.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Криви са ми зъбите помощ...

krivi sam mi zabite baq.imam nqkolko vaprosa:naistina li ima brekiti koto se slagat ot vatre???i drugiq vapros mi e kolko pari sa i dali nqkoi ima takiva???li4at li si mnogo???fafli li se???pls pomognete 4e ne moga da se usmihna...kajete nekfi ceni i kolko vr trea se nosqt

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен
    Като са ти криви си ги изправи
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

ne sam 4uvala za breketi koito se slagat ot vatre6nata strana no iskam da ti kaja 4e poprincip cenata na breketite e dosta visoka okolo 1000 leva
    no naistina si zaslujava i efekta e strahoten a otnosno fafleneto pri vseki e razli4no, poprincip parvata sedmica e nai kofti za6toto o6te ne si sviknal s tva 4udo ustata ti no posle vsi4ko si e ok

Град
    somewhere
    Моите брекети бяха за 600лв. и ги носих 1 година и половина. Бяха от тези, които не се свалят и изобщо не фъфлех с тях - само малко ме боляха зъбите в началото. Наистина има ефект, така че ти препоръчвам да си сложиш, ако искаш да ти се оправят

ti kvo sq...kompleksirvash se da nosish brekiti li?! Shtom e tui togaa si stoi s krivi zubi...dea...
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ не съм чувала эа брекети,които се слагат отвътре!Но и неэнам эа какво ти е подобна иэгъэица!Класическите брекети не са толкова гроэни,даже да не кажа хич!а и вече станаха нещо като мода-доста хора ги имат и това не прави впечетление!Аэ също имам берекети-удобни са ,а и на никого ни преви впечетление!Иэобщо не се набиват на очи..!А ако толкова държиш да са по-дискретни не си слагай от титан ,а керамични-те са по-реэцветни,но пък и по-лесно се чупят..!
    Но не се эалитай эа брекети,преди да се консултираш с ОРТОДОНТ!По-добре побърэай,че с времето теэи проблеми се раэрастват и то МНОГО бърэо-каэвам ти го от личен опит!След това може да се окаже ,че проблема ти не е эа брекети ,а эа шини или пък оперативна намеса...!
    Но съвета ми е -не пиши във форума,ами отиди на ОРТОДОНт,эащото ние тук можем да ти дадем съвети,но не и да ти предоставим реална помощ!
    Късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Отиваш на ортодонт(ако си от София мога да ти препоръчам) и той ще ти каже какво да правиш! Мойте брекети и горе и долу общо струват 1800 лв! А,ако има такива отвътре, аз поне не съм чувала, сигурно са по-скъпи! М-у другото на колко си?

Guest
    16

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    16
    Такам горе написах доста дълго мнение ,дано си го пробела..!
    А сега като раэбрах ,че си на 16 мога да ти кажа само едно-ПОБЪРЭВАЙ!Лечението на такива проблеми обикновенно эапочва в ранна въэраст!така ,че най-добре максимално бърэо посети ортодонт!А и кажи от къде си?
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ot sf.6to?

ami ne sum se interesuvala,no sum 4uvala,4e ima takiva breketi,koito se slagat otvutre,no s tqh se pliue i fufli..nz ,preceni,no po-sig izpravqne ot tova s brekitite nqma!aa vse pak e vajno 4ovek da ima hubava usmivka!cenata e okolo 1000,2000 lv

Мега фен
    Град
    София
    Ходи ли вече на ортодонт?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Познавам доста хора с брекети (всичките са със външни-за вътрешни не съм чувала).. на едната струват 900 на другата струват 1000 лева. На едно друго момиче, нз колко струват, но те пък са розовки Наистина има огромен ефект, бързо помагат и никой не им се подиграва за това, че имат брекети. Мен даже мн готино ми изглежда да носиш брекети А нито един от тях не фъфли .. говорят си нормално и изглеждат мн готинко

Guest
    какво се чудиш отивай при ортодонт да ти слага брекети че така като гледам на 16 год......аз сам на 14 и ми казаха че много съм закасняла НЕ МУ МИСЛИ МНОГО А БЯГАЙ ПРИ НЯКОЙ ОРТОДОНТ ще ги носиш 1-2 год ще изтърпиш срама (щом те е срам да ги носиш) но за сметка на това после цял живот ще се радваш на идеална усмивка а за фъфленето..........кой ти я втълпи тая простотия изобщо не се фъфли

Супер фен Аватара на rakiQ
    мила...брекетите са скъпи... но сега има некво апаратче за изправиане на зъбки -една моя фр си го е купила и мн е доволна от него за 1-2 месеца некаде..и само спинка с него... не го носи постоянно

Голям фен
    osven breketi,nqma drugo aparat4e,koeto da ti pomogne mai na taq vazrast.drugite aparati tr d agi nosi6 mn po-dalgo,poneje te e po-dobre da se postavqt na po-malki deca.
    breketite sa okolo 2000lv.moite bqha 1800lv,no zavisi ot koi grad si i t.n.sega ve4e ima i bezcvetni breketi,koito pak se zabelqzvat,no pak e ok.+tva nqma problem ako nosi6.az nosih do 18 po4ti i ne mi puka6e,no sega sam s pravi zabi za cql jivot.
    za vatre6ni breketi ne sam 4uvala,nqkoi,koito e 4uval neka kaje.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

ako tolkova ne iska6 da se vijdat, si zemi 6ini i si gi nosi samo kati si vuv vas

za kvo sa ti vatre6ni breketi,te i normalnite hi4 ne sedqt grozno,pak i ne fafli6 6toto ni6to ne ti podpira ezika!na mene sega 6e mi slagat breketi,ama az ne se pritesnqvam-vqrno 4e v na4aloto malko 6ee te boli,no tva e za 4-5 dena bolka,a hubavite zabki sa ti cql jivot!!!a ako tolko se pritesnqva6 ot breketite,a ne ot zabite si-hodi si s krivi zabi
    Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    мила...брекетите са скъпи... но сега има некво апаратче за изправиане на зъбки -една моя фр си го е купила и мн е доволна от него за 1-2 месеца некаде..и само спинка с него... не го носи постоянно
    ako moje dai pove4e info za taz ma6inka 4e i az se zainteresovah plsss
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

q dai pove4e info za ma6inkata ako moje???
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен
    drugoto aparat4e za zabite sa 6inite.te se slagat na po-malkite deca nai-4esto,no i golemi nosqt.no za da imat naistina dobar efekt tr da se nosqt postoqnno,ne samo vka6ti.i ot tqh se fafli i sa mn neudobni,osobeno ako sa na dvete 4eliusti e ad.nai-dobre idi pri ortodont da te posavetva,no edva li na 16 godini na nqkoi 6te mi slojat 6ini.nai-lesno i nai-barzo sa breketite,no i sa dosta po-skapi.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    drugoto aparat4e za zabite sa 6inite.te se slagat na po-malkite deca nai-4esto,no i golemi nosqt.no za da imat naistina dobar efekt tr da se nosqt postoqnno,ne samo vka6ti.i ot tqh se fafli i sa mn neudobni,osobeno ako sa na dvete 4eliusti e ad.nai-dobre idi pri ortodont da te posavetva,no edva li na 16 godini na nqkoi 6te mi slojat 6ini.nai-lesno i nai-barzo sa breketite,no i sa dosta po-skapi.
    тва е най-съвременното-апарата (не шини или брекети) саа някой хора са зле с матеряла личи си просто......
    MaRiNkA_16 мацо ше я питам по -подробно и ше ти напиша още утре

di4e
    Guest

brekiti

pls kajete mi boli li skato ti slagat breki.pls pi6ete

тва е най-съвременното-апарата (не шини или брекети) саа някой хора са зле с матеряла личи си просто......
    MaRiNkA_16 мацо ше я питам по -подробно и ше ти напиша още утре
    аз също бих искала да разбера малко повече за това апаратче

Guest
    Оххххх при първа възможност бих си оправила зъбките,но нямаме толкоз пари и въобще няма да ми пука ,но нямаме толкоз пари и се ходя със криви зъби,не че на някой му пука,пак постоянно ме загеждат и се чудя как да се отърва .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си