Преди време писах тема тук по повод моя приятел, но сега не мога да я намеря, пък и предполагам, че едва ли има смисъл да давам линк и към нея.
Та сега на въпроса. С моето момче отидохме на кафе днес и всичко беше тип-топ. Обадихме се на наши приятели, също двойка. Те не дойдоха, защото бяха с колата на момичето извън града.
По-късно вечерта пак им се обадихме и те казаха, че ще минат да ни вземат с колата и да ходим някъде. Докато ги чакахме на уреченото място покрай нас мина един мой приятел, с който сме много близки-като брат и сестра сме. Аз бях седнала на коленете на гаджето ми и се заговорихме с приятелчето. Всичко беше точно, докато в един момент приятелчето реши да си продължава по пътя и преди да тръгне попита гаджето ми "Може ли да цункам кака (той ми вика кака) за довиждане по бузката?" и гаджето ми му разреши. Докато той се навеждаше да ме целуне аз се извъртях и стана така, че той вместо по бузата ме целуна по устните. Гаджето ми не реагира по никакъв начин. В тоя момент дойде момичето с колата и ние се качихме и тримата. Приятелчето седна отпред, а гаджето ми и аз-отзад. След 20 метра приятелчето казва "Спри колата, аз слизам!". После слезе и си хвана пътя, а гаджето ми отиде да седне отпред. Момичето, което караше го избута и му каза "Сядай отзад при нея!" и той каза "Няма да седна при нея, защото съм й ядосан!" и слезе от колата и тръгна да си ходи. Аз изтичах след него и го попитах какво става, а той каза "Върви си при оня, целувай си го, прегръщай си го, ебете си се ако искате!" аз се опитах да му обясня и го прегърнах, защото не исках да му позволя да си отиде, но той ми каза да го пусна, защото му се дига в главата и може да направи някоя глупост. Попита ме той какъв е, да не е някакво нищожество та да се целувам с друг пред него...
Въобще изревнува много яко, въпреки, че познава приятелчето ми и знае, че не сме нищо повече от обикновени приятели.
Мойто приятелче пък в това време не се било отдалечило много и видяло сцената. Дойде да ме пита какво е станало и аз само го погледнах и му посочих пътя. Той каза "Знам твоя приятел къде живее, сега се качваме в колата и отиваме у тях да му обясним какво става!".
Качихме се в колата и отидохме да вземем гаджето на момичето с колата-Георги. Той и моето гадже са много добри приятели от около 12 години. Отидохме до тях а на вратата на двора беше майка му. Георги се показа на прозореца и я попита къде е моето момче, а тя ни каза, че е отишъл в едно заведение. Ние отидохме до това заведение и Георги влезе вътре. Говориха много дълго време, после той излезе качи се в колата и само каза "Карай!".
Знам, че моето момче няма да ми прости, защото е малко по-особено... А аз го обичам и искам да съм с него! Празно ми е без него! А той не разбра, че тая целувка е само случайност! И сега той пие то мъка... А сам го направи така, че да се скараме! Аз не съм виновна!
Дайте идея какво да правя, защото без него всичко губи смисъл!