.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ами искам някаква идея

хора почваме даскало ми значи аз искам да си се занимавам с нещо вкъщи например мога да прая 1 гривнички даите ми идейки плс

Aми от най-обикновени цветни конци(или по-дебелички, абе каквито ти харесват ) можеш да си плетеш гривнички (взимаш 3 цвята и ги плетеш на плитка). Другият начин е да си купиш корда, закопчалки и мъниста и да си направиш гривнички с мъниста. А може и летеници.. само че не знам как да се правят те, още не съм се научила.. Можеш да намериш инфо от някъде

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Aми от най-обикновени цветни конци(или по-дебелички, абе каквито ти харесват ) можеш да си плетеш гривнички (взимаш 3 цвята и ги плетеш на плитка). Другият начин е да си купиш корда, закопчалки и мъниста и да си направиш гривнички с мъниста. А може и летеници.. само че не знам как да се правят те, още не съм се научила.. Можеш да намериш инфо от някъде
    ами знаеш ли има едни гривни дето се правят от възели нз как се казват та аз мога да ги правя

Можеш ли да покажеш нещо картинка?

ми ще потърся картинка ама от нета не мога да кача

сори не открих картинки

On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Учи
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Учи

podkrepqm
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И защо реши, че сега когато почваш училище е времето да си търсиш някакво занимание. Не трябва ли да си учиш уроците

Mi az 6te si gi u4a no prosto kogato imam svobodno vreme i to stava vapros za prez vakanciqta ama tq svar6i pak ina4e ne si mislete 4e sam nqkakva deto ne u4i naprotiv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си