- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Иде ми да умра
Иде ми да умра! Що ли? Щоту баща ми не ме разбира... НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА. Нито ми дава пари за кафе, заплашва ме да ми спира нета, а ся ми вика кат се стъмва да съм си у къщи! Ся: може и да съм смао на 13 ама и аз няям ли право на избор. Искам да съм щастлива, ама той изглежда не иска. Не съм някоя наркоманка дет само пари иска от родителите си. Мене и по 1лв. на ден ми е достатъчен, но дори и толкоз вече не ми дава баща ми. Не мога даже до 8.30 да съм навън пак заради него. не правя нищо нередно, ама той все намира компромиси. Незнам как бих издържала още...
Мисля за самоубийство. Мисля да събера пари(ако намеря от някъде) и да си купя приспивателни и да се нагълтам. или да си прережа вените...
Зн че ся сички се почнете "Ти си още лапе и незнаеш кво правиш." или пък "Сама си си виновна за отношението на баща ти".Така че плс спестете го тва!
Плс за съветчета. кво да правя? само не ми казвайте "Поговори с баща си" щоту го познавам добре и съм 100% сигурна че няма да ме разбере...
emo![]()
Каквото и да правиш, НЕ мисли за самоубийство! Ето това ще ти кажа! На 13 човек е твърде малък, за да има право на избор за по-важните неща!
П.П. Знам, че помоли да не казваме, но е така и аз нищо не мога да направя!
xax 4uek imash li skype q napishi da te namerq i da pogovorim tam ako iskash na li4no suob6tenie mi go kaji![]()
Никой не те разбира ? Ами сподели с някоя приятелка, тя винаги ще те разбере. Дори и аз ще те разбера
Да се самоубиеш ? Как ти дойде на ум такава простотия. И аз един път се опитах да направя тая щуротия в 5 клас, защото бях загазил здраво и сега съжалявам, че съм бил толкова глупав. Щом не ти дава пари, явно няма възможност да го прави или се страхува да не си купуваш цигари. На 13 години само кафе ли ти е в главата ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да! Да те светна само:
Когато си още малък (11-14) не е полезно да пиеш кафе. Това, че приятелите се наливат с кафе и алкохол, не значи че и ти трябва да го правиш!
Но очевидно си трърде малка, за да разбереш!
Az hodq po kafeta no ne piq alkohol, a kola ili ne6t takoz
Хубаво де. А ти до колко искаш да те пускат навън?
До 9 - 9.30.Според вас мн ли е?Първоначално написано от didivid
Ами, сега вече както почна да се стъмва по-рано...Плюс тва скоро тръгваме на даскало и ще трябва да се учи. Ти ще си 7ми клас сега, нали?
Ти си го кажи и аз ши та намеря!Първоначално написано от MixXx
Да, ама толкоз ли не може поне докат почнем даскало...Първоначално написано от didivid
Емооо :Р
хаха стига
бе
:Д
и аз не се разбирам с наще
ама не ми пука :Р стига се депресирай
ще пораснеш и ще ти мине ти едва си на 13
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Вечер е тъмно. Ти имаш ли идея какви типове бродеят из уличките?? Колко бездомни кучета има?! Знаеш ли? Ако искаш да имаш свободата си, независимо от това: ПРАВ ТИ ПЪТ!
1.Града ни е малъкПървоначално написано от didivid
2.Мойте фр стоят до 9.30, а аз искам до 9, но дори и до толкова не мога
Ами, начи: баща ти! с него трябва да се оправяш. А в кой град си?
оффф...ти си поредното незадоволено комплексар4е,което се оплаква на секи за своята съдба..абеее с една дума ЕМО...мрете вееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
Само ше ти кажа че е малък. Ама няма да го споменавам.Първоначално написано от didivid
Най-вероятно защото темата е ебавка, а ти само флуудваш! А ако не е така: Тук никой няма да ти помогне! Говори с баща си! А ако щом за теб е най-важно да излизаш до 9:00 и не ти дават...Както сама каза: Самоубивай се! Аз няма да се занимавам с теб повече!Първоначално написано от Анонимко
еми принципно баща ти се притеснява за теб и за това не те пуска явно...сигурно според него пиете и пушите по кафетата и за това не ти дава пари...а и какво самоубийство?Защо? Защото някой го е грижа за теб? Опитай се да помислиш трезво...ти ако си на негово място би ли пуснала 13 годишната си дъщеря ад се мота по тъмните улици...?!
samoubii se![]()
генерализацията е отявлен симптом на депресията. помисли за това - не всичко е черно ибяло. защо ти е да обобщаваш?Първоначално написано от !!
е браво бе голям мозък си! не го приемай за обида...просто да тръгнеш да се самоубиваш и да си режеш вените? боожеее! и защо?
защото баща ти е загрижен и не те пуска до късно от страх да ти се слу4и нещо.? не ти дава пари може би защото иска да те нау4и да пазиш бюджет с по малко средства?не е така,не си сигорна не искаш да ти го казвам,все пак ще ти го кажа "поговори с него,попитай го защо!' ина4е няма да можеш да разбереш при4ината. недей да вършиш глупости,да се от4айваш ами мисли с тази глава на раменете си! и аз съм на 13 преди много съм се карала с баща си,но за миг не съм си помисляла нещо от рода "да си режа вените"! хванах му цаката и сега аз правя това което се изисква от мен съответно той уледотворява моите желания! затова трябва да говориш с баща си за да стигнете до общ език
![]()