Ами най-последното беше тва-
Госпожата дрънка някакви глупости за родовите ценности (това по литература) и аз колко слушам,ама все пак чувам как тя казва "Когато двама души се свържат в брачен съюз се получава резултата от любовта им-детето" или нещо подобно.И в стаята пълна тишина,нали,и аз да се избъзикам със съседката по чин и казвам "Абе то май преди детето друго се получава" и гласът ми яко отеква из стаята. И така...
И след малко се повтаря същото нещо,тя казва "Къщата е родова ценност,която се завещава от поколение на поколение" И аз (уж дискретно)- "Даааа,Mercedes S класа родова ценност!"
Или вървя си аз от катедрата към чина и по едно време госпожата нещо ме пита и аз и отговарям и тя казва: "А,и да си изплюеш дъвката!" И аз изкарах някаква тъпа сконфузена физиономия- - и нали вече с вдигнала ръце напред и "Аааама аз нямам дъвка" и тва прозвуча като "Аве ей как може да не знаеш!"...ся звучи тъпо,но беше супер смешно и всички умряха да ми се подиграват.
Иначе на господина ни (той само заместваше де) са супер яки-
Close test е тест,в който трябва да попълвате празните места.
wtf?!
Аз-Господине,с какви думи трябва да заместваме тука?
Той-Е,как с какви?! С подходящи!
Много обича и да прави неща от тоя тип:
-Господине,коя е тая дума?
Мазна зъбата усмивка и дотам.
А най-якото беше:
Господина-Пише се фотьойл бе! Не разбрахте ли? Фотьойл!
Йо,йо,йо... (при което маха с ръце като 50 cent и всички леш)
Господина по безопасност-
-Абе те жените не могат да паркират,защото цял живот ги лъгали че 20 сантиметра било ей толкоз!
Пак той-
(ръси няква глупост,при което всички гледат тъпо)
Той- Абе,странно,преди се смееха на тва!
Той-Ако е тъмно,слагате ръка на релсата,за да проверите дали идва влака.А пък ако вали и ви прасне някоя мълния,не отговарям.
И най-последната ни забележка в бележника на ученик- "Един льохман се разхожда в час по музика."