.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Samaire
    Guest

Как да постъпя?

xodq s edno mom4e ot okolo edin mesec ( bqhme priqteli dosta vreme predi da trugneme ) vsi4ko vurvi dobre do dneska .. biv6ata mi nai - dobra priqtelka ima rojden den i e pokanila si4kite priqteli bez men i estestveno i nego predpolagam 4e tq ne znae 4e xodime nqma ot kude ( tq nikoga ne go e haresvala no .. ) kakto i da e sutrinta mom4eto mi se obadi i me pita za telefona na momi4eto za6toto ima nov nomer i dali az 6te xodq az kazah 4e ne sum luda da ida i toi mi obqsni 4e posle 6te mi se obadi taka i ne mi zvunna kogato vleznah v skype toi izleze ... mnogo mi e gadno prosto mi e pisnalo da me naranmqvat ako mi be6e kazal 4e nqma da se vidime za da ide na rd-to nqma6e da se azsurdq 4ak tolkova se pak i toi ima pravo da se zabavlqva .. no toi se kris imam 4ustvotot 4e e za6toto e guzen i ne znae kakvo da mi kaje i sega se 4udq dali da go potursq da mu zvunna ili da 4akam toi da me potursi nz i az .. poprincip toi me tursi purvi a az se durja leko bezrazli4no no tova e za6toto naistina mnogo go haresvam i ne iskam da go izgubq ako bqhte na moe mqsto kakvo 6tqhte da napravite

Mодерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Guest
    Прати му един смс и чакай да покаже признаци на живот Тъпо е да му звъниш по 100 пъти. Ти си показала, че искаш да говорите остава само и той да иска

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да изчакаш.Както каза госта отгоре-ти вече си го търсила, сега остава той да те потърси и да говорите, това е.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прати му един смс и чакай да покаже признаци на живот Тъпо е да му звъниш по 100 пъти. Ти си показала, че искаш да говорите остава само и той да иска
    podkrepqm

samaire
    Guest
    nqma kak da mu pratq sms za6toto si izpusna telefona v4era i se precaka ne6to i nqma kak da go por4ete ... a i az ne sum mu vznaqlaaa izob6to dneska

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от Samaire
    xodq s edno mom4e ot okolo edin mesec ( bqhme priqteli dosta vreme predi da trugneme ) vsi4ko vurvi dobre do dneska .. biv6ata mi nai - dobra priqtelka ima rojden den i e pokanila si4kite priqteli bez men i estestveno i nego predpolagam 4e tq ne znae 4e xodime nqma ot kude ( tq nikoga ne go e haresvala no .. ) kakto i da e sutrinta mom4eto mi se obadi i me pita za telefona na momi4eto za6toto ima nov nomer i dali az 6te xodq az kazah 4e ne sum luda da ida i toi mi obqsni 4e posle 6te mi se obadi taka i ne mi zvunna kogato vleznah v skype toi izleze ... mnogo mi e gadno prosto mi e pisnalo da me naranmqvat ako mi be6e kazal 4e nqma da se vidime za da ide na rd-to nqma6e da se azsurdq 4ak tolkova se pak i toi ima pravo da se zabavlqva .. no toi se kris imam 4ustvotot 4e e za6toto e guzen i ne znae kakvo da mi kaje i sega se 4udq dali da go potursq da mu zvunna ili da 4akam toi da me potursi nz i az .. poprincip toi me tursi purvi a az se durja leko bezrazli4no no tova e za6toto naistina mnogo go haresvam i ne iskam da go izgubq ako bqhte na moe mqsto kakvo 6tqhte da napravite

коалка
    6тях да из4акам той да ме потърси...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    София
    Леле,пиши по-грамотно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Samaire

коалка
    6тях да из4акам той да ме потърси...
    и аз така бих постъпила...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    +1
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

еми щом му е прецакан телефона може би няма от къде да ти се обади а и това със скайпа може да е просто съвпадение...според мен нямаше да се притесняваш толкова ако му имаше доверие. Освен това не си направила нищо лошо че да ти е гадно Ще се обади

само като прочета в кфи филми с тия скайпове се забърквате....такива теми нямам и нерви да чета...
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си