqh okolo 85 kila kato po4nah (7 klas) i kologramite opredeleno ne sa predimstvo no nali sam "golqm" i ot tam... !!!
za razgovor4ivosta.... zemi 1 bira i q pii cela ve4er i np ama seki den da se nakazva6 s po 5 litra zabravi i kakto kazvat rusnacite...
alkohola pokazva istinskata sy6tnost na 4oveka... demek 6tom moje6 s alkohol da govori6 zna4i po princip si ragovorliv a prosto momentno (ot vyzrastta) se sramuva6... prosto se nau4i da se otpuska6 ida ne ti puka (bez alkohol) a alkohol piivai kogato ti se pie.
Пий то е за здраве...леле на каде отива този свят...![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
mi brato ebasi vaprosa mn qsno 4e e vreden i kfo e tfa kato si piine6 da se razprikazva6 ina4e mal4i6 li samo mi govori kato ste v kompaniq na kafence ne e zadaljitelno da si pil ni ina4e az moje da sam izpila i 4 5 vodki i da ne me poznae6 4e sam piqna ako mal4a 6oto ot 4 5 vodki 6se ponapiq taka i 6e zavalvam llafa taka ama 10 pravi kra4ki tolko moga da napravq
Хаха, ми вреди...
Всъщност всяко нещо, което ти влияе на психиката вреди... (да, това че се раздрънкваш при употреба на алкохол също е влияние над психиката).
*Devil*_F* ти не говориш сериозно нали?![]()
![]()
![]()
- Докторе, предпишете ми алкохол против любовна мъка. Какво ще препоръчате, джин или ракия?
Но в случай, че си имала предвид любовна...
Защото любАвна е възможно да е научен френски термин, преведен на български език, означаващ забавени действия... пр. бавно ходене, бавно говорене... Ама алкохола забавя реакциите, така че не знам при този случай дали ще помогне много...
Едит: да не говорим, че е толкова 'безвреден', че може да се лепне някоя симпатична цироза... дам, безвреден е бе, хора, вие съмнявахте ли се?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Вреден е.Първо ужасно много вреди на черния дроб/и точно за това алкохолиците често боледуват от чернодробни болести/,второ може да се пристрастиш/трудно,но все пак може/,трето прекомерната употреба на алкохол влияе зле върху мозъка.Доста е вреден.
В малко количества понякога е полезен даже-например червеното вино предпазва от сърдечносъдови заболявания,но прекомерната му доза /при момичетата/ повишава риска от рак на гърдата с около 40%.
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
mi 4ovek to po4ti vsi4ko na toq svqt e vredno... no vednaj se jivee
бе вредно си е. Са по "господари на ефира" дадоха некви ученички на кафе или по скоро на бира дет нямат часове и едната кат я попитаха пие ли напрао мн се спече почна да приказва че бирата не е нейна и била пила една глътка, максимум две и стана от масата за да докаже че не пие![]()
![]()
![]()
За това става дума: http://zazz.bg/play:5d9aa786
alcoholut (kato chervenoto vino naprimer) v minimalni kolichestva moje i da e polezen ,no az lichno ne piq, ne moga, a i ne iskam!!!![]()
ами ....вреден е много ясно ..то и захарта е вредна ама ядете нали ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....