- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите изцепки..
след като прочетах всички яки изцепки се надъхах сега и аз да ви споделя някой от моитеЗначи по етика и право нещо коментирахме дали бихме си дарили органите за трансплантация след като умрем.. и аз "еми аз ако умра жива и здрава що па да не си ги даря... " Имах предвид нали ако стават оргабите ми... иначе чак жива няма как да умра....
сега от даскалите малко...
начи г-жата ми по италиански изцепка след изцепка "Кат се съмняваш сигурна ли си?"Или пък "Мислете с главите си не с космите на краката...""мислете собственоглавно" Много обича да измсисля нови думи или словосъчетания то сорта на " минало нестанало"
пак същата даскалка.. след като сигурно 5тия човек я моли да го пусне до WC и тя "пикайте ,пикайте,после като правите контролно и аз ще пикая.... "![]()
или пък едно момиче я черпи за имения си ден :"Имам имен ден" и г-жата:" Ааа днеска си роденаа "
![]()
"чакам да чуя някой да вдигне ръка" ,"почнахте ли да седнете"![]()
![]()
![]()
един път пък...... бие звънеца,едно момче стана и потегли да излзиа и тя му каза "чакай бе не съм ти дала свободно"
Тая по химия се изцепи "МолекуРа" (молекула )
даскалката по руски се кара на мен и на една аверка че мн говорим и ние съответно почваме да спорим и тя "аз ги виждам че говорят те не приказвали..."![]()
о0ох много са дано не съм ви оттегчила...
последно : един от моя клас съчини думата "мюсюлмазъм" каквото и да означава това.....![]()