- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Морето-Обичате да ходите или прблем?
Абе незнам за другите ама аз примерно днеска заминавам на море и хич ама въобще не ми се ходи.Сам ли съм или има и други?
Причини:Нямам приятели и 5 дена само с наще да скучая-ПОЛУДЯВАМ!!!
ПП.Ако ще ми кажете недей ходи-не става.
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
Аз живея на морето и щти кажа само 2-3ралтки:
1.Тука е кат зима ф момента вали гарми и т.н
2.Диското почфа да затфаря
3.Пълна умиралка е нямам никой
Демек ШЕ си умреш от скука
OnLy God CaN Judge Me !
Жегата не ми понася изобщо в последните години...самото моренце е яко, но не се кефя на тен...харесвам се бяла. А и за мен да дадеш 200 лева за 1 седмица е разсипия. Мога да ги запазя за нещо по-смислено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1. Ходила ли си на плаж като вали ? Страхотно е. И дъжда ще отмине.Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
2. Дискотеките още не са почнали , затварят ги чак към края на септември или началото на октомври.
3. При тебе няма никой...
1.и от такива работи сега съм болнаПървоначално написано от ArTanDra
2.за дискотата нз
3.хора си има достатъчно
И на мен тая година нещо не ми се ходи на море. Пък и като ходя, ходя по-скоро за тен.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Да,бе ама не е забавно като си с ВАЩЕ,РОДИТЕЛСКИТЕ ЛИЦА<МАМА И ТАТИ,нали?Виж ако съм с приятели или пък само с гаджето ще ми е адски кеф,ама с мама и тати се чувствам като ИДИОТ!
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
преди много обичах, ама вече ми минаха мераците.
а когато се прибера в мазната София, следва ебати депресията.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Баба ми живее в Бургас и от както се помня всяяяяко лято прекарвам на морето... по 2-3 месеца... определено не съм умрял за мореОбичам да ходя само с приятели или гадже... Не мога да прекарвам по толкова много време с наще
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Зависи какви са мама и татиПървоначално написано от stako
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е! Има много готини родители. Имам приятели, които най-много искат да ходят с техните... за съжаление аз нямам този късметПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Обичам да ходя, няма значение с кого...Е много ясно, че ще ми е по хубаво с приятели или гаджето, но просто съм луда за море и няма значение нищо др, стига ми само да съм там!![]()
Мразя да ходя на море с много хора. Всяка вечер има 2-часово заседание къде да се ходи и накрая се сяда в най-гадното място.![]()
На море обичам да ходя с приятеля ми, та дори и с майка. Седя си по цял ден на плажа, чета книжка, слушам музика, плацикам си се в морето. За мен морето е един вид почивка, а не издивяване. Но то си зависи от самия човек. Винаги ако искаш можеш да си го направиш весело.![]()
Ами цяло лято работих в София.Имаше вариант да се занеса и към морето,но щях да бъда сама а това..
Обичам да ходя на море,но да съм с подходящите хора и НЕ за да работя
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Обичам и винаги съм обичал да ходя на море!
Отдавна не ходя с наще,но преди като ходех винаги съм си намирал компания!
stako
Проблема е точно в това,че се чувстваш като идиот!
чупи гипса да не ти пука,че си с ваще приспособи се и бъди по общителен!
Така за нула време ще си намериш таифа!
Light The Universe
Аз живея във Варна,но няма да ходя скоро на море,защото е студено,водата е мръсна (спукала се няк'ва тръба) и има много медузи.....
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не съм ходил от 4 годишен.
Не обичам морето![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
adi adi..ne ti se hodi..dryn dryn...ako be6e s priqteli da otide6 ve4e 6te6e da si si opravil bagaja..
Аз за морето умираааамм. Живея от лято за лято. И честно казано не ми пука с кой съм,дали ще съм с нашите(макар че вече втора година съм без тях),дали ще съм с приятели или самичка ми е все тая,важното е да съм на морето. Има ли пясък,слънце и вода,не ме търсете. Всички казват колко е скучно с вашите или с приятели,не е така бе хора. Аз съм седяла 2 дена самичка на море и си изкарах екстра. Стига да обичате морето няма да ви прави впечатление с кой стеЕстествено понякога е малко кофти като си с около 25 човека компания и не можеш да седнеш никъде,ама това са някакви подробности
![]()
Няма нещо, което да очаквам с по-голямо нетърпение от това да отида лятото на море...обожавам го наистина!![]()
И аз го обичам, опитвам се да не пропускам море.Не мога да си представя как ще дойде лято, а аз ще си седя тука.Няма село.![]()
Много обичам морето. Независимо дали ще съм с наще или с приятели...Самото море ми харесва. Обичам да си стоя на балкончето в хотела и да си го гледам.
Мразя на море. Цялата селяния събрана на куп, чалга, жега и пияници![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko