- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да запознавате гаджето с родителите си?
да ако ще се женитее нз .. от една страна е яко защото имам един познат и тои и гаджето му си запознали родителите те се храсали и ся някак си имат доверие и ги пускат да спят един при друг.. някво яко е
но като изключим това не мога да се сетя за нещо хубаво в това да се запознавате с родителите на гаджето
![]()
ami spored men e mnogo hubavo da se zapoznavat ma ne na 1viq mesec mi ve4e na po-kusen etap ot vruzkata :P
Because all I want is u ....
samo purvata mi priqtelka ne sum q zapoznaval s na6te, te daje i ne znaeha 4e su6testvuva
sega6nata q zapoznah, taka de zavedoh q v nas i tam se zasekohme posle i na edin detski rojden den na sestra mi q zavedoh v nas i tam se zapozna s na6te (mama i tate 6tot te beha v 4ujbina purviq put) daje 6te se prejala da pusna i snimka ot rojdeniq den, samo 4e sme izleznali otvratitelno tam... sega gi vidqh pak, izleznali sme po-lo6o otkolkoto si misleh taka 4e nqma da gi pra6tam
ами сегашния ми приятел съм го запознала с наще все пак 2 години и половина не са малко за да не се знаят, а и след като живея с него..но други не съм запознавала
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
е ако е сериозна връзката е добре да се познават.с родителите на бившия се срещнахме случайно и ни запозна,после и той така с наще(питал майка ми,която не я беше виждал преди,познава ли ме и на кой етаж живея)![]()
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Ако очакваш сериозна връзка с него - логично е да го запознаеш с родителите си. Откак баба ми си говори отвреме на време с приятеля ми по телефона, му има много повече доверие и не се притеснява, когато съм с него.
Аз съм си говорила по телефона с майка му - намерихме обща тема - говорим си за това той какъв е идиот и боклукВ началото се опитах да я разубедя, ама не стана, та намерих в лицето й съюзник.
Гадното при запознаването е ревността - особено ако си единствено дете в семейството, или гаджето ти е. Неизбежно е. В такива случаи е хубаво чрез действията си и индиректно чрез разговора да убедиш ревнуващия родител, че няма да му отнемеш чедото. И че няма да изместиш този родител от живота му като важна фигура. Никой не обича да се чувства несигурен.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз лично не бих ги запознала с гаджето си.Дори не бих им казала,че имам.
Нищо не ме задължава да ги запознавам,но предпочитам да го направя.Когато връзката не е еднодневка,рано или късно се стига до този момент,пък и знам,че ако го опознаят ще ми имат повече доверие и ще намалеят вечните родителски притеснения.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
еми желателно е-да знаят и да имат преценка с кой движиш
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам