.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    емии моя за 1 година вече познава нашите,бабите,дядовците,ле ите,чичовците,днеска тъкмо се запозна с вторите братовчеди ...
    не виждам нищо лошо в това нашите и гаджето ми да се познават..даже понякога е по-добре,понеже баща ми много го харесва и му има адски голямо доверие и когато знае че съм с него ме пуска на мн повече места и до по-късно

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Еми не.Не смятам да запознавам гаджетата си с нашите.Ще им кажа кой ми е гадже и на него кои са моите родители,но чак запознанства-при женитбата :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз щом казах на майка ми че има едно момче с което се харесваме и може нещо да се получи тя веднага поиска да се запознае с него(все пак излизахме около месец като приятели и водеше мене и сестра ми насам натам с колата и аз му казах че майка ми иска да знае с кой излизаме за да не се притеснява ). Той доста се беше спекъл ама майка ми е много готина и го "одобри" Даже му имаше телефона и като закаснеех се обаждаше на него а не на мен защото знае че той няма как да и каже "Още малко деееее...."

Guest
    аз се познавам с техните и той с мойте родители... връзката ни е сериозна и мисля че е по-добре да се познаваме , но за сега се ограничаваме до здравей здрасти...

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    С приятеля ми ги запознах след 2 седмици и не защото трябва, а защото така съм искала. Не съжалявам, че го направих и се радвам, че са в прекрасни отношения.
    Все едно слушам себе си...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от girl88
    az vinagi sam go pravela ne vijdam ni6to lo6o v tova na6te da znaqt s koi izlizam
    всичките ти вразки сериозни ли са били ?

Не е задължително
    Ако искаш нема лошо ..
    аз лично не бих

zapoznavam gi samo ako znam 4e e ne6to seriozno..za6toto ako e nqkoq kratkotraina vryzka nqma smisyl..samo 6te mi natqkvam posle..A ina4e vinagi znaqt s kogo hodq..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    az sum zapoznalavala 2 ot gadjetata si s ba6ta mi,nqma lo6o spx,e zavisi i kfi sa ti roditelite de
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Изобщо не го смятам за неоходимо
    Освен ако не сме тръгнали вече да се женим де..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от girl88
    az vinagi sam go pravela ne vijdam ni6to lo6o v tova na6te da znaqt s koi izlizam
    всичките ти вразки сериозни ли са били ?
    da za6to?

Град
    СофиЯ
    Ми аз моето момче го запознах с нашите! \/ (Те пък са направо възхитени от него )

Спала съм във всичките си 4 гаджета и това е главната причина да искам да ги запозная с родителите си. Единият се дърпаше, но другите съм ги запознавала. Все пак е добре да знаят с кого дъщеря им прекарва 50% от времето си.

Ако родителите ми бяха заухави обаче, никога нямаше да ги запознавам с гаджетата си. А те са пичове.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Мммм не е задължително, но ако имаш свестни родители, които ще те разберат и ще подходят човешки към проблема, няма нищо лошо да ги запознаеш, напротив!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпреки, че моите родители са големи консерви, познават гаджето ми от началото на връзката ни. Аз също познавам майка му, баща му, а с баба му сме големи приятелки. Дори се оказа, че навремето е била приятелка с баба ми(Бог да я прости). Няма лошо. Ако имаме желание за сериозни взаимоотношния, значи трябва да познавме родителите на другия. Сестра ми му е луда фенка и ме заплаши, че ще ме убие, ако не се омъжа за него

Град
    LuNaTa
    mi az ot mn vreme poznavam roditelite na priqtelq mi..govorq s tqh..seki den sam u tqh pomagam na maika mu ...lafim si..no toi ne poznava nashte zashtoto te sa v chujbina
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително, но така биха били по-спокойни.И това се отнася най-вече за момичетата, защото по принцип за момчетата са малко по-спокойни.Все пак може би искат да знаят с кой излизаш.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ако не искам няма да ги запозная - не е задължително!Правила съм го един път досега

Emi zavisi ako vsqka sedmica si s razli4en nqma smisal,oba4e ako e seriozno nqma lo6o.
    Fuck me,I'm famous!

Мисля, че няма как да несе засекат случайно у нас
    Все пак не виждам нищо лошо да се познават, но ако си под 20 и нямаш сериозна връзка, такива вечери, обеди и прочие са тъпи

ЕДИТ:
    Цитирай Първоначално написано от Cougar
    2 жени е имало в моя живот и не съм ги запознавал със наще
    аз ако ги запозная трябва да се заколя с кламер
    На твойте услуги

Голям фен Аватара на Ice
    Зависи, ако връзката ни е сериозна ще ги запозная, но не е задължително
    Everything happens for a reason..

Ако ще се женя за гаджето няма как. Иначе ми е все едно. Даже по скоро не
    Клик ми (:

не трябва но тати знае за всичките ми гаджета.на мама не казвам щот дрънка без да знае нищо
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Лично не съм ги запознавала до сега, но пък се знаят един с друг. Можеби по-нататък когато нещата станат по-сериозно, може и да се познават лично, а до тогава има време
    ♥ ♥ ♥

Еми по принцип мама е на ясно с повечето неща.. общи работи де.. каде учи на колко е от каде .. дрън,дрън :P
    Ми по принцип ги запознавам , ам сегашния не съм го запознала , но мама го знае кой е.. и такам
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си