- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите изцепки..
добри стееее
![]()
аз имам доста. ся се сещам за няколко лееко тъпи ама карай..![]()
по математика закъснявам, влизам си с кола в ръка и си сядам без да й се извиня. тя ме гледа някво зверско, аз си вадя гсм-а и по4вам нещо да си ръ4кам. тя истерясва: ''абе моми4е твойта наглост няма край!!! идваш ми с питие, закъсняла, без извинения, сяда6 си и по4ваш да си ръ4ка6 по гсм-а!!!!!!'' аз: ''и кво?''![]()
тогава жегата ми бе6е до6ла в пове4ко
![]()
пак математика: бе6е към края на 4аса и г-жата вика ''като бие звънеца,останете в между4асието, да ви кажа едни неща'' . бие звънеца,оба4е ние с 1 фр-ка сме се побъркали от глад и в момента, в който го 4уваме,ска4аме, изстрелваме се от стаята с гръм и трясък и бееегооом към лавката![]()
4ак като стигнахме, се сетихме кво бе6е казала математи4ката
![]()
паак математика: веднъж целия 4ас г-жата ни обяснява6е една единствена зада4а. към края на 4аса ми каза: ''ти какво мисли6 по въпроса?'' аз се наддигам сънена от 4ина, поглеждам я и казвам някво заспало ''ммм...кой въпрос?'', при което целия клас се смее,щото аз, разбираш ли, цял 4ас не съм зацепила къв е въпроса
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)