.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    ми за мой не се сещам ама за чужди да..и така госпожата по биология пита коя е тая бавно мудна и мързелива клеката и една от нашия клас отг-Мозъчната или една аверка бута с химикал неината съучени4ка ж ребрата и тя жика пред целия клас стига ма ръга м/у бедрата...
    и т.н.
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Те са адски много ама аз няма да ги разказвам всичките (предварително се извиняяям за правописните грешки)

таа например (ама то не беше в даскалото) бях някаде 6 - 7 клас и се събирахме в една градинка и играехме криеница. там в градинката имаше мноо храсталаци и аз се писах за по умна и бях изкършила клоните на 1 място и беше станала дупка в която аз тъкмо се побирах. и отиваме аз и 1 момче в храстите да се крием и аз викам "къде ми е дупката" , "къде ми е дупката", "пф дупката ми е обрасла" и после ма базикаха 1 месец за тва..

друг случай по литература аз седя на 1 маса с 3 момчета и е голям купон. учителката ни разказва за един автор и вика усмивката му идва от душата. а ние в тва време си говориме за съвсем други работи и се смеееме якооо направо се заливаме от смях и тя ми вика деница стани да обясниш на класа защо се смееш и аз продължаам да се смея и ставам и тя вика слушам те и аз викам "еми госпожо усмивката ми идва от душата" и всичко туууш...

Един друг път по литература също се заливахме от смях и тя вика вие на задната маса все сте били били лигави ама днес незнам какво ви става а ние се обаждаме еми незнам госпожо сигорно е пълнолуние

един друг път ме изкарват по история на картата да посоча откъде е дошло незнам си кое таам племе ( а на моя атлас е посочено сас сини стрелки) и аз глеах глеах и по 1 време викам "бах му майката тука беше" и оная как ма изгледааа

vednuj v 4asa poo bulgarski vliza posledno edno momi4e s lenta na glavata sled gospojata i gospojata i kaza milena svali si lentata 4e 6te izpari i malkoto mozuk koito ima6 ... a milena i kazava vie li mi govorite za mozuk za6toto qsno se vijda koi e rusiq tuk ... gospojata po4nala da se opravdava s nqkakvi gluposti ...
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

Така да видиме ...
    Значи в деня на самоуправлението един сученик ни преподаваше по литература и тама нещо ни изпитва.А аз по литература никога не взимам участие,защото това ми е един от най-омразните предмети и почти винаги не знам за кво става на въпрос ... Обаче виждам,че госпожата си пише тама някви неща в тефетера и изобщо не ни слуша кво си говориме и исках малко да се побъзикам с "даскала".И пита той "Кой е Иво Обретанович ?" , аз уверено дигам ръка и казвам "Сръбски военнопленик от Русия !" , а пък един друг съченик се обажда и казва "Кой каза Сибир ?!"
    Пак в час по литература: Една сученичка си води бивша съченичка в часа. Но не е предопредила госпожата,че ще има и външни лица.Та влизат те двете и :
    Г-жата : Гости ли си имаме ?
    Съученичката : Ми да
    Г-жата : И от къде са тия гости ?
    Аз(със възможно най-сериозен глас) : От Павликени !
    И целия клас туш доло
    Имаме още много,даже ги записваме в една тетрадка , но сега не се сещам за повече.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    hah ..mi naprimer -v 4as po geografia sme ,i gospodina razkazva razpaleno uroka za nekvo ezero s ime na nqkakva ZAKUSKA(ne se se6tam sq kvo be6e) i az se izcepvam "ami mislq ,4e be6e svishtovska bani4ka" i si4ki smqh
    ili pa po geografia sme i momi4eto s koeto sqdam mi vika mn tiho "Vij kuf lanec ima na vrata gospodina" ,a az 4uvam "Vij kakuf patilanec ima na vrata gospodina" i seda i go gledam i ne fa6tam kvo iska da mi kaje ,tq povtarq i kato po4vame s edin smqh ..si4ki mal4at az ve4e mi izliza para ot u6ite ot smqh
    Po engl. taq kakto si predava uroka ,vsi4ki slu6at i az samo se izcepvam "abe gospojo koq vi e lubimata pesen" i pak smqh smqh
    i mn mn drugi

Края на 7-ми клас,последен час за оформяне на годишните оценки по география,госпожата изпитва повечето от класа писменно с няколко задачи.Естествено никой нищо не знае и пишат не повече от двама човека,а пък ние другите сме на произвола на съдбата...И идва момента,в който аз трябва да занеса отговорите си на госпожата,отивам с едно тефтерче(и тетрадка нямах...),което беше в окаян вид,и започвам да се обяснявам...
    -Абе,госпожо,за толкова кратко време какво може да се напише,а пък и толкова много се притеснявам каква оценка ще получа(всъщност не ми дреме по никакъв начин,просто се пробвам какво мога да я убедя да направи)...
    -Не се притеснявай,дай да видя какво си написала!
    -Ами аз не съм написала нищо,не можах,притесних се,какво да направя?!
    -А аз какво да направя?!
    -Ами пишете ми 6,защото ще кандидатствам с география(абсолютно нищо нз по география...) и оценката ви ми е много важна,моля ви!(тук още говоря с нормален тон)
    -Как да ти пиша 6,като нямаш нито тетрадка,нито полагаш някакви усилия в часовете ми?
    -Госпожоооооооо,проваляте ми живота,винаги съм искала да уча география и сега ако нямам 6 при вас всичко ще се провали,няма да ме приемат никъде и ще умра от мъка(и почвам да се тръшкам и да я гледам жално)
    -Добре,ще ти пиша 6 за годината,обаче за втори срок остава 5.
    Аз най-нахално почвам да настоявам и втория срок да имам 6,след като ми минаха номерата...
    -Госпожо,ама те като ми гледат оценките в дипломата и като видят 5 за втори срок,и ако от тази оценка ми зависи бъдещето,как ще понесете вие да сте отговорна?! Не е честно! на всички други им вдигате оценките само на мене не!Вие ме мразите(тва го казвам на висок глас и то някак сърдито го казах и само се врътнах и си седнах)

Е,писа ми 6 и за втори срок...хах.Това винаги ще го помня и то май само аз имах незаслужена оценка,всички други си бяха с ниските оценки.
    Сори,че е толкова дълго,увлякох се
    Да се опитваш да промениш някой,който никога няма да бъде различен от това,което е...

Град
    Пловдив
    Ууу моите не са много..в 8 клас..след 5 часа английски..влизаме за 6-ти час..ПАК АНГЛИЙСКИ..и госпожата вика -Отворете на 54 стр. ..аз ИМЪЪНКАХ ..ъ...еротично -оооу йес....и сички леш..Другоо..ъм..по физическо трябваше да ме изпитват на някво ХОРО..и аз лъгах,мазах ,че съм танцьорка и че предишния ден съм имала концеерт и ся съм изморена..И на другия ден дойде една госпожа по музика да ме пита дали искам да участвам в някъв концерт на даскалото..А аз ...ъм..не мога нито да танцувам,нито да пея..пълен музикален инвалид съм.Хванаха ме да преписвам по физика и аз седя,гледам сладко и викам на госпожата-Добре,няма повече..ОБЕЩАВАМ *wasntme* и продължих да си пиша..Иначе на др от класа ми..ух ух..мн са..Имаме си един Никола-страшен образ начи.Пита госпожата по английски дали може да отиде до тоалетната..тя вика-Не..вече ходи три пъти..Той-Ма госпожо,къде да пишкам? ..при което се чува-ПИКАЙ НА ПАРКЕТА И ТРАЙ!..след мн смях го пуснаха да иде и се връща накрая на часа.Госпожата го пита-Какво направи ти бе Никола?> Никола- ААААми госпооожоо,тръгнах аз да пикАМ..та по пътя срещнах един ДРУГАР и затва се забавих..ЪЪХХХХЪХЪХЪХ..Та тва е..не са кой знае какви изцепки..ама все пак ^^
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

ами..имам някакви такива изцепки:
    когато още не бях така ограмотена относно сексуалните термини
    4ух как 2 мом4ета от нашия клас си говореха за ерекция в 4аса по английски..попитах ги какво озна4ава ерекция...и те ми казаха:
    - ами питай госпожата!
    - госпожо,какво озна4ава ерекция?
    - веднага обяснявам! на английски озна4ава издигане,изправяне,поняког а втвърдяване!
    - ами на българси?
    - ми сама си го преведи де! аз преподавам все пак само английски!
    и тогава нашите добре обу4ени мом4ета решиха да ме светнат преди да продължа да се излагам!

друг слу4ай:
    идват в у-ще да ни обясняват за превръзките и пубертета и менструалния цикъл.
    обясняват ни и за овулацията и аз като се израсих:
    - боже,а аз си мислях 4е това е семенна те4ност!

в 4аса по български:
    - ще пишете докато ръцете ви не капнат!
    -ееее госпожо ама много сте гадна!
    - ще го приема за коплимент александра...и ще го имам впредвид теста ти след което вси4ки избухват в смях

сетих се още:
    в 4аса по математика имаме важно контролно...на ръбсти и вал4ести тела...аз не зная формулите и съм си направила пищов и си го гледам през 4аса. по едно време г-жата
    - александра,да знаеш 4е изобщо не виждам пищова ти!
    абе деца поне не се крийте толкова явно!

в 4аса по география:
    -г-жо може ли да отида до тоалетната
    - не денис не може!
    - ама много ми се пишка!
    - ами извади си пишката и пишкай!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    sega se se6tam samo za nqkolko izcepki
    v daskalo v 4as po italqnski sedime si s edna fr i to ve4e e kym kraq na 4asa i tq vadi dve cigari ,oba4e izpusna ednata i v sy6toto vreme g-jata obikalq6e iz staqta i samo se spira do nas i vika:"opaaaa padna vi cigarata i sa kfo 6e praim?" i samo se usmihna i si prodylji napred.
    Edna fr pak v daskalo mislq 4e be6e po biologiq mi pi6e belejka:"tyrsi6 li si ne6to za ry4kane"
    pak edna fr:"AaAa ne tfa e na Vesi nqma da go lapam" - dokato dyv4e6e edna himikalka
    a vednyj se oplakvam na nai dobrata mi fr za edno mom4e i tq mi vika:"mi ako be6e jena v cikul 6tqh da go razbera ama toi ne e taka 4e trqbva da ima pri4ina"
    amm drug pyt nqmah djobove i se 4udeh kyde da si sloja tel-a i go davam na edna fr i vikam :"aaa ne znam nabutai si go nakyde"
    Vry6tat ni kontrolnite po matematika i dve macki ot klasa sedat zaedo i im vry6tat kontrolnite i ednata ima 4 a drygata 3 i samo taq s troikata se izcepva:"aaa kak 3ka be gospojo az prepisah ot Stefi" stefi e taq s 4-kata
    gadjeto na sestra mi i tq me karaha kym garata i az im vikam "pusnete nekfa muzika" i tq vika:"e to radioto na niki raboti samo kat si pyhne prystite vytre"
    a pak nai dobrata mi fr napisala sms na edno mom4e:"tfa dneska be6e celuvka tip ivan4o i mariika 1898" i vednyj se be6e napila i sedi na bulevarda pred mola i to sveti 4erveno i tq vika:"segaaaa sveti 4erveno no sled malko 6te doide dobroto malko zeleno 4ove4e i nie 6te prese4eeem" amiii za tiq se se6tam za sega ako se setq za o6te ne6to 6e go napi6a

имаме час по английски и всеки много ясно си прави каквото иска.аз си слушах музичка и тая нали забеляза и вика там нещо н амен ма аз не я чувам и ги свалям и викам: Кфо, а тя ,,Какви са тези слушалки" и аз само ги поглеждам и викам ,,Сони" тя се нацупи, а аз продължих да си слушам

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    в уроците..имаше едно момче дето пишеше мн странно и госпожата му беше казала:
    - Георги,писането ти прилича на кардиограма!!
    и сички леж и смех

а в бтрзината сме казвали и такива думи :
    напуркани,збишкани,натаман ънкани,изнервира,сгелпен,т пчита
    а ето и преводите
    напуркани-не знам точно как беше превода
    збишкани-сгъчкани
    натаманънкани-натаманени,нагласени
    изнервира-страшно много се нервира
    сгелпен-тъпак,глупак
    тъпчита-настъпваш ме

има хипер много но не се сещам в момента
    аз лично много се ебавах с изкуфелата госпожа по бг
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Ами мойте са доста и не ми се занива да разказва.Но ще разкажа за един съученик връщаха ни тестовете по Роден край бяхме 4 клас и господина ни чете кой кво е пишал и стигна до едно момце и ни чете"Богът на христианите е Алах",Стара планина е най-високата в България", 4Ще ида да си взема бележка" знам че не беше особено в началния курс много се състезавахме по ум бяхме малки и тва ни беше смешно

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от i am not okay
    имаме час по английски и всеки много ясно си прави каквото иска.аз си слушах музичка и тая нали забеляза и вика там нещо н амен ма аз не я чувам и ги свалям и викам: Кфо, а тя ,,Какви са тези слушалки" и аз само ги поглеждам и викам ,,Сони" тя се нацупи, а аз продължих да си слушам

Повече от фен
    Emi nai-skoro6nata e ot ve4era ili ot onzi den.Zna4i imahme Nemski i u4ihme 4islata,6toto sme zaici.Gospojata me kara da broq i az po4vam tam ama mn mi se spi.Gledam da svar6a po-barzoi vmesto da pro4eta kaja pravilno sechs (6) izrasih sex ama barzo se opraih.Posle golqm smqh be6e.

vednuj otidoh po pijama na daskalo

Повече от фен Аватара на IfeTyy

хах

хаха когато бях в 7ми клас в часовете по география се пръскахме с някви изцепки..ще споделя само няколко ,защото не помня всичко г-жата "до кой град се намира резервата "Сребърна" всички дигат ръце и г-жата "Ралица?" ралица- "ами до Русе" друго... "от каде внася бяла техника Сърбия?" Алекс дига ръка "да алекс кажи" "от Албания госпожо" г-жата изпитва Алекс за Черно море.. "Алекс разкажи всичко ,за което се сещаш" Алекс зашочва разказва разказва.. и стига "В Черно море почвите са от пясък" малко да се прехвърлим на физика... дойде замесничка на госпожат..ии жената преподава си урока и се облегнала на един чин и изведнъж "Аз не знам има ли пират" и почва да се оглежда из стаята в час по математика някаде в 6 клас нз не помня.. говорим за окръжност и г-жата вика "на домата кое му е окръжността?" целия клас мълчи и аз се изцепвам "Люспата!" и нещо от 8ми клас ..в час по биология класната си разказва там урока никой както обикновенно не я слуша и аз си драскам в тетрадката...и по едно време чувам тя да изрича имена и аз си насочвам слуха към нея и само чувам "Николинкаи Ралица са покрити с косми.." това беше краят
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Това се случи в едийн час по литература . Трябваше да разкажа какво са правели хайдутите в гората в стихотворението "Хубава си моя горо" . И изреждам всичко и накрая казвам , че са ядяли разни неща . И г-жата ме гледа странно и ме попита къде съм видяла в текста , че хайдутите са ядяли и аз и казах:
    -Г-жо , тука пише "агнета тлъсти " . Значи са пекли агнета и не са били гладни , както вие се надявахте .
    И целия клас много ми се смя , ама какво да направя ...

ami ima mnogo takiva az sq 6te sum 8mi klas i ot 1vi do 7mi bbqh v edno daskalo i popadnah na mn lyd klas to dobre za hymora ama za drygoto... kakto i da e ta ima mn izcepki spomnqm si vuv treti klas:
    -G-jata:Kristina,kaji ne6to za trakite?
    -Kristina:Ami...kakvo da kaja trakite sa bili pirati i pqnici

Drygo imalo e mn,predstavete si 6tom za edno godina s4ypihme 3-4 prozoreca,duskata padna , ami mn tropahme i edna ot lampite leko padna...vrata i tq si otide,izkurtihme malko ot stenata,nqkolko stola po4inaha
    po geografiq:
    gospojata:Ivane,stavai na duskata!
    Ivan:nqma ni6to ne znam
    G-ta:Ami togava si zatvarqi ystata,4e miri6e!
    Ivan:A vie vzemete da porastnete malko,4e ste mn niska!
    G-ta:A tivzemi da otslabne6 malko,4e si mn debel!!! (mom4eto naistina be6e baq debelo... a gospojata niska,no ne mn)
    po bg:
    Abe mn izcepki bee...direktorkata ni mraze6e!
    a setih se o6te ne6to,zna4i v 4as po matemat,vsi4ko e normalno!Edno momi4e pysnlo myzika ot tela nali,to prez pove4eto vr be6e taka,ama gospojata se qdosa...i vze telefona na drygoto momi4e,a ne na tova,koeto be6e pysnalo myzikata i tva momi4e kato se razbesnqqqq:
    momi4eto: Ama K***O dai mi telefona!M**** ti ***** dai mi go!
    gospojata i kaza da vnimava oburna se i si otide mirno do biyroto
    pak tazi gospoja i tva momi4e edin put se sbiha i be6e zabavno,a da su6to i gospojata po bg se sbi s edna Petq:
    Petq izlezna na duskata za sintakti4en razbor i ni6to ne napravi,gospojata est i namekna 4e e glypava...si4ki se hilehme momi4eto izpatka po4na da bqga kum vratata gospojata q hvana za rukata i ne q pyska,momi4eto q byta durpa se i dokato izliza6e s rev i krqsuci gospojata re6i da zavur6i boq s frazat:
    -Ey,ama to zdravo be!
    Celiq kals i se podigrava6e prez cqlata godina!
    am ima i dr,no za men 6te si mul4a,4e i az ne sum primerno dete (mi to v takuv klas :d) da ne me izporti nqkoi!
    BULGARIA NAD VSI4KO[!]
    ...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!...

ami su6to i po trydovo...a edin po fizi4esko lejim na edni diy6eci i razglejdame spisanie i nali ima6e tam ne6to za peting ama nie sq ne znaem kfo e...i otiva edno momi4e pri gospodina i vika gospodine moje li da vi pitam ne6to,kakvo zna4i peting
    -ami nali na angliiski e jivotno pet i peting e galq jivotno ili ne6to takova,e ti sii pravi izvodite kakvo e na bg
    BULGARIA NAD VSI4KO[!]
    ...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!...

em onaq 20 godi6nata putka po geografiq me izpitva i az si 4e6a ta6aka i tq mi vika awe tam mn ta sarbi mai i az vikam mi da i tq vika mi da doida da te po4e6a togava i az vikam ok np gospojo ili pri drugata po geografiq pak... kolko magistrali ima v BG? miii 200-300

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi sq se se6tam za ena mnou qka izcepka no ne moq a na ena moq fr ta taka nie sme na exkurziq sq v kraq na godinata i patuvame ta stana na vapros 4e vaprosnata mi fr i druga moq fr sa rodeni na edna i sa6ta data prez 12 4asa i g-jata viki 4e sa astralni blizna4ki a sled malko vaprosnoto momi4e ne6to govore6e i vika "se pak sme menstrualni blizna4ki" a moq izcepka mi iam stra6no mnou ma na4i tfa ne be6e to4no izcepka a ...nz vsa6nost nz kfo be6e ma bole6e na4i s ena priqtelka si drankame gluposti po skypeto i tq mi prati snimka na eno mom4e a az se klatex na stola i kat go vidqx padnax porazena ot negovata grozota tfa e dosta boleznen spomen no sam izri4ala dosta gluposti kato"moq priqtel stola";"xorata sa stanali sabudili sa se,tfa se slu4va v 14.45";pred kaka se izcepvam "6te staam kravodaritel ma kraven";i tem podobni gluposti

В ден на самоконтрол аз и една фр бяхме даскалки по български.Има едно момче, което всеки час пита учителите да го пуснат до талетната, така и стана в този час.Той идва при мен и ме пита: Може ли да отида до тоалетната? АЗ малко се замислям и най-гордо и високо му отговарям : Ама на теб вече всеки час ТИ СТАВА! И всички от бившия ми клас , но аз не осъзнавам какво съм казала, а гледам всички се смеят вече с назълзени очи и питам мойта фр : Какво толкова казах
    После като зацепих и аз започнах да се смея
    емии
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

haha

за мой изцепки не се сещам много са щот попринцип много се бъзикам с даскалите ма ние си имахме една госпожааа... тя си въртеше 5-6 фрази на ден по 16 пъти като едни от тях бяха:

например някой закъснява за час... влиза и госпожата го пита "защо закъсняваш?" съученика нали почва да се извинява и да обеснява защо а госпожата "ма защо ми се оправдаваш изобщо не ми обяснявай!"

или пък... непрекъснато щом някой направеше нещо тя му казваше "Shame on you! Shaaame oon you!" (демек засрами се)

или пък нещо друго .. когато заплашваше с родители казваше "Баща ти утре да ми се обади .. ученикът казва добре госпожо! (и точно след секунда) ..Госпожата : ма какво ше ми се обажда аз няма какво да говора със него!

Та тая госпожа няма да си я забраиме никога
    Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит. Цък!

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Аз лично нямам много изцепки,мисля преди да кажа нещо
    Но веднъж в час по английски,класната,държи много висчки да пишем но аз нещо си седя и не пиша и тя..
    -Владимире защо не пишеш?
    -Забравих.. (имах впредвид че съм забравил че е задължително )

Пак по английски госпожата вдига някой да прочете някакво изречение и той казва:
    -Can i park between your car? (незнам точно какво трябваше да е в реалност :P )

Госпожата по англиийски пак:
    -За домашно...homework..
    или пак госпожата по английски:
    -Петре престани да говориш за майката на иван...!!!! :P

Имаше още мнооого други(1 ги записваше на тетрадката си по английски,само бисери по английски) Ако се сетя за още ще пиша

ПС. Сетих се за още нещо макар че то не е много бисер..
    Пак по английски правим контролно и госпожата ми вика(когато ме видя че подсказвам на този до мен):
    -Владимире прекратете приказките с дейвид!!!
    Аз-есега госпожо,само секунда...
    (но си довърших това за което бях започнал да му подсказвам де )

Този до мен,Дейвид беше задрямал на чина в час по английски,и със слушалка в ухото,слушаше музика..и госпожата го пита за нещо да прочете,той не реагира и госпожата започва да му се кара защо спи в час..аз бързо го сръчквам и му викам госпожата ти се кара..а той спокойно се надига,едва отваря очи,маха слушалката и вика:
    -кфо?
    -госпожата ти се кара!!
    -ааа добре,се едно..и пак заспа,дори не погледна госпожата..а тя просто спря да се кара и продължи да пита ккой ще прочете тва..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си