- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?
abe nqkoi moje li da mi kaje dali e vazmojno tova neshto: s avera mi sa ebem mn chesto seki den.. po 2-3 puti svurshva vuzmojno li e da go boli korema sled tova.... ?
shte mi kajete li ? pffffffffffff![]()
spermata v nqkoi organ v koremnata kuhina li se obrazuva spored tebe ? ;/
а незнамПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Ти, тва нещо като незнаеш, къде секс ми правиш !?Първоначално написано от crs
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Лелеле аве тази дето е пуснала темата знае ли какво говориПървоначално написано от the_uNf0rgIv3n
![]()
[quote="the_uNf0rgIv3n"]Ти, тва нещо като незнаеш, къде секс ми правиш !?[/quoteПървоначално написано от crs
Човек да се зачуди дали е секс това дето го правят.. Може да си масажират коремите?..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от fsfsafsafsafsa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elementarni ne6ta ne znae6,no pak i qvno nqma6 dori 15 6tot tiq ne6ta se u4at v 8-mi/9-ti klas
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
a ti znae6 li ne6to po temata?Първоначално написано от Cherkeza
po temata: nqma nevuzmojni ne6ta, ako po vreme na sex mu ska4a6 v/u korema e normalno da go boli
mene predi me bole6e korema sled kato se celuvah s edna, vupros na himiq ko da se prai, ne6to stoma6nite mi sokove i sliunkata i ne se spogajdaha mnogo dobre
Първоначално написано от Ivan i Andrei
ОМГКорема няма нищо общо със семенната течност
Тя се образува в семенниците, които предполагам знаеш къде са?
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
E KAK DA NQMA????????TO MOM4ETO NQMA VREME DA QDE.Първоначално написано от koalka
QZVATA NE E 6EGA RABOTA.DAI MU PO4IVKA MALKO DE![]()
![]()
+1Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ne znam za avera ama mene ma boli korema ot smqh dokat 4eta toz boklukПървоначално написано от fsfsafsafsafsa
P.S.po tvoite smetki sigurno svar6vam![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ДА ВЪЗМОЖНО Е!
след всяко изпразване на момчето му е биологично необходим т.н рефракторен период време на почивка, който е индивидуално различен за всеки. когато той не е спазен настъпва спазъм на мускулатурата на семепроводите. болката се излъчва и усеща като коремна такава.
Спокойно това и на мене ми е ставало след по-дълго натискане...болят те топките ама се усеща в корема...ама по принцип става като не си свършил а тук не знам![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.