- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите изцепки..
Ми мои...
в края на миналата година тряше да ме изпитват за 6-ца по БЕЛ и г-на каза да се готвя за "Крадеца напраскови" . Аз исках да го питам дали устно или писмено ще ме изпитва и в паниката си питах "Г-не, за 'Крадеца на праскови' с уста ли трябва да говоря"
Миналата година по математика проспах цял един час и съченичката ми ме събуди в края, щот тогава Стойчева винаги задава въпроси върху тва, коет е преподала и въпроса е 'С какво мерим централния ъгъл' и аз уверена в себе си вдигам ръка и казвам ' с транспортир'
Пак миналата година чета некво стихче по музика, ама аз чета кат къртечница и не спазвам запетайки, точки и други припинателни знаци. Г-жата ме прекъсва и казва 'Стоп! Имаш ли точка?" Аз :'Да' Тя:' Какво имаш след точката?' Аз:'Ммм... главна буква'
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Първоначално написано от it_ends_tonight_
Ти от Езиковата ли си? Данча Стойчева в последно време се оплакала на другите учители, че в 9г много задачи решават и че не можела да насмогва да дава нови и нови
Ама то наистина има около 8-10 човека, които направо се бият кой да излезе на дъската...сериозо, чуват се и заплахи :P
Миналата година ..
Госпожата по история изпитва едно момче на урока за Търновската конституция .. и той малко от онез по простите :
Г-жата : - Стани и ми разкажи за Търновската конституция !
Момчето : - Еееми госпожо какво да Ви разказвам за Търновската протитуция ..
![]()
![]()
![]()
Същия час трябваше да изпитва друго момче , но то отсъстваше .. обаче на средата на часа влезе и вика :
Момчето : Тва го знае всяко хлапе ..![]()
Госпожата : - Пресияне сядай си .. 2-ка и отсъствие !
Момчето : Чи ко ? !
И излези ..![]()
![]()
------------------------------------
Госпожата по математика изпитва на дъската едно момиче :
Госпожата : Отвори скоба да се проветри .. тай тай .. ай ся затвори да не духа ..![]()
![]()
Пак тя :
- Ко ми се хилиш кат хавайска праскова .. ?![]()
- Тука трябва да знаете номера на китайката ..
![]()
![]()
V 4as po Bel :
Gospojata: za6to Xristo Botev napisva "Na Pro6tavane" ?
Nikolai: Ami razkarval se e prez dynava i taka gospojo
Gospojata : Nikolai Kakvi sa tezi "sve6tenni" glupusti bee ?
Po geografia :
Gospojata: Bojidare kaji koq reka minava prez grad Qmbol da ti p6ia pone troika za sroka
Bojidar:Tixiq okean gospojo !!!
PO BEl pak :
Gospojata : Be nikoleto ti y4i li za toq test ili samo dremi6 po cql den i se 4ydi6 koe 4ervilo da slojish ?
Nikoleta:Y4ih gospojo ama sa obarkah !![]()
PO Bel :
Gospojata me pita sled test : sigorna li si vyv vsi4ki ypr ?
Az: Mi na nqkoi gospojo si broih na on4e bon4e
Nachi ima edin sluchai gospojata po math zakasnqva za 4as i ve4e bie 2riq zvanec.. I nie nali hoim se shmatkame do toaletnata i ve4e mrynkame 4e gospojata q nqma! I vlizame si nie v toaletnata i gledame gospojata izliza ot neq i otiva da si mie racete i az se izcpeih.. -E gospojo nai nakraqq !!!!sled koeto moite fr ymrqha ot smqh
![]()
Pak az dokato se ysetq...
![]()
В бързината си да кажа за кучешката и котешката тения..... съчетах.....КОЧешкаа тения![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
имаме час по математика и тая наща ни изпитваше.написа задачите и пита да ли има по желание някой.и аз изобщо не я слушам ко обяснява със слушалките в ушите и си зяпам дъската.обаче задачите са супер лесни и й се провикнах,че аз ще ги реша и така със слушалките ставам да ги решавам.обаче телефона ми звънна и аз й викам на даскалката- "чакайте да вида за кво ме търсят и ще дойда" и си излезнах да говоря по телефона,а оная взе,че ми писа отсъствие
има и др случки,ама не са за малки деца
Ами най-последното беше тва-
Госпожата дрънка някакви глупости за родовите ценности (това по литература) и аз колко слушам,ама все пак чувам как тя казва "Когато двама души се свържат в брачен съюз се получава резултата от любовта им-детето" или нещо подобно.И в стаята пълна тишина,нали,и аз да се избъзикам със съседката по чин и казвам "Абе то май преди детето друго се получава" и гласът ми яко отеква из стаята. И така...
И след малко се повтаря същото нещо,тя казва "Къщата е родова ценност,която се завещава от поколение на поколение" И аз (уж дискретно)- "Даааа,Mercedes S класа родова ценност!"
Или вървя си аз от катедрата към чина и по едно време госпожата нещо ме пита и аз и отговарям и тя казва: "А,и да си изплюеш дъвката!" И аз изкарах някаква тъпа сконфузена физиономия-- и нали вече с вдигнала ръце напред и "Аааама аз нямам дъвка" и тва прозвуча като "Аве ей как може да не знаеш!"...ся звучи тъпо,но беше супер смешно и всички умряха да ми се подиграват.
Иначе на господина ни (той само заместваше де) са супер яки-
Close test е тест,в който трябва да попълвате празните места.
wtf?!
Аз-Господине,с какви думи трябва да заместваме тука?
Той-Е,как с какви?! С подходящи!
Много обича и да прави неща от тоя тип:
-Господине,коя е тая дума?
Мазна зъбата усмивка и дотам.
А най-якото беше:
Господина-Пише се фотьойл бе! Не разбрахте ли? Фотьойл!
Йо,йо,йо... (при което маха с ръце като 50 cent и всички леш)
Господина по безопасност-
-Абе те жените не могат да паркират,защото цял живот ги лъгали че 20 сантиметра било ей толкоз!
Пак той-
(ръси няква глупост,при което всички гледат тъпо)
Той- Абе,странно,преди се смееха на тва!
Той-Ако е тъмно,слагате ръка на релсата,за да проверите дали идва влака.А пък ако вали и ви прасне някоя мълния,не отговарям.
И най-последната ни забележка в бележника на ученик- "Един льохман се разхожда в час по музика."
Тhe Hell is coming!
Една френдка вместо цианобактерии каза цианобластери![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Хах ми понеже често пиеме бира иии имаме час по българскии (при мутрата) хахах иииии аз нещо си блея ии той идва до моя чин и аз не го вийдам и си се оригнах така доста обилноо![]()
![]()
иии кат го видях къде беше умрях от срам
![]()
сми тфа беше наскоро за тфа ся него иначе съм имала доста брутални изцепки
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз пръднах в час по бг и мн замириса ама не се чубеше ужасно тва ми се случва често.най вече като ще ми идва и ме боли корема
![]()
![]()
брао аре да земиш да напуснеш форума аПървоначално написано от sladky2009
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
темата е за изцепки и аз споделих моята..що не вървиш в на майка си оная работа аПървоначално написано от DieselBlood
![]()
В час по БЕЛ дъвча дъвка доста шумно,госпожата :
- Какво си ми се раздъвкала с тия дъвки ?!?
-Отпуснах се малко,извинявай !![]()
Или час по англе,госпожата:
-Къде го има това в учебника бе ?
- Нигде.![]()
един от нашия клас разказваше нещо, ама мн тихо и аз му викам "абе ти да не разказваш на химикалката"![]()
а тва беше в 5-ти клас.. "най-любимия" ученик на госпожата преразказва "котарака в чизми" и той вика "...влязъл заекът в торбата.." и госпожата допълва "влязъл заекът в торбата и казал добър ден .."![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Ам днеска едни момчета от моя клас нещо се лигавеха и госпожата им вика "Абе вие да не сте обърнали резбата та да се опипвате"![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Наща по география е много печена и само двама от нашия клас нещо праят под чина и тя отива там.. "Абее, не знам кфо си мерите, ама се пак сте ф час, спрете се!" И целия клас смяяях![]()
след като прочетах всички яки изцепки се надъхах сега и аз да ви споделя някой от моитеЗначи по етика и право нещо коментирахме дали бихме си дарили органите за трансплантация след като умрем.. и аз "еми аз ако умра жива и здрава що па да не си ги даря... " Имах предвид нали ако стават оргабите ми... иначе чак жива няма как да умра....
сега от даскалите малко...
начи г-жата ми по италиански изцепка след изцепка "Кат се съмняваш сигурна ли си?"Или пък "Мислете с главите си не с космите на краката...""мислете собственоглавно" Много обича да измсисля нови думи или словосъчетания то сорта на " минало нестанало"
пак същата даскалка.. след като сигурно 5тия човек я моли да го пусне до WC и тя "пикайте ,пикайте,после като правите контролно и аз ще пикая.... "![]()
или пък едно момиче я черпи за имения си ден :"Имам имен ден" и г-жата:" Ааа днеска си роденаа "
![]()
"чакам да чуя някой да вдигне ръка" ,"почнахте ли да седнете"![]()
![]()
![]()
един път пък...... бие звънеца,едно момче стана и потегли да излзиа и тя му каза "чакай бе не съм ти дала свободно"
Тая по химия се изцепи "МолекуРа" (молекула )
даскалката по руски се кара на мен и на една аверка че мн говорим и ние съответно почваме да спорим и тя "аз ги виждам че говорят те не приказвали..."![]()
о0ох много са дано не съм ви оттегчила...
последно : един от моя клас съчини думата "мюсюлмазъм" каквото и да означава това.....![]()
почва часа и аз на вратата и викам още не идва тая по английски а тя дребничка и можеш да я сбъркаш с ученичкаи само седа си на вратата и викам на класа няма я ве кво сте станали като погледна тя на бюрото
![]()
![]()
или пък днес : чета си съчинението и само вместо dish казах bish и се бях разлигавила и 17 минути(една фр ми засича) съм се хилила като идиот![]()
Ами много бяхме набрали на пачата по география..И купихме една кутия бонбони..Взехме капака, разказахме му играта и написахме "НЕ ХРАНЕТЕ ЖИВОТНОТО" и го сложихме пред бюрото, така хубаво го залепихме и тя сяда точно над надписа и не го вижда..Всички сме затаили дъх, да не разбере кфо става, щото хем сеира е пълен, хем ако го види, много гъзене ще има..И по едно време картона се отлепя, но за щастие се обърна с надписа на обратно и така не го видя.....Ама голям сеир си беше..Снимахме я..ако изпрося снимки ще документирамм
------
Друго беше, че някой беше разлял айрян по стъклото на прозореца и изглеждаше картинката знаете как....И всички се гаврят и най накрая взехме интервю пред госпожата по английски за айряна по прозореца, ама тя милата никога нищо не прайм в час..
Интервюто беше с човека, който снима "Филм за Филма за Айряна по прозореца" , аз бях интервюиращия..
Аз: какво мислите за това творение по прозореца
Д: Ами мисля, че е гениално и този който го е направил спокойно слага в ануса си Ван Гог и Леонардо ДИ каприо ..Ъъъ Извинете Да Винчи..
Аз:Каквото мислите за филма, който направихте...ще има ли успех?
Д:Ами..Мисля че е времем Стивън СПилбърг да ми лапне едната топка а Джери Брукхаймър Другата...и иначе не виждам..защо още нямам оскар..
Аз:Какво мислите че се е случило с твореца
Д:Надявам се да е добре..и да ни радва с още такива чудеса на изкуствот..ге(й)ний като него не може да остане не забелязан!
Аз:Какви ще бъдат следващите ви филми от поредицата "Филм за Филма"
Д:Ами мисля да направя ФИлм за филма как пикая срещу вятъра.....и т.н.
Общо взето се попикахме от смях..
------
Ходихме на поход..да изследваме някакви дървета по биология и да правим протоколи..Една група се бяха изгубили и на следващия ден разказват на госпожата по биология
-Еййй, как можахте да си посмилите, че сме избягали..Ние се изгубихме в продължение на 1 час се чувствахме като в Сървайвър и ви търсихте
Госпожата:Как ме търсихте?
-Ами викахме ви..: Госпожо по биология, госпожо по биология...ми чи къ...?
![]()
![]()
![]()
![]()
Днес г-жата по БЕЛ изкарва един Ивайло да пише на дъската некфо определение. Нописа той едно-две, а след пет минути класа поглеждаме на дъската да видим кфо е написал, и гледаме- срещу третото определение написал DDZ и всички избухват в смях а госпожата![]()
![]()
но накрая и тя почна да се смее
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
арабци (араби)...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
В час по информатика се въртя на стола и слушам музика и ... изведнъж излетях през вратата навън![]()
Редовен номер е като ме вдигнат на дъската и да започн ада се смея без причина![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значии подсказвам на едно момиче.Трябва да преведе изречението Току що написах домашното си (не помня дали беше точно така) и аз и викам I`ve just done my homework.И тя не ме чу.Аз се ядосах и и викам I`ve just done my homework МА (ма като обръщение към нея) и тя казва: I`ve just done my homework МА
![]()
![]()
и г-жата А?! ИИ азз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак в час по АЕ.....госпожата прай много грешки и граматични и правописни ама сега ще кажа само двета пише на дъската BELIVE и аз и викам г-жо имате грешка
и тя не нямам...викам имате трябва да има още едно Е
и тя взе учебника и провери
вика а да права си! Втора грешка
написа She DONT и аз викам не е ли She doesn't а тая патка спори с мен и вика,че е права
![]()
Час по БГ.....г-жата проверява кой има домашно и вика Първи номер!
Той:ми нямам
Г-жата: кой номер си![]()
![]()
Пак по бг Г-жата обяснява,че тесните гласни влизали в широкитеи едно момче от класа "Абе то ясно,че тясно влиза в широко,ама широко в тясно влиза ли?!И аз ми да с малко повече усилия и вазелин
Г-жата вика:Ееее ученици много се задълбочавате.Ние говорим за БГ не за ФИЗИКА (напрай не,че не разбира
)
Шофирай разумно - стигни жив!
Днеска в почивката ям пица и без да исках я обърнах върху чина на идна съученичка ии ...всичко се размаза
![]()
![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
И аз имам малко![]()
1.Миналия петък имахме нулев история,но в нашата сграда има още едно училище,а те имаха седем часа(ние бяхме втора смяна)и се застъпихме.Караме си часа в една стая и после се качваме на третия етаж където ни е класната стая.Докато се вървяхме, с една фр се закачахме и аз реших че ще я изпреваря и ще се шмугна в стаята първа.За по интересно отворих вратата без да погледна (бях с гръб) и влязох в стаята заднешком.Обръщам се и ги гледам всичките от другото даскало, насядали и ми крещят:"В час сме!"Аз се стреснах, блъснах се във вратата и веднага излязох-после естествено се попиках от смях.
![]()
2.Имахме седем часа, а на мен много ми се ходеше до тоалетната.През пет минути повтарях на тая дето седи до мен че адски много ми се пикае.Започнахме да пишем нещо и пълна тишина обаче аз не издържах и както и повтарях тихо, изведнъж креснах:ПИКА... и се осетих.Обаче в тва време тия от класа ми вече бяха паднали от смях![]()
3.Имаме англ.език и аз нещо си се лигавя и както обяснявам нещо на една фр тя ме пита кое упражнение имаме да правим.И аз влязох в роля и без да искам изръсих :Exerfour Four! вместо Exercise Four
![]()