- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женският оргазъм
Споделете, ако обичате, как партньорът ви ви довежда до края, в кои пози най-често изпитвате оргазъм, или поне най-голямо удоволствие, получавали ли сте оргазъм чрез стимулиране на Ж-точката, и наистина ли жените свършват по-лесно, когато им правят френска любов ?
10x in advance
![]()
+1Първоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
искам и аз да мога да свършааааа![]()
![]()
![]()
![]()
Да с френска любов свърша по-бързо...ами иначе не е до поза а до действие![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Баш до поза си е!
С френска любов, съчетана със стимулиране на G точката съм получавала най-разтърсващите оргазми прз живота си!
Приятелката ми на времена свършва по-бързо и от мен, но в повечето случаи е с френска.
4etoh za nekfi dopalneniq kym fr. lubov, t.e. parvo s led, posle s nqkakva gore6ta te4nost, za da se raz4uwstwa xD.. ili samo se lije, dokosva se po vatre6nata 4ast na bedrata, i vaginalno pronikvane ? :/
btw, kakva e razlikata pri orgazmite, i koi vi dopada nai-mn ?
Редуването на топло и студено изостря сетивата. А за начало на всяка любовна игра препоръчвам пръстчетата. После устните да следват техния ход, но пръстчетата са задължителни!
interesno mi e dali devstvenica moje da stigne do orgazam po nqkakav na4in? bi trqbvalo klitorat i da reagira na draznenieto kakto i opitnite, nali? xD
Да гаджето ми до скоро беше девствено и само на клитурни задоволявание го давахме при неяПървоначално написано от eu.hyricane
но според мен сексът е по-яко и за двамата
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
e pone tova e izpitan metod za zadovolqvane na jenata. Spored nqkakvi prou4vaniq 3/4 ot jenite svra6vat nai-lesno via frenska lubov. 6e zema v taq oblast da es obrazovam nai-mn za tehniki i t.n. xD
Ммм. С лизане. Или една много любопитна поза - мъжа е легнал настрани, а аз по гръб и съм се ”нанизала”, така че да се получи.. Ъ. Перпендикуляр. Също обичам и когато аз съм отгоре. Понякога свършвам като се пипам там долу, а той е бутнал пръстче (най-лесно става ако е в дупето пръстчето и стои неподвижно, а аз се мърдам напред-назад).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
frenska+vaginalno pronikvane![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
az imam vupros kum momi4etata.. zna4i.. az se samozadovolqvam i iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgazma pri momi4etata 6toto mislq 4e polu4ih takuv no ne sum sigurna.. i molq vi pi6ete mi samo ako imate otgovori na vuprosa mi.. bez tupi 6egi
abe ti ako si polychila orgazam ti trqbva da go razberesh...to se chyvstva...to nemoje da se obqsni tochno kakvo chyvsvash...pri seki e razlichno taka che trqbva sama da go razberesh..Първоначално написано от malka_sladka37
![]()
При френска свършвам най-лесно,когато съм права, а приятелят ми е коленичил пред мен, а също и когато той е легнал, аз съм седнала на гърдите му, но за тази поза се изисква да си сложи възглавничка под главата.
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
в началото с лизане, после с вкарване и изкарване на пръсти![]()