- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Каква е причината?
hora kogato sym na rabota ... non stop mi sa pikae i non stop mi kapqt nqkwi kap4ici ot onaq ralta, a kogato svar6a si4ko si e po staro mu...
Kogato sym si w kyshti pak si4ko si e OK, kogato spa si praq telefona da me sabujdfa na 30 min da se proverqwam pak si4ko e OK
rabotata mi se izrazqva w towa da stoq mnogo pred pc na hladno i ve4e neznam kakwo da prawq
neznam dali se filmiram ili prosto ...
nesym zimal i narkotici otdawna - 1 mesec
towa mi e ot nqkolko dena i prosto NAISTINA neznam kakwo da prawq ve4e a trqbva da rabotq minimum oshte 2 sedmici
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
a da kogato piq te4nosti towa go nqma a kogato ne piq go ima![]()
i drugoto onaq mi rabota se sviva super mnogo
are de hora kajete kakwo da se prawi ;(
От поста добива предства че си момче , нали ? Често уриниране може да бъде знак за проблем с простатата , но това се случва обикновено в по зряла възраст . След като работиш на хладно е по вероятно просто да си изтинал . Отиди за всеки случай на уролог , така от далеко и опитен лекар не може да каже какво ти е , да не говорим за дечицата дето пишат тук
mi ne znam na kakwo se dylji stiga me pritesnqwa prostata na tezi godini - 18 naistina mi emnogo neudobno i pak se povtarqm kogato sam si w kyshti si4ko si e OK demek kogato napusna rabota
da ne bi da e nqkwo stresovo polojenie?
Първоначално написано от namina
nesa ebavam we
ako se ebavah shtqh da napish aneshto po interesno
ako iskash ad se vidim da mi barash paketa dokato sym na rabota?
zdrast pak sam az sprqh da piq ot vodata tuk ... - Velingrad mineralna i sega sym mnogo po-dobre pih i edni vitamin4eta i naistina se 4uvstwam mnogo po-dobre![]()
emi moje da ima6 problemi s bubrecite ili ako rabotata ti e napregnata,stresut ti da se otrazqva...nz
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***