Замервах госпожата по немски със солети ии после идват директорките и нали почват да се карат ... и аз изправена пред целия клас,с наведена глава и госпожата по немски казва на едната директорка: Ето тази ученичка ме замерваше със слънчоглед цял час!
Аз: ЛЪЖЕ! Не беше със слънчоглед,а със СОЛЕТИ!

Госпожата по немски: Елена как е на немски "Обичам излетите в гората!"
Аз: " Их либе кавален махен унд клецен ин дайне анале" и всички долу

Аз: Господине,може ли да ме освободите от последния час,защото съм на един рожден ден,а нямам време да се приготвя.
Господина: Не.
Аз: А казах ли ви,че майка ми роди преди няколко минути? Бихте ли ме пуснали?
Господина: Не бе,Елена.
Аз: Господине,малката ми сестра се разболя и трябва да я гледам. Ще ме пуснете ли?
Господина: Не,Елена. Ставаш досадна,стига си се лигавила.
Аз: Господине,днес изписват една приятелка от болницата,ще ме пуснете ли последния час,да я видя?
Господина: Оооооооо,изчадие такова. Свободна си!

Аз: Госпожо,каква музика слушате?
Госпожата: Метъл.
Аз: Госпожо,поздрав с Азис - Автомонтьор.
Госпожата: Отвратителна си.
Аз: Поне не ми миришат краката.

Госпожата ( която МЕГА мн. ми се мазни ): Елена,днес пак си много красива,пак с нова прическа,много ти е хубава косата!!
Аз: Да,за сметка на вашата,която прилича на метла / или слама ( не помня точно ) ...

Госпожо,може ли да отида до тоалетната?
Тя: Не.
Аз: Добре,благодаря ( И станах и излязах )

- Госпожо как е на немски " Вземи един калашник и се застреляй " ( това беше намек за госпожата )
Госпожата: ( казва как е нали на немски ) .. и все пак НЯМА да ти доставя тази чест,Елена.

Господина ни по физика си пада малко изнежен и ние го обиждаме на педераст хахах иии веднъж ( тва скоро ) казва: Вижте я бе,вижте я - пак и е пълна устата с храна,спри да се храниш в часа ми бе,май си свикнала да ти е пълна устата. ( и се смее,той всичко на секс обръща тоя ) И аз: Поне дупката на гъза ми не е с диаметъра на училището.

Аз към същия господин като свърши часа: Довиждане господине,да ме сънувате гола!
Господина: Пепел ти на устата!

Някой наскоро беше пръднал и всички викат: " Кой пръдна бе,кой пръдна!" и аз супер силно: Госпожата беше,госпожата бешееее! И тя само изцътка,отчаяно такова.

Или пък веднъж накарах един съученик да отиде да целуне госпожата по немски по устата и ще му купя цигари и кола 2 литра и той отиде,ама тя му заби шамар хУАхуах

По биология: Елена,какво е АТФ?
Аз: Аз Тъпча Филии.

Миналата година класната нещо мрънка: Пак имаш много отсъствия,знаеш че не трябва да закъсняваш,спри с тези закъснения,защото има още много време и ще те изключат и,и .. ( и развива някви теореми пет часа ) и накрая ме пита: Нали?
Аз: Вали ли? Да бе,и аз гледах прогнозата,че дават леки превалявания.

( пък аз наистина чух ВАЛИ и изобщо не слушах преди тва какво ми приказваше,аз говорех с някой друг )