- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам гърди и това е проблем
Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici Shocked
EBAHTI SADACITE ... MI NQMAM KVO ME ZQPATE!
v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad (noro4no)
i az i pratih edna deto sam sas sutien i ni6to e kaza ama...
RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ???
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
=D> To4no taka! Da ne ti pukaПървоначално написано от StayClose
За къде бързаш?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Пф да ти имам проблемите...
аз съм момче и ИМАМ женски гърди!
Така че на мен повече се подиграват![]()
![]()
ami samo da ti kaja 4e edna frendka za 9 klas pak nqma cici a ima cikal pak ti si o6te malka ne se pritesnqvai 6te ti porasnat ti se pak si za 7 klas pak tq kakvo da kaje kato e za 9
Si4ko nad 11 godini ve4e iska cici i sex tctc
daeba i akseleraciqta
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И в плоските има нещо![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
що ти беше и 2ра тема?
невърмайнд,както каза и rebelkid в другата тема,ще изглежда смешно отстрани ако носиш празен сутиен.пък и за къде бързаш-има да се развиваш още колко годинии..а и цикълът определено не е най-приятното нещо,радвай се,че късно ще ти дойде.
thefreak,много успокои момичето![]()
Много е лесно да кажеш ”комплекси”. Всяко човешко поведение може да се обощи до тази думичка!Първоначално написано от StayClose
Не се притеснявай, не бива това да ти влияе. Не ти е късно нито за мензис, нито за цици. Нормално е. Мензиса може да ти дойде и на 16! Знае ли човек! Не го чакай с такова нетърпение - не е никак приятноПросто бъди търпелива. Аз например с удоволствие наблюдавах промените в тялото си - разширяването на ханша, развиването на гърдите, появата на косми по срамните места. Айде, да не се притесняваш и успех в даскало
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Да, дупеПървоначално написано от Communist
Доказано е в разни там статистики, че за повечето мъже дупето е най-привлекателната част от женското тяло, и след дупето вече идват гърдите на второ място.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ако цикъла не ти дойде до 16г тогава се притеснявай.Относно гърдите-малка си може да ти пораснат по-късно може и изобщо да не пораснат...
Сутиени има всякакви така че със сигурност можеш да си намериш.И недей пращай твои снимки по сутиен бе
Мхм. Знае ли човек - може цяла млекоцентрала да ти порасне.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Спокойно има време, ти едва сега ще започваш да се развиваш.
Като толкова те притеснява, че си плоска носи някакъв сутиен, колкото да се вижда, че уж имаш гърди. Една приятелка тъй прави![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Спокс мила,и аз бях така...ще ти дойде времето.а за гърдите..мдаа...ама..погледа малко тв и забележи,че много от най-харесваните известни личности нямат гърди!Първоначално написано от PoTaInATA
не знам дали ще ти помгне..а по повод сутиена-предлагам ти д ане слгаш сутиен защото исглежда мн смешно едно плоско момиче д аси тури сутиен.!хайде рекс и д ане ти пука!
http://www1.istockphoto.com/file_thu...il_breasts.jpg
ako sa ti takiva si blagoslovena ot boga naprao :P
btw, grozno e da ima6 prekaleno golemi gardi, no pyk ne e i hubavo da sa ti prekaleno malki.. ne iskam da te obezkurajavam, oba4e imam poznata, koqto e sa6to na 16, i gardite i star4at savsem malko(kato izklu4im zarnata), ama tq e sportistka, taka 4e e "pozvoleno"... ;p imai vqra vavvvvv zakonite na fizikata i si4ko 6e e mkay.
Бля, тип ”лисича муцунка”Първоначално написано от eu.hyricane
И аз не си падам по големите, ма не и по такива
![]()
piini bozi4ka ta da ti porastnat po golemi![]()
Страшен съвет дава, няма що! Гърдите й да се удвоят, а гъза - утрои! Пф.Първоначално написано от az sym ebasi pedala lllll
![]()
spokoino e , 6te izpadne6 v nervna kriza o6te malko..iz4akai i s vremeto moje i da se opravqt ne6tatapuk za sutiena ti si izbira6 dali da nosi6 ili ne , no ako nqma6 nikakvi gurdi i nosi6 sutien e malko
a puk gurdite tip lisi4i mucunki sa si mnogo qki daje...
Ох,трябмва да ти кажа,че се измъчих докато прочетох постта ти.То не бяха главни букви то не беше чудо.Изказваш се твърде лековато и посредствено.Какво толкова,като нямаш гърди и като цикълът ти не дошъл все още.Не се сравнявай с останалите и не се компенсирай заради тях.Приеми факта,че си отделна личност,с различно развитие.И колкот и да се дразниш ще ти кажа-има време и няма смисъл да се терзаеш за подобни неща.Що се отнася до сутиен,въпроса не е да си сложиш там нещо,колкот да не е без хич,а наистина да имаш нужда от него.Аз сложих такъв преди няколко месеца едва,а съм на 15 години.По-добре приеми тялото си такова каквото е,а не се коплексирай,че не е като на съученичките ти и приятели.И има още нещо,големите гърди понякога създават дискомфорт,така че недей се терза за дреболии.Айде успех и няма да е зле да се научиш да пишеш на кирилица.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
horata sa go kazali - vnimavai kakvo si pojelava6!Pri men situaciqta otnosno cikala be6e podobna.Pove4eto mi sau4eni4ki i priqtelki ve4e imaha cikal a az - ne.Mn se pritesnqvah za tva i se moleh da mi doide po - barzo a sega se 4udq: Za kvo be6e toq zor?Kolkoto po-kasno ti doide tolko po-dobre!A otnosno sutiena nie nemojem da ti kajem da nosi6 li ili ne za6toto ne sme te vijdali,na vaprosa ti moje da otgovorqt hora koito te poznavat i znaqt kakvo e polojenieto.Vaprosa e ako kato si sloji6 sutien dori i da e 4a6ka "A" e palen nosi,no ako e prazen nqma smisal za6toto taka 6te ti se podigravat pove4e!6te ti go kazvat v o4ite ne6ta ot sorta: Pepel pri pepelta,prah pri prahta,za kakvo ti e sutien bez busta! Sega pone samo te gledat,dokato togava 6te te boli mn pove4e kato ti go kazvat v o4ite!Neznam dali 6te me poslu6a6,no az bqh dlajna da ti go kaja!S nai - dobri pojelaniq!![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
ei mila spk,az sega sm za 10 kl i kogato bqh na tvoite god imah syshtiq problem nqmah nikakvi cici,vsichko ot moq klas noseha sytieni samo az ne i az mn se pritesnqvah,no za smetka na tova sega grydnata mi e 105 :P taka che ima vreme za vsichko![]()