- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите изцепки..
хах аз мн имим понеже съм си и лигла.......мии а ся се сетих....
седим си в час.....и аз виждам една муха.......ама малка...... и тъкмо да кажа муха и ми си стори че е комар и викам "мухаааар" и сички леш.......
ся в 7-ми клас в часовете по англ. господина беше мн зле горкия...![]()
![]()
и седим и си лафим и чоплим семки........ и герито вика пссст ифе виж господина носи прашки..... аз се загледах и така на доста висок глас казах "абе господине защо носите прашки" той горкия мн се изчерви........
друго....... ааа слаф от моя клас и тя като мене мн луда....... и вика на господина "господинее от де сте си зели перукатааа" "а с къф прах за пране я перете" "господине при следващата двойка която ми пишете ше ви смачкам стафидките....." и сички мн леш..... ааа веднъж слаф слиза по стълбите с едни оооогромни слушалки и си подскача и аз съм по напред....... и по едно време чувам плиоооос и се обръщам и гледам слаф на земята смея се и я гледам а та седи седи и аааааау и аз смях..... влизаме в час а ад продължавам да се смея...... и като видях госпожата с кфи обувки още повече..... и докато обясня кфо е станало щях да се напишкам........![]()
![]()
![]()
а веднъж слаф пак......бърза о блъска вратата а тя една желязна и мн тешка и блъска я със сичка сила и спира да си огледа..... обачи вратата мн силно се удари в камъка отсреща и се върна със страшна бързина.... ииии напрао в окото и........ аз седях и я гледах а тя.......... обърна се и се смее ама от окото дег си е ударила тече сълза....... и аз леш и тя века ся тфа не е важно важната е да намерим софи........ ама оооох как ме заболяяяя.... и двете смях......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е това от мен като се сетя нещо друго ще пиша... надявам се да се забавлявате....... убичъм да стаам за смях......
![]()
![]()
![]()
и е мн интересно да се смея на чужд гръб.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
Аз се сетих в предишния си клас,1 двойкар винаги кагато биеше звънеца тичаше към вратата за да имат повече време да пушат с още 1 от класа.И поредния час,звънеца бие,той тръгва към вратата,натиска дръшката и бута вратата с рамо,обаче не беше натиснал дръшката достатъчно и вратата падна цялата на земята..пантите се бяха строшили.Всички почнаха да се смеят и зяпат учудено
после трябваше да плаща пантите обаче той така и не ги плати,макар че викаха майка му в даскало.
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Няма да забравя една тъпа от моя класс![]()
![]()
![]()
Правим конторлно по биология и на тая върпосната глупачка и подсказват.Свършва часа при което госпожата се згалежда в конторлните и пада на земята от смях.Смее се неможе 1 дума да каже.. и като се успокои се оказа ,че таяя тъпата и подсказали еволюция тая написала ерекция.....
![]()
Аверката на еидн мой приятел в едно междучасие била седнала на стола.Оригнала се кихнала паднала от стола и пръднала![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
Тва ме разби направоооооооооПървоначално написано от Cherry_girl@_@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз по принцип не правя изцепки,но се сетих за една в края на учебната година,когато повечето от класа бяхме в напрежение,защото трябваше да си оправяме оценките и изобщо една от последните седмици беше фул от контролни и изпитвания.И с един съученик си говорим в междучасието и той ми казва:
-Оф,тая седмица ще ни е*ат отвсякъде.
И аз отговарям съвсем спокойно:
-А,на мен не ми пречи(После и двамата се усетихме и избухнахме в смях![]()
)
Прекалено са много но само някои от тях :
Госпожата по математика си драска нещо на дъската ама засилва темпото и почва да ни заплашва и по едно време се чува : Кротнете се бе и таа кат се обърна и кат почна да крещи ... не е истина ...
В час по математика пристигам със 25 мин закъснение с една фр ходихме да търсим отворена аптека да си зема абокат че реших че трябва да се пробия а на мойта фр и требваха презервативи .... и влизаме в часа и госпожата : къде бяхте ? ние : до аптеката госпожата :за кфо ? ние : ми за презервативи и абокат госпожата : а дайте да ви вида нали са хубави тия презервативи а тоа абокат за кфо ти е ... е тогава беше голям смех и тя каза че презервативи стават![]()
Директорката - преподаваше ни по биология (най -голямата змия съществувала някога !!!) ме изкарва да и нарисувам некъф червей аз си драскам некфи простотии писах името на едно момче абе ... писа ми забележка след което ме пита некфи въпроси така и не и отг .... после не накара и да и чета и тогава кат и се развиках просто ... и разбира се ме изгони както винаги
А сетих се имаме час по история и правим контролно а в този час аз ако не препиша ... но всички разбират шот си вада тетрадка по особено звучен начин и веднъж господина кат ми се ядоса взе ми всичко премести ме на първия чин и ми вика гледай в една точка и да не съм те чул да гъкнеш ... самоче така и не си намерих точка в която да гледам следователно той ми нарисува една точка но пак неставаше номера
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
аз изцепки имам много но веднъж отидах с мама до магазина и беше почти тъмно и една кола изхвърча доста бързо и едва не мина през мен и тогава пред мама като започнах да псувах точно като някакъв хамалин и най смешнотобеше че не се осетих че майка ми седи до мен и ме слуша какви ги дрънкам...това е една от многото ми изцепки...друга значи седим с една приятелка в двора на училището и идва при нас господина по история и започна да ни обеснява нещо и така около 5 10 минути и мина една катеричка и аз се изцепвам''я катеричка''при което на господина му стана ясно че не съм го слушала изобщо аз съм блеела из облаците и тем подобни изцепки...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имам много изцепки. Най-лошата ми беше в час по английски, бяхме на урока за парите и на английски се питахме по двойки "Колко струва еди какво си" и другият отговоря "Струва еди колко си пенса". При нас е прието множественото число на пенито да е пенсове, ама аз съм чувала по много филми да го казват пенис (звучи смешно, но пенис на английски се чете пинис, така че на тях едва ли им е смешно като го казват) и изтърсих "7 пенис" и всички умряха от смях, включително и даскалицата!
![]()
Сега като се сетя ми е много смешно, ама тогава щях да умра от срам!
![]()
о аз ако не се изцепя, няма да съм аз, сега не се сещам за много, ам ще разкажа най-култовото![]()
7-ми клас, литература, четем част от "Немили недраги". И идва моя ред да чета, чета си аз всичко точно, докато не стигам до изречението "Помещението беше запълнено от киселите изпарения на виното" или нещо такова и аз чета помещението беше изпълнено от киселите изпражнения на виното, от което всички леш, а госпожата се залива и тя![]()
ХъХУникати сте бе
Ае аз ще пиша
![]()
Класната:- Добър ден!
Ние:- Боб берем![]()
Или по английски трябва да се питаме по двойки колко струва някоя дреха. И вече една фр ме пита и аз и викам 100И тя ви вика `WTF!? Факай се ма патко`
![]()
![]()
![]()
Ахах е тая изцепка по музика няма да я забравяНачи даскалката вика:
- Сега ще чуете еди кво си от Щраус.
Да ама всички бехме чуби "Боли го щраусо"И от там на сетне като се видиме с тая фр аз и викам "Кво те боли" и тя вика "Боли ме щраусо"
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
добри стееее
![]()
аз имам доста. ся се сещам за няколко лееко тъпи ама карай..![]()
по математика закъснявам, влизам си с кола в ръка и си сядам без да й се извиня. тя ме гледа някво зверско, аз си вадя гсм-а и по4вам нещо да си ръ4кам. тя истерясва: ''абе моми4е твойта наглост няма край!!! идваш ми с питие, закъсняла, без извинения, сяда6 си и по4ваш да си ръ4ка6 по гсм-а!!!!!!'' аз: ''и кво?''![]()
тогава жегата ми бе6е до6ла в пове4ко
![]()
пак математика: бе6е към края на 4аса и г-жата вика ''като бие звънеца,останете в между4асието, да ви кажа едни неща'' . бие звънеца,оба4е ние с 1 фр-ка сме се побъркали от глад и в момента, в който го 4уваме,ска4аме, изстрелваме се от стаята с гръм и трясък и бееегооом към лавката![]()
4ак като стигнахме, се сетихме кво бе6е казала математи4ката
![]()
паак математика: веднъж целия 4ас г-жата ни обяснява6е една единствена зада4а. към края на 4аса ми каза: ''ти какво мисли6 по въпроса?'' аз се наддигам сънена от 4ина, поглеждам я и казвам някво заспало ''ммм...кой въпрос?'', при което целия клас се смее,щото аз, разбираш ли, цял 4ас не съм зацепила къв е въпроса
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сега се сещам за няколко:
1. Класната казва на един съученик - Георги да чете, и Гошето почва:
"Даскал Славе е казанлъшки педаЛог.."(педаГог)
2. Пак по литература този път Танита чете "Немили-недраги":
"..дъска със следующия надпис: Народна кръчма на ЗЕМЕДЕЛЕЦА!.."(знаменосеца)
3. Обсъждаме "Ангелинка"
Класната: Някой ще каже ли какво му казва леля му?
Мишо: Защо плачеш, лели![]()
4. Един друг съученик коментира "Немили-недраги". Класната го пита какво е направил Страндажата и той:
Тони: Странджата захърка..
Един друг съученик имаше уникален бисер.. и така ме е яд ама не мога да се сетя!
Eми това е моя изцепка по българскисамо,че са ми я разказвали...сега ще разберете защо:та значи български език,първи час.Ама една подробност-точно напървия чин пред даскалката съм,обаче 2-3 дена не съм спала кат хората.Та заспивам си аз.Момичето до мен ми разказа какво е станало нататък-отначало никой не забелязвал,докато учителката не започнала да ме гледа втренчено.Приятелката ми ме бутала да се събудя,ръчкала ме,бутала ме..ама аз спя кат пън.При това целия клас избухнал в смях,даскалката също
![]()
и по едно време се събуждам и дигам сънено глава,учителкага ме пита нещо и аз ,,аааа....кво?,,
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Първоначално написано от sladur4etyYy
ХаПхахахПхах това ме уби![]()
![]()
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
ами един моя приятел вместо "guess" прочете ГЪС и супер мн му са смяхма и накрая тъкмо са бяхме укротили и някой като все да превежда текста и стигна до това изречение се получи " всеки има право да има само по един гъз" и просто часа се провали![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
7ми клас ме изпитваха по География и понеже не си бях научила и едно момиче ми подсказваше и аз без да се замислям казвах квото ми подсказваха и г-жата ме пита Кви животни има в тайгата и ми подсказват и аз вече супер радостна че ми подсказват и ще отг на последния въпрос правилно и отговарям "В тайгата има катерици,лисици и МАЙМУНИ" и целия клас с г-жата на чело сСМЯЯЯЯЯЯЯЯхХХХххХ![]()
![]()
Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
умрях си от смях
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
ам....значи тази година в час по история предаваше урок,но аз не я слушах какво приказва,а тя е казала: "...стомана... и аз чух Йоанна и само си вдигам ръката и викам да да аз съм йоанна кажете госпожо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
ъ...аз за мои не се сещам много ама бившата по английски беше голяма работа....
таа значи понеже всички много я мразехме и винаги часовете си бяха чист саботаж,та нали сме в поредния час..всеки се намира на приказки или си спи спокойно и един съученик си изважда пълнителя на химикалката и почва да цели с хартиики седящият пред него и в същият момент г-жата се спира по средата на изречението си,и се чува само...
-...Което означава ,Мартине да спреш да духаш на тая химикалка и отива до чина да му я вземе,а всички избухваме в смях
или друг път нали правиме контролно и момичето до мен пита:
-Абе г-жо,нали dove беше гълъб и тая отговаря-Еми,Деница ще проверя в речника и ще ти кажа,при което отива да си го търси из чантата...![]()
Първоначално написано от InFaTuAtEd
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ам госпожата решава няква задача и вика "отговора е А и Б" и аз и викам " А ибе?! Кво ибе? С ли?" . . . Сички много ми се смяха![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Миналата година по география:
Господина: И така, номер 19, да ми каже какво се получава от смесените бракове?
Аз гледам тъпо.
Г-на (помага ми) : Какво се получава от браковете на черните и белите хора?
Аз: Ми.... черно-бели хора?
Целия клас избухва в смях, включително и даскала.
Пак по география, аз говоря: В ценралните задни части на Южна Америка...
Тая година по история
Същия даскал, който ни преподаваше по геграфия...
Г-на: Какво ще ми кажеш за фараоните?
Аз ( без изобщо да се замислям) : Миришат им краката!!!![]()
Изпитват ме по билогия.
Г-жата: Какво е еволюцията?
Аз: Еволюцията е процес, при който организмите се ъпгрейдват...
Много ми се хилят... Аз съм си клоуна на класа, един вид![]()
Имам доста изцепки, даже една фр. си ги записваше да се смеем, ама сега се сещам още само за отделни думички - Османските революционери, роболюбие.
...DrEaMeR...
Аз съм родена баш на края на 1992 и би следвало да съм 10 кл,ама съм била 2 години предучилищна и съм 9. И имаме нали нова г-жа по география, която като всички нови учители любопитства кой е тоя дето е роден `92 и защо е един клас назаде...Ама вече сиг стотен път ми се налага да обяснявам и ми е писнало...А госпожата ме е зяпнала в очакване на отговор и аз само "Оф, ми щото повтарям, много ясно!". Целият клас очаква реакцията. Госпожата (след около минута мълчание): "Ама сериозно ли?" и последва вълната от смях![]()
Иначе нали сме с втори език английски и тая година го почваме от нулата...мн тъпо...И госпожата се държи с нас като бебета...Вземаме there is , there are и тя пита "Някой ще каже ли какво значат тези изрази?" ,а едно от момчетата (не помня точно кое) "Не, госпожо, нямаме си никаква представа" и я гледа от сериозно по-сериозноА госпожата се направи че не го е чула
![]()
По биология пък (учим я на немски) госпожата говори за черепа и черепната кухина и подхвърля един череп естествено, за да видим нагледно и пита на немски "И какво има в черепната кутия" при което аз не чух добре и реших, че пита какво се захваща за черепа и казах "Гръбначният стълб"А тя "Ъъъ, мозъка..."
Е ясно беше и за нея и за мене , че и през ум не ми е минало , че в черепа е навит на кълбо гръбначният стълб![]()
По психология е най-забавно, като се има в предвид това, което учим. И вземаме за структората на пола, нали там хромозоми, това , онова...И госпожата обяснява :
- Хромозомите се групират така: ху - момче, хх- момиче. Понякога има и аномалии...хху - хермафродит...
Милко се обажда тихо :
- Демек изроди...
Госпожата се направи че не го е чула и си продължи:
- хху - хермафродит. Знаете какво е, нали? Има и ххх и хуу - които са свръхжена и свръхмъж...
А Милко :
- Ооо, още изроди!
При което госпожата пробва да го изгледа сърдито, ама нещо не успяМного е готина госпожата
![]()