.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    хах аз мн имим понеже съм си и лигла....... мии а ся се сетих.... седим си в час.....и аз виждам една муха.......ама малка...... и тъкмо да кажа муха и ми си стори че е комар и викам "мухаааар" и сички леш.......
    ся в 7-ми клас в часовете по англ. господина беше мн зле горкия... и седим и си лафим и чоплим семки........ и герито вика пссст ифе виж господина носи прашки..... аз се загледах и така на доста висок глас казах "абе господине защо носите прашки" той горкия мн се изчерви........
    друго....... ааа слаф от моя клас и тя като мене мн луда....... и вика на господина "господинее от де сте си зели перукатааа" "а с къф прах за пране я перете" "господине при следващата двойка която ми пишете ше ви смачкам стафидките....." и сички мн леш..... ааа веднъж слаф слиза по стълбите с едни оооогромни слушалки и си подскача и аз съм по напред....... и по едно време чувам плиоооос и се обръщам и гледам слаф на земята смея се и я гледам а та седи седи и аааааау и аз смях..... влизаме в час а ад продължавам да се смея...... и като видях госпожата с кфи обувки още повече..... и докато обясня кфо е станало щях да се напишкам........ а веднъж слаф пак......бърза о блъска вратата а тя една желязна и мн тешка и блъска я със сичка сила и спира да си огледа..... обачи вратата мн силно се удари в камъка отсреща и се върна със страшна бързина.... ииии напрао в окото и........ аз седях и я гледах а тя.......... обърна се и се смее ама от окото дег си е ударила тече сълза....... и аз леш и тя века ся тфа не е важно важната е да намерим софи........ ама оооох как ме заболяяяя.... и двете смях...... е това от мен като се сетя нещо друго ще пиша... надявам се да се забавлявате....... убичъм да стаам за смях...... и е мн интересно да се смея на чужд гръб.......
    ,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Аз се сетих в предишния си клас,1 двойкар винаги кагато биеше звънеца тичаше към вратата за да имат повече време да пушат с още 1 от класа.И поредния час,звънеца бие,той тръгва към вратата,натиска дръшката и бута вратата с рамо,обаче не беше натиснал дръшката достатъчно и вратата падна цялата на земята..пантите се бяха строшили. Всички почнаха да се смеят и зяпат учудено после трябваше да плаща пантите обаче той така и не ги плати,макар че викаха майка му в даскало.
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Няма да забравя една тъпа от моя класс
    Правим конторлно по биология и на тая върпосната глупачка и подсказват.Свършва часа при което госпожата се згалежда в конторлните и пада на земята от смях .Смее се неможе 1 дума да каже.. и като се успокои се оказа ,че таяя тъпата и подсказали еволюция тая написала ерекция.....

Аверката на еидн мой приятел в едно междучасие била седнала на стола.Оригнала се кихнала паднала от стола и пръднала
    Целия шибан стил е едно копие !!!

imalo e mnoo izcepki.....i pove4eto sa v y4ili6te

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    Имаме български (това е в 7 клас). И г-жата пита Симеон:
    - Ще разкажеш ли за първата среща на Илийца с бунтовника?
    Оня измънква едно"Да" и почва:
    - Ам върви си Илийца през гората и изведнъж от един храст изскача бунтовникът...
    И г-жата, виждайки, че не може да си сдържа смеха, пита:
    - Абе, Симеоне, я кажи какво е правел в храста тоя бунтовник бе!

В друг час по БЕЛ. Изпитван е Стойчо. Говори за убитя Перо (пак от "Една българка"):
    - И те видели един убит човек да стои до едно дърво...
    Г-жата се намесва :
    - Ей, и как ще стои ?
    - Ами...той всъщност паднал...мъртъв...

Пак за "Една българка", този път Стефан:
    - Това се случило сутринта, по пладне.
    Г-жата:
    - Ааа, даваш ни да си избираме! Кеф ти сутрин, кеф ти пладне!

Физика. Г-жата беше заместничка и говореше така бавно и монотонно, че сякаш си на погребение:
    -Теглото е силата , с която едно тяло виси на нишката , на която е окачено, например, както когато сме обесени

Ама вижте "оригинала" - първата ни физичка, която напусна :
    - Да знаете, 10 сантиметра са равни на 0.01 метра , това в учебника не го гледайте, мене гледайте!

Този по трудово си показва оперираното шкембе с цезарово за да сме проумеели, че не само на жените и на машинните детайли им се прави такова

Това е за сега от мене
    Тва ме разби направооооооооо

Аз по принцип не правя изцепки,но се сетих за една в края на учебната година,когато повечето от класа бяхме в напрежение,защото трябваше да си оправяме оценките и изобщо една от последните седмици беше фул от контролни и изпитвания.И с един съученик си говорим в междучасието и той ми казва:
    -Оф,тая седмица ще ни е*ат отвсякъде.
    И аз отговарям съвсем спокойно:
    -А,на мен не ми пречи(После и двамата се усетихме и избухнахме в смях )

Град
    between the stars ,,
    Прекалено са много но само някои от тях :
    Госпожата по математика си драска нещо на дъската ама засилва темпото и почва да ни заплашва и по едно време се чува : Кротнете се бе и таа кат се обърна и кат почна да крещи ... не е истина ...
    В час по математика пристигам със 25 мин закъснение с една фр ходихме да търсим отворена аптека да си зема абокат че реших че трябва да се пробия а на мойта фр и требваха презервативи .... и влизаме в часа и госпожата : къде бяхте ? ние : до аптеката госпожата :за кфо ? ние : ми за презервативи и абокат госпожата : а дайте да ви вида нали са хубави тия презервативи а тоа абокат за кфо ти е ... е тогава беше голям смех и тя каза че презервативи стават
    Директорката - преподаваше ни по биология (най -голямата змия съществувала някога !!!) ме изкарва да и нарисувам некъф червей аз си драскам некфи простотии писах името на едно момче абе ... писа ми забележка след което ме пита некфи въпроси така и не и отг .... после не накара и да и чета и тогава кат и се развиках просто ... и разбира се ме изгони както винаги
    А сетих се имаме час по история и правим контролно а в този час аз ако не препиша ... но всички разбират шот си вада тетрадка по особено звучен начин и веднъж господина кат ми се ядоса взе ми всичко премести ме на първия чин и ми вика гледай в една точка и да не съм те чул да гъкнеш ... самоче така и не си намерих точка в която да гледам следователно той ми нарисува една точка но пак неставаше номера
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

аз изцепки имам много но веднъж отидах с мама до магазина и беше почти тъмно и една кола изхвърча доста бързо и едва не мина през мен и тогава пред мама като започнах да псувах точно като някакъв хамалин и най смешното беше че не се осетих че майка ми седи до мен и ме слуша какви ги дрънкам...това е една от многото ми изцепки...друга значи седим с една приятелка в двора на училището и идва при нас господина по история и започна да ни обеснява нещо и така около 5 10 минути и мина една катеричка и аз се изцепвам''я катеричка''при което на господина му стана ясно че не съм го слушала изобщо аз съм блеела из облаците и тем подобни изцепки...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И аз имам много изцепки. Най-лошата ми беше в час по английски, бяхме на урока за парите и на английски се питахме по двойки "Колко струва еди какво си" и другият отговоря "Струва еди колко си пенса". При нас е прието множественото число на пенито да е пенсове, ама аз съм чувала по много филми да го казват пенис (звучи смешно, но пенис на английски се чете пинис, така че на тях едва ли им е смешно като го казват ) и изтърсих "7 пенис" и всички умряха от смях, включително и даскалицата! Сега като се сетя ми е много смешно, ама тогава щях да умра от срам!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    о аз ако не се изцепя, няма да съм аз, сега не се сещам за много, ам ще разкажа най-култовото

7-ми клас, литература, четем част от "Немили недраги". И идва моя ред да чета, чета си аз всичко точно, докато не стигам до изречението "Помещението беше запълнено от киселите изпарения на виното" или нещо такова и аз чета помещението беше изпълнено от киселите изпражнения на виното, от което всички леш, а госпожата се залива и тя

ХъХ Уникати сте бе Ае аз ще пиша

Класната:- Добър ден!
    Ние:- Боб берем

Или по английски трябва да се питаме по двойки колко струва някоя дреха. И вече една фр ме пита и аз и викам 100 И тя ви вика `WTF!? Факай се ма патко`

Ахах е тая изцепка по музика няма да я забравя Начи даскалката вика:
    - Сега ще чуете еди кво си от Щраус.
    Да ама всички бехме чуби "Боли го щраусо" И от там на сетне като се видиме с тая фр аз и викам "Кво те боли" и тя вика "Боли ме щраусо"
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Мега фен
    добри стееее

аз имам доста. ся се сещам за няколко лееко тъпи ама карай..

по математика закъснявам, влизам си с кола в ръка и си сядам без да й се извиня. тя ме гледа някво зверско, аз си вадя гсм-а и по4вам нещо да си ръ4кам. тя истерясва: ''абе моми4е твойта наглост няма край!!! идваш ми с питие, закъсняла, без извинения, сяда6 си и по4ваш да си ръ4ка6 по гсм-а!!!!!!'' аз: ''и кво?'' тогава жегата ми бе6е до6ла в пове4ко

пак математика: бе6е към края на 4аса и г-жата вика ''като бие звънеца,останете в между4асието, да ви кажа едни неща'' . бие звънеца,оба4е ние с 1 фр-ка сме се побъркали от глад и в момента, в който го 4уваме,ска4аме, изстрелваме се от стаята с гръм и трясък и бееегооом към лавката 4ак като стигнахме, се сетихме кво бе6е казала математи4ката

паак математика : веднъж целия 4ас г-жата ни обяснява6е една единствена зада4а. към края на 4аса ми каза: ''ти какво мисли6 по въпроса?'' аз се наддигам сънена от 4ина, поглеждам я и казвам някво заспало ''ммм...кой въпрос?'', при което целия клас се смее,щото аз, разбираш ли, цял 4ас не съм зацепила къв е въпроса
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Сега се сещам за няколко:

1. Класната казва на един съученик - Георги да чете, и Гошето почва:
    "Даскал Славе е казанлъшки педаЛог.." (педаГог)
    2. Пак по литература този път Танита чете "Немили-недраги":
    "..дъска със следующия надпис: Народна кръчма на ЗЕМЕДЕЛЕЦА!.." (знаменосеца)
    3. Обсъждаме "Ангелинка"
    Класната: Някой ще каже ли какво му казва леля му?
    Мишо: Защо плачеш, лели
    4. Един друг съученик коментира "Немили-недраги". Класната го пита какво е направил Страндажата и той:
    Тони: Странджата захърка..

Един друг съученик имаше уникален бисер.. и така ме е яд ама не мога да се сетя!

Eми това е моя изцепка по български само,че са ми я разказвали...сега ще разберете защо:та значи български език,първи час.Ама една подробност-точно напървия чин пред даскалката съм,обаче 2-3 дена не съм спала кат хората.Та заспивам си аз.Момичето до мен ми разказа какво е станало нататък-отначало никой не забелязвал,докато учителката не започнала да ме гледа втренчено.Приятелката ми ме бутала да се събудя,ръчкала ме,бутала ме..ама аз спя кат пън.При това целия клас избухнал в смях,даскалката също и по едно време се събуждам и дигам сънено глава,учителкага ме пита нещо и аз ,,аааа....кво?,,
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    добри стееее

аз имам доста. ся се сещам за няколко лееко тъпи ама карай..

по математика закъснявам, влизам си с кола в ръка и си сядам без да й се извиня. тя ме гледа някво зверско, аз си вадя гсм-а и по4вам нещо да си ръ4кам. тя истерясва: ''абе моми4е твойта наглост няма край!!! идваш ми с питие, закъсняла, без извинения, сяда6 си и по4ваш да си ръ4ка6 по гсм-а!!!!!!'' аз: ''и кво?'' тогава жегата ми бе6е до6ла в пове4ко

пак математика: бе6е към края на 4аса и г-жата вика ''като бие звънеца,останете в между4асието, да ви кажа едни неща'' . бие звънеца,оба4е ние с 1 фр-ка сме се побъркали от глад и в момента, в който го 4уваме,ска4аме, изстрелваме се от стаята с гръм и трясък и бееегооом към лавката 4ак като стигнахме, се сетихме кво бе6е казала математи4ката

паак математика : веднъж целия 4ас г-жата ни обяснява6е една единствена зада4а. към края на 4аса ми каза: ''ти какво мисли6 по въпроса?'' аз се наддигам сънена от 4ина, поглеждам я и казвам някво заспало ''ммм...кой въпрос?'', при което целия клас се смее,щото аз, разбираш ли, цял 4ас не съм зацепила къв е въпроса

ХаПхахахПхах това ме уби
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

ами един моя приятел вместо "guess" прочете ГЪС и супер мн му са смяхма и накрая тъкмо са бяхме укротили и някой като все да превежда текста и стигна до това изречение се получи " всеки има право да има само по един гъз" и просто часа се провали
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на unicorn_f
    7ми клас ме изпитваха по География и понеже не си бях научила и едно момиче ми подсказваше и аз без да се замислям казвах квото ми подсказваха и г-жата ме пита Кви животни има в тайгата и ми подсказват и аз вече супер радостна че ми подсказват и ще отг на последния въпрос правилно и отговарям "В тайгата има катерици,лисици и МАЙМУНИ" и целия клас с г-жата на чело сСМЯЯЯЯЯЯЯЯхХХХххХ

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    O!Сещам се за една изцяпка,но тя не беше моя,ами на една Анастасия от моя клас.Та-а-а......ще правим преразказ на непознат текст и класната казва:"...и ако видя двама ученици с едни и същи работи-ще ги анулирам и пишана двойки" и Ана се обажда:"Да,ама текста е един и същ".Целия клас:смях!Или пък веднъж правехме контролно по история и както винаги всички преписвахме.Г-жата само гледа,гледа Деница и накрая вика:"Деница,ти преписваш ли?" и тя най-спокойно отговаря:"Ми да!" Или пък веднъж в час по география,Грациела си гледаше деколтето и тая географичката вика:"Отдавна не си ги виждала ли?".И целия клас:смях....
    умрях си от смях
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

ам....значи тази година в час по история предаваше урок,но аз не я слушах какво приказва,а тя е казала: "...стомана... и аз чух Йоанна и само си вдигам ръката и викам да да аз съм йоанна кажете госпожо
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ъ...аз за мои не се сещам много ама бившата по английски беше голяма работа....
    таа значи понеже всички много я мразехме и винаги часовете си бяха чист саботаж,та нали сме в поредния час..всеки се намира на приказки или си спи спокойно и един съученик си изважда пълнителя на химикалката и почва да цели с хартиики седящият пред него и в същият момент г-жата се спира по средата на изречението си,и се чува само...
    -...Което означава ,Мартине да спреш да духаш на тая химикалка и отива до чина да му я вземе,а всички избухваме в смях

или друг път нали правиме контролно и момичето до мен пита:
    -Абе г-жо,нали dove беше гълъб и тая отговаря-Еми,Деница ще проверя в речника и ще ти кажа,при което отива да си го търси из чантата...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от InFaTuAtEd
    ам....значи тази година в час по история предаваше урок,но аз не я слушах какво приказва,а тя е казала: "...стомана... и аз чух Йоанна и само си вдигам ръката и викам да да аз съм йоанна кажете госпожо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Париж
    Ам госпожата решава няква задача и вика "отговора е А и Б" и аз и викам " А ибе?! Кво ибе? С ли?" . . . Сички много ми се смяха
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Миналата година по география:
    Господина: И така, номер 19, да ми каже какво се получава от смесените бракове?
    Аз гледам тъпо.
    Г-на (помага ми) : Какво се получава от браковете на черните и белите хора?
    Аз: Ми.... черно-бели хора?
    Целия клас избухва в смях, включително и даскала.

Пак по география, аз говоря: В ценралните задни части на Южна Америка...

Тая година по история
    Същия даскал, който ни преподаваше по геграфия...
    Г-на: Какво ще ми кажеш за фараоните?
    Аз ( без изобщо да се замислям) : Миришат им краката!!!

Изпитват ме по билогия.
    Г-жата: Какво е еволюцията?
    Аз: Еволюцията е процес, при който организмите се ъпгрейдват...

Много ми се хилят... Аз съм си клоуна на класа, един вид

Имам доста изцепки, даже една фр. си ги записваше да се смеем, ама сега се сещам още само за отделни думички - Османските революционери, роболюбие.
    ...DrEaMeR...

Град
    Шумен
    Аз съм родена баш на края на 1992 и би следвало да съм 10 кл,ама съм била 2 години предучилищна и съм 9. И имаме нали нова г-жа по география, която като всички нови учители любопитства кой е тоя дето е роден `92 и защо е един клас назаде...Ама вече сиг стотен път ми се налага да обяснявам и ми е писнало...А госпожата ме е зяпнала в очакване на отговор и аз само "Оф, ми щото повтарям, много ясно!". Целият клас очаква реакцията. Госпожата (след около минута мълчание): "Ама сериозно ли?" и последва вълната от смях

Иначе нали сме с втори език английски и тая година го почваме от нулата...мн тъпо...И госпожата се държи с нас като бебета...Вземаме there is , there are и тя пита "Някой ще каже ли какво значат тези изрази?" ,а едно от момчетата (не помня точно кое) "Не, госпожо, нямаме си никаква представа" и я гледа от сериозно по-сериозно А госпожата се направи че не го е чула

По биология пък (учим я на немски) госпожата говори за черепа и черепната кухина и подхвърля един череп естествено, за да видим нагледно и пита на немски "И какво има в черепната кутия" при което аз не чух добре и реших, че пита какво се захваща за черепа и казах "Гръбначният стълб" А тя "Ъъъ, мозъка..."
    Е ясно беше и за нея и за мене , че и през ум не ми е минало , че в черепа е навит на кълбо гръбначният стълб

По психология е най-забавно, като се има в предвид това, което учим. И вземаме за структората на пола, нали там хромозоми, това , онова...И госпожата обяснява :
    - Хромозомите се групират така: ху - момче, хх- момиче. Понякога има и аномалии...хху - хермафродит...
    Милко се обажда тихо :
    - Демек изроди...
    Госпожата се направи че не го е чула и си продължи:
    - хху - хермафродит. Знаете какво е, нали? Има и ххх и хуу - които са свръхжена и свръхмъж...
    А Милко :
    - Ооо, още изроди!
    При което госпожата пробва да го изгледа сърдито, ама нещо не успя Много е готина госпожата

Абсолютно всеки ден се изцепвам в даскало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си