- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Иде ми да умра
ooo биже аз кат бях на 13 даже не знаех какво е алкохол и кафе.. ми та ти си на 13 нещеш ли да та пускат ваще до 1-2 часа вечер а аз съм на 16 и ме пускат до 9 ти на 13 искаш до по късно ми замисли се малка си
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Е на тва му вика егати глупоста и най-малумния човек не би се оплакал заподобна щуртия(извинявай за думите)
Да мислиш за сомоубиство и то на 13 само защото на баща ти му пука за теб я се стегни има деца който дори нямат бащи а ти си взела да цивриш че му пука за теб.Това че не те пуска до късно нормално е притеснява се за теб(всеки нормален родител го е грижа за детето му) не се знае кой ще изскочи на среща и кво ще стане......няма кой да ти помогне нощните улици крият много опасности дори ако си компания ами бездомните кучета какво ще кажеш за тях навсякъде ги има .искам да ти кажа че именно заради тази моя глупост преживях най-големия комшамар за едно момиче и можех да се съжалявам само сега избягвам да седя навън след 12(сега ще кажеш че стоя след 12 а ти до 8 но не аз съм на 15 и съм изградила постоянство и вуйна и вуйчо ми имат доверие-живея при тях защото наште са в чужбина).Такаче няма нужда да драматизираш все пак си на 13 живота е пред теб има време да се радваш на късното стоене е пари.А отсносно парите най-вероятно си мисли че ги харциш за цигари и пиене докази му че не е така или можеби както кажа някой иска да се научиш да оправляваш собствения си бюджет.Не се самоубивай това е най-глупавия изход стисни зъби и му покажи че можеш да управляваш живота си поговорете сигурна съм че след един НоРМаЛеН разговор нещата ще се променят има хоара с много големи проблеми а не са мислели да се сомоубиват.Стегни се и вземи в ръце!
п.П Прочетох че и то 9 не те пускат аз като бях колкото тебе ме пускаха ако съм на центъра най-късно до ::45
Боже...като бях на 13 си знаех площадката до нас,какви кафета,що за чудо.Мда в днешно време сте много тия дето искат да се самоубиват едва ли не,заради това че 'никой не ги разбира'.А причината да мислиш ,че не си разбрана е вечерният ти час,и може би това че не ти дават толкова пари ,колкото ти искаш.И това повод за самоубийство ли е?
Евала бе.Не му пукало казваш...а замисляла ли си се,че ако не му пукаше ,то тогава вечерният ти час щеше да ти е последна грижа.Фактът ,че го има този час,показва ,че баща ти се притеснява,каквото и да си говорим.: ) Повтарям се,но има време за всичко.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Мисли ти доброто според мен като ти забранява да излизаш късно. Като стане пак лято и се стъмнява в десет, ще се прибираш в десетНо наистина стане ли тъмно, излизат разни пияндета и извратени типове
Излизай си с приятелите до колкото можеш. Може да си прекараш целия ден навън с тях. А за парите ... не виждам друг начин освен да поговориш с него. Обясни ми, че не пушиш (ако е наистина така) и че с парите искаш просто да седнеш на някое заведение с фрс и да пиеш една кола. Успех
![]()
Memento moriendum esse!
[/i][/b]БАСИ ТИЯ ХЛАПЕТА............МНОООО СТЕ ЗЛЕ НАИСТИНА!ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ТЕМИ ДРУГИЯ ПЪТ ,А?
АКО МОЖЕШ ДЕ...........
Напълно съм съгласна с tuka6na.Не е нормално "пикли"(с извинение ама си е така) да висят по кафенетата всекидневно.За колата ли отиваш там???Щото ако незнаеш мохабед може да се прави в парка на пейката.А каква му е болката за умиране от това,че не можеш да останеш 1 час повече на вън като "големите" ти приятелки.Някакво впечатление на останлите ли искаш да предадеш,че си вече "голяма"???От твоя пост аз добивам друга представа-разглезено малко дете,което не оценява това,което има и циври за това,което може да има стига да изчака,когато й се налеее повече акъл в главатаПървоначално написано от tuka6na
![]()
Абе ти си само на 13 ,какво право на избор искаш преди 18Първоначално написано от !!
И са ти много ниски критерийте за това дали те обича.Значи ако не те оставя до късно(до 12 нпр) че да може някой да те пребие по улиците-не те обича?
Много странно.Защо ли прови така тоя човек
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
"ЩотУ не ми дава пари за кафе"?! Интересна причина да сложиш край на живота си, но- go ahead![]()
ми мри де...кво чакаш...да те разубеждавам ли....