.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Вашите изцепки..

Значи..незнам дали има такава тема,но направих...Разкажете имате ли някакви смешни изцепки в училище или пред приятелите ви..Примерно аз се сещам как в часа по география господина ме изпитва и аз съм супер разсеяна..и казах: "Астероидите СКАЧАТ към Слънчевата система!",вместо "Астероидите СПАДАТ към Слънчевата система.." и всички много се смяхме..А пък веднъж в часа по математика господина ми казва: 19 номер..Красавицата,искаш ли да решиш една задачка ? (а той не ме обича особено,незнам защо..) и ми се усмихва..и аз казах: А не господине,благодаря за предложението все пак...класа избухна в смях,а той замалко да ми пише 2ка но накрая вдигна ръце от мен и се отказа да се занимава

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    O, да не ти говоря като казах на госпожата по БЕЛ за РАЗВРАТНИТЕ глаголи в италианския Искаше да ме убие после
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    София
    еми по математика взимахме термините на английски и понеже тая наща е много зле и мяка яко много бърка думички и общо взето е голям смях като заговори на български да не говорим на английски.и взимаме как е тъждество и тая пише заглваието и вика "пруув да идиентити" и ние ахахаха,всички в следната поза обаче няма кой да ни каже как се произнася всъщност и скоро след това имаме час по английски ,в който на мен ми се пада да чета като попадам на въпросната думичка ...минаха ми 100 варианта за прочит ,но след секунда се чувам как го произнасям по същия начин "идиентити" другите си помислиха ,че се ебавам ,ама ....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    O, да не ти говоря като казах на госпожата по БЕЛ за РАЗВРАТНИТЕ глаголи в италианския Искаше да ме убие после
    Ахахаха...представям си каква е била физиономията й.

За лични изцепки не мога да се сетя в момента...май съм нямал, а дори и да е имало са били прекалено отдавна, за да мога да си ги спомня.

ooo az sum imala stra6no mn izcepki ama sega ne se se6tam da dam primer.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Изпитват ме по геометрия, госпожата : Росенчо, ако кажеш какво е хипотенуза ще ти пиша 3, аз и отговарям : Май беше някаква болест, не съм сигурен
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Даскалицата по биология пита:"Кирчо,я кажи каква е функцията на сателитите(нещо в клетката е т'ва)." Кирчо(аз ) си слагам показалците на главата като антени и викам:"Добър ден,вие гледате обедния блок новини на БТВ........."После е ясно какво стана....

хахаха леле евала спуках се от смях признавам те \/ \/

O!Сещам се за една изцяпка,но тя не беше моя,ами на една Анастасия от моя клас.Та-а-а......ще правим преразказ на непознат текст и класната казва:"...и ако видя двама ученици с едни и същи работи-ще ги анулирам и пишана двойки" и Ана се обажда:"Да,ама текста е един и същ".Целия клас:смях!Или пък веднъж правехме контролно по история и както винаги всички преписвахме.Г-жата само гледа,гледа Деница и накрая вика:"Деница,ти преписваш ли?" и тя най-спокойно отговаря:"Ми да!" Или пък веднъж в час по география,Грациела си гледаше деколтето и тая географичката вика:"Отдавна не си ги виждала ли?".И целия клас:смях....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    еми по математика взимахме термините на английски и понеже тая наща е много зле и мяка яко много бърка думички и общо взето е голям смях като заговори на български да не говорим на английски.и взимаме как е тъждество и тая пише заглваието и вика "пруув да идиентити" и ние ахахаха,всички в следната поза обаче няма кой да ни каже как се произнася всъщност и скоро след това имаме час по английски ,в който на мен ми се пада да чета като попадам на въпросната думичка ...минаха ми 100 варианта за прочит ,но след секунда се чувам как го произнасям по същия начин "идиентити" другите си помислиха ,че се ебавам ,ама ....
    Айдентити.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Айдентити.
    вече знам

Ето още една изцепка:правим контролно по инглиш,аз съм готов 15 мин по-рано,оня зад мен ме побутва да му подскажа и аз си вдигам листа сякаш проверявам,а даскалицата се провиква:"Кирилееееее......"А й викам:"Ама госпожо,Мишо само си сверява контролното с моето!"

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Ето и нещо от мен макар че не е от у-ще. Та, събрали сме се компания и аз седях до едно момиче, което е изрусено. Аз съм със светло кестенява коса и тъмни очи и руса няма да ми отива, но тя ми вика" ти трябва да се изрусиш" и на мен тъй като идеята никак не ми допадна, без да се замсиял че тя е руса и викам " искаш да ме направиш да изглеждам руса, нали???" И в следващата секунда като се осъзнах кво съм казала...зле ми стана, но тъй като всички около нас избухнаха в смях и аз започнах да се смея, тя също, извиних и се и по късно всичко беше забравено...

Град
    Шумен
    Имаме български (това е в 7 клас). И г-жата пита Симеон:
    - Ще разкажеш ли за първата среща на Илийца с бунтовника?
    Оня измънква едно"Да" и почва:
    - Ам върви си Илийца през гората и изведнъж от един храст изскача бунтовникът...
    И г-жата, виждайки, че не може да си сдържа смеха, пита:
    - Абе, Симеоне, я кажи какво е правел в храста тоя бунтовник бе!

В друг час по БЕЛ. Изпитван е Стойчо. Говори за убитя Перо (пак от "Една българка"):
    - И те видели един убит човек да стои до едно дърво...
    Г-жата се намесва :
    - Ей, и как ще стои ?
    - Ами...той всъщност паднал...мъртъв...

Пак за "Една българка", този път Стефан:
    - Това се случило сутринта, по пладне.
    Г-жата:
    - Ааа, даваш ни да си избираме! Кеф ти сутрин, кеф ти пладне!

Физика. Г-жата беше заместничка и говореше така бавно и монотонно, че сякаш си на погребение:
    -Теглото е силата , с която едно тяло виси на нишката , на която е окачено, например, както когато сме обесени

Ама вижте "оригинала" - първата ни физичка, която напусна :
    - Да знаете, 10 сантиметра са равни на 0.01 метра , това в учебника не го гледайте, мене гледайте!

Този по трудово си показва оперираното шкембе с цезарово за да сме проумеели, че не само на жените и на машинните детайли им се прави такова

Това е за сега от мене
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
    Даскалицата по биология пита:"Кирчо,я кажи каква е функцията на сателитите(нещо в клетката е т'ва)." Кирчо(аз ) си слагам показалците на главата като антени и викам:"Добър ден,вие гледате обедния блок новини на БТВ........."После е ясно какво стана....
    Хахах...това ме уби

Mi zna4i vednaj gospojata po biologiq ima6e nqkakva rabota i trqbva6e da izleze po- rano i karahme 2 klas 4as. Prez mejdu4asieto po4ti vsi4ki bqha navan i gospojata sa6to. Na daskata ima6e napisano *doma6ni ptici* pak edno mom4e ot drugiq klas napisa "doma6ni cici". 4asa po4na i vsi4ki vlqzoha i taq po bio zapo4na da si vodi uroka oba4e nqkoi i kaza- "gospojo kakvo pi6e na daskata" i tq vidq i si4ki po4nahme da se hilim i ima o6te mn mn izcepki ama drug pat 6e gi razkazvam

Сега се сетих още нещо..Правим класно по литература в 7 клас..и по едно време един Свилен пита: Госпожо,може ли да отида до тоалетна? и тя: Не, не може!.. и едни момчета се намесиха и питат: Защо не го пускате бе госпожо?Всеки си има нужди..и тя отговаря: "Аз откъде да знам,че като отиде в тоалетната няма да си извади пищова!"...и всички се провикват: Еми как мислите,че ще се изпикае??...и избухват в смях..и тя вика: Имах предвид другия пищов..

Веднъж накарахме г-жата по химия да напише на дъската "к-у-р" и ето как: "Госпожо може ли да ни кажете как точно се чете следното съединение...Калий (К) йод (У) и Фосфор (Р) ...тая го написа и не схвана. Чак след междучасието друга госпожа й обясни какво е направила....смех, смех

Аз съм имала големи изцепки в училище, но за съжаление не помня много от тях. Нищо, ще напиша сега тези, за които се сещам.

В края на миналата учебна година (2005/2006) бяхме шести клас, някъде през май месец. Оставаха ни два-три дни до зеленото училище и всички бяхме в еуфория и не слушахме много през часовете. Та въпросния ден имахме литература и точно се подготвихме за обичайните 80 минути спане, когато чухме крясъци и разбрахме, че изпращат абитуриентите от техникума (ние бяхме частно даскало, което ползваше стаи на техникум). Изкефихме се, защото мислехме да излезем и да гледаме, но в този момент влезе директорката да ни предупреди да не сме посмяли да излезем, а да стоим кротки в стаята. И така, започна скучния час, по време на който както обикновено лапах мухи и отвън почна да гърми музика. По едно време пуснаха Kelly Clarkson - Walk Away и всички много се изкефихме. Госпожата се опитваше да се надвиква с музиката и каза "ученици отворете учебника". Всички млъкнахме и си запрелиствахме учебниците, а аз шматката в тишината с отварянето на учебника изкрещях ДЖЪСТ УОЛК ЪУЕЙ. Всички ме зяпнаха с отворена уста и можете да си представите какво стана след това

Тази година пък, изцепих още нещо велико. Класният ни, който ни е по физическо ни прави веднъж в седмицата тренировки по баскет след училище в салона. От нашия клас ходим всички момичета и няколко момчета. И така един ден, след училище момичетата си оставяме екипите в салона и отиваме в близкото кафе да си купим обяд. Взехме си сандвичи и се върнахме в двора. Вече започнахме да закъсняваме и господинът дойде да ни викне, но като видя, че няма да ни измъкне оттам преди да сме се наяли седна на пейката до нас да си побъбрим малко. И така...

Господинът: Добре сега, защо така се обиждате с момчетата ви?
    Аз: Ама господине, те започват.. Ние нямаме нищо против тях, ама те като са такива идиоти...
    Господинът: Е добре де, бъдете пък вие по-мили с тях
    Аз (очевидно взела позицията на феминистка): Еми господине, щото сме нимфоманки!!!

Спомням си само че всички се задавиха със сандвичи, а господинът ме гледаше така ококорено... А аз го бях казала с най-сериозния си тон, просто защото мислех нимфоманка за синоним на феминистка... Оттогава щом класния ме види казва "оо нимфоманке, как е?"

emi za daskaly ne se se6tam,ama naskoro se izcepih "Fanta Light"

az mn se ebavam s daskalite,no nai-redovnata i kultovata e: g-jata si durdori ne6to i az "ari ve?"

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
    Хахах...това ме уби
    хахахах и мен мн е яко а иначе...за изцепка не се сещам

Guest
    Аз миналата година бях седми клас и нали изучавахме "Една българка",частта в която баба Илийца се бори с кола.И една моя съученичка,дет се пише за мнооооооого умна слуша,слуша и по едно време се ядоса от продължителната борба на бабата и се изцепи:"Абе госпожо,тая баба Илийца що не земе да преплува реката?!"

Град
    L.A. \ Moscow
    уахахах ей много сте луди!
    Raise your fist!

Ей големи сте образи начи!
    Мм, мн изцепки съм имала, но точно сега не се сещам за повечето.

Та тъй де една от изцепките ми беше в час по литература.Обикновенно в тези часове правя всичко друго но не и да слушам даскалката. И както си драскам.. някой кихна.И аз нали съм много учтива казах "Наздраве!" ама никой не ми отвърна.И естествено следващата ми реплика беше "Казва Се МЕРСИ!" и даскалката казва "Знам, че се казва мерси!" и целия клас само ме изгледа, а аз се извиних и си продължих да си драскам.

Начи по биология имаме един даскал, който много приличаше на педера*т и с натърпение чакахме часовете при него, защото само се е*аваме с него, просто му казвахме сичко което ни дойдеше на акъла, ма и той не си поплюваше и яко ни обиждаше. И един ден бях с поличка и съм си седнала на стола(като по чудо) и той дойде при мен да ме изпитва(беше края на годината и ни оформяше) и аз ест се лигавя и му отговарям некви простотии.Той ми каза "Облякла си се .. "(той не хващаше нищо от мода, пък и нищо и нямаше на полата, т.е. не беше кой знае колко къса.. ) и не довърши и аз му викам "Като.. проститу*ка ли?"(като се смея в тоя момент, щото само тва ми дойде на акъла в нея секунда) и той само се усмихна мазно и аз му казах "Спокойно.. аз от колежки не се обиждам!" и в тоя момент целия клас избухна в смях.А той се обърна и ми каза "Мн.Добър за годината!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си