Прекалено са много но само някои от тях :
Госпожата по математика си драска нещо на дъската ама засилва темпото и почва да ни заплашва и по едно време се чува : Кротнете се бе и таа кат се обърна и кат почна да крещи ... не е истина ...
В час по математика пристигам със 25 мин закъснение с една фр ходихме да търсим отворена аптека да си зема абокат че реших че трябва да се пробия а на мойта фр и требваха презервативи .... и влизаме в часа и госпожата : къде бяхте ? ние : до аптеката госпожата :за кфо ? ние : ми за презервативи и абокат госпожата : а дайте да ви вида нали са хубави тия презервативи а тоа абокат за кфо ти е ... е тогава беше голям смех и тя каза че презервативи стават
Директорката - преподаваше ни по биология (най -голямата змия съществувала някога !!!) ме изкарва да и нарисувам некъф червей аз си драскам некфи простотии писах името на едно момче абе ... писа ми забележка след което ме пита некфи въпроси така и не и отг .... после не накара и да и чета и тогава кат и се развиках просто ... и разбира се ме изгони както винаги
А сетих се имаме час по история и правим контролно а в този час аз ако не препиша ... но всички разбират шот си вада тетрадка по особено звучен начин и веднъж господина кат ми се ядоса взе ми всичко премести ме на първия чин и ми вика гледай в една точка и да не съм те чул да гъкнеш ... самоче така и не си намерих точка в която да гледам следователно той ми нарисува една точка но пак неставаше номера