xodq s edno mom4e ot okolo edin mesec ( bqhme priqteli dosta vreme predi da trugneme ) vsi4ko vurvi dobre do dneska .. biv6ata mi nai - dobra priqtelka ima rojden den i e pokanila si4kite priqteli bez men i estestveno i nego predpolagam 4e tq ne znae 4e xodime nqma ot kude ( tq nikoga ne go e haresvala no .. ) kakto i da e sutrinta mom4eto mi se obadi i me pita za telefona na momi4eto za6toto ima nov nomer i dali az 6te xodq az kazah 4e ne sum luda da ida i toi mi obqsni 4e posle 6te mi se obadi taka i ne mi zvunna kogato vleznah v skype toi izleze ... mnogo mi e gadno prosto mi e pisnalo da me naranmqvat ako mi be6e kazal 4e nqma da se vidime za da ide na rd-to nqma6e da se azsurdq 4ak tolkova se pak i toi ima pravo da se zabavlqva .. no toi se kris imam 4ustvotot 4e e za6toto e guzen i ne znae kakvo da mi kaje i sega se 4udq dali da go potursq da mu zvunna ili da 4akam toi da me potursi nz i az .. poprincip toi me tursi purvi a az se durja leko bezrazli4no no tova e za6toto naistina mnogo go haresvam i ne iskam da go izgubq ako bqhte na moe mqsto kakvo 6tqhte da napravite
Mодерирано по т.7 от Правилника!
коалка
6тях да из4акам той да ме потърси...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.