- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Deflorirane
4eh nqkude 4e momi4eto parviq mu pat se 'otvarq' nqkakva cipa i ima mnogo krav i takiva 6turotii puk skoro 6te go pravim s priqtelkata mi i neiskam da q boli ili ne6to ot sorta...
pomagajte kakvo da pravq i kak da svur6a rabotata
misi predvaritelno people !
V peace !
На колко години си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Badi po-nejen tpgava,predrazpolojiq za sex.
Първоначално написано от kalpazanka
na 13 sme - i tq i az
хем на 13 и ептен не знае какво е химен, хем 'people'
аре ше ти се не види перверзника дърт!
kade mislite da go pravite?
И къде си тръгнал да правиш секс, като си мислиш, че онази ципа (даже името й не знаешПървоначално написано от tedko_13
) се отваря?!
Вземи се поограмоти малко, изчакай още 3-4 годинки и тогава почни с половия живот, че иначе ще има да си блъскаш главата отсега!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно така вземи да попрочетеш нещо вместо да излагаш приятелката си на рискове,защото явно и ти и тя незнаете какво правите..пък и сте на 13,за къде бързате ?!Първоначално написано от KiFy
![]()
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ей, ама много сте тъпи бе!
какво сте се юрнали да обяснявате - не смятате ли, че щом е кръстил темата Defloraciq значи не е толкова залупен на колкото се прави
чиста ебавка е тая тема и тоя не е на 13
Oleee ti me ubi .. na 13 i sex 6e mi pravi ... kakvi 6turotii govorish bre mom4e .. sedni po4eti malko preti da pravish tova na priqtelkata si ujas![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Щом задаваш, подобни въпроси, не си готов. Да при първия път, се се разкъсва ципа, в тялото на момичето, наречена химен. Ако не се лъжа, намира се близо до входа на влагалището. Може да я боли, а може и да не. Може да има кръв, а може и да няма. Това е строго индивидуално. Важно е, да е максимално отпусната. Най-добре, изчакайте още няколко годинки.![]()
iz4akai 2-3 godinki da ti porasne malko pishkata 4e i tq samata nqma da useti nishto i est nqma da ostane zadvolena![]()
и дори няма да пробиеш ципатаiz4akai 2-3 godinki da ti porasne malko pishkata 4e i tq samata nqma da useti nishto i est nqma da ostane zadvolena
![]()
![]()
![]()
It`s Like This