.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Ангел4еУуУ
    Guest

ПОМОГНЕТЕ!

МОжЕ И ДА ИМА ТАКАВА ТЕМА НО НЕМОЖАХ ДА Я НАМЕРЯ!
    Здравйте! Аз имам проблем, но незнам какво да права!
    С едно мом4е ходихме 2 пъти но и двата пъти късахме мн го оби4ам сега сме само приятели и нз 4е още ме оби4а но една негов фр ми каза 4е ме харесва! Никои не праи ни6то за да се съберем отново! Сега се проба да ме спе4ели едно мн хубаво и приятнбо мом4е аз съ6то го харесжам но не го оби4ам! Незнам дали да покажа 4устватаси съм него и да направя не6то за да се съберем с биф6ото ми гадже?
    а да ако има зна4ение на годините ми 16!
    МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! БЛАГОДАРЯ!

ло6а работа само ти знае6 какво да праи6!!

Щом сте късали два пъти каква е гаранцията, че няма пак да скъсате?
    Според мен обърни внимание на момчето, което се "пробва да те спечели" и щом го харесваш, може и да го обикнеш, кой знае.. Успех от мен!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    ло6а работа само ти знае6 какво да праи6!!
    Yes , only you
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    София
    Ти не энаеш какво искаш...както и да е ,това си е твой проблем..
    Съвета ми е да направиш крачка към бившето си гадже.Щом и той има чувства,и ти ,все някой трябва да действа.Той не дества,эначи действай ти.

П.С:Пиши малко по-раэбрано.
    [size=7][b][u]fosse cos

Била съм в твоето положение и реших да пробвам с новото момче точно за да се опитам да забравя стария си приятел. Е,то хубаво опитах..ама стана по-зле.. вместо да го обикна мисля, че направих най-голямата грешка,защотото го нараних адски много като го оставих,а той се беше влюбил.. Затова,моят съвет е потърси старото си гадже.Ако си настоятелна нещата ще потръгнат.Поне аз така бих направила.Успех
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Била съм в твоето положение и реших да пробвам с новото момче точно за да се опитам да забравя стария си приятел. Е,то хубаво опитах..ама стана по-зле.. вместо да го обикна мисля, че направих най-голямата грешка,защотото го нараних адски много като го оставих,а той се беше влюбил.. Затова,моят съвет е потърси старото си гадже.Ако си настоятелна нещата ще потръгнат.Поне аз така бих направила.Успех
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Според мен обърни внимание на момчето, което се "пробва да те спечели" и щом го харесваш, може и да го обикнеш, кой знае.. Успех от мен!
    kusmet i ot men

Hodili ste dva puti;ti go obi4a6,a toi vse o6te samo te haresva???Ami 6tom e imalo pri4ina da skusate vednuj,6tom e imalo pri4ina da skusate i vtori put,to e mnogo veroqtno da se nameri pri4ina da skusate i treti put!No 6tom go obi4a6 ili pone taka kazva6 napravi vsi4ko ,za da provurvi s vas i da ste si zaedno,no i toi da te zaobi4a!Ako ne opitai s novoto mom4e! Uspeh!

Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    +1 =D> =D> =D>
    People Allways Leave !!!

Супер фен
    Ходили ли сте и сте късали два пъти .. и трети ще стане!Продължавай напред.Недей гледа назад.Отваряи нова страница.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    +1

Град
    Гробищата,в един ковчег(Бургас)
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ходили ли сте и сте късали два пъти .. и трети ще стане!Продължавай напред.Недей гледа назад.Отваряи нова страница.
    Мдамз,точно това трябва да направи....и аз съм била в такава ситуация....недей да продължаваш с опитите....започни нещо ново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си