Ами много бяхме набрали на пачата по география..И купихме една кутия бонбони..Взехме капака, разказахме му играта и написахме "НЕ ХРАНЕТЕ ЖИВОТНОТО" и го сложихме пред бюрото, така хубаво го залепихме и тя сяда точно над надписа и не го вижда..Всички сме затаили дъх, да не разбере кфо става, щото хем сеира е пълен, хем ако го види, много гъзене ще има..И по едно време картона се отлепя, но за щастие се обърна с надписа на обратно и така не го видя... ..Ама голям сеир си беше..Снимахме я..ако изпрося снимки ще документирамм

------
Друго беше, че някой беше разлял айрян по стъклото на прозореца и изглеждаше картинката знаете как.... И всички се гаврят и най накрая взехме интервю пред госпожата по английски за айряна по прозореца, ама тя милата никога нищо не прайм в час..
Интервюто беше с човека, който снима "Филм за Филма за Айряна по прозореца" , аз бях интервюиращия..

Аз: какво мислите за това творение по прозореца
Д: Ами мисля, че е гениално и този който го е направил спокойно слага в ануса си Ван Гог и Леонардо ДИ каприо ..Ъъъ Извинете Да Винчи..
Аз:Каквото мислите за филма, който направихте...ще има ли успех?
Д:Ами..Мисля че е времем Стивън СПилбърг да ми лапне едната топка а Джери Брукхаймър Другата...и иначе не виждам..защо още нямам оскар..
Аз:Какво мислите че се е случило с твореца
Д:Надявам се да е добре..и да ни радва с още такива чудеса на изкуствот..ге(й)ний като него не може да остане не забелязан!
Аз:Какви ще бъдат следващите ви филми от поредицата "Филм за Филма"
Д:Ами мисля да направя ФИлм за филма как пикая срещу вятъра.....и т.н.
Общо взето се попикахме от смях..

------

Ходихме на поход..да изследваме някакви дървета по биология и да правим протоколи..Една група се бяха изгубили и на следващия ден разказват на госпожата по биология
-Еййй, как можахте да си посмилите, че сме избягали..Ние се изгубихме в продължение на 1 час се чувствахме като в Сървайвър и ви търсихте
Госпожата:Как ме търсихте?
-Ами викахме ви..: Госпожо по биология, госпожо по биология...ми чи къ...?