- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да си оголя главичката, когато съм възбуен
Като не можеш - изпозвай търсачката![]()
Има ВАЖНА тема за фимозата във раздела за здравните проблеми
sigurno s operaciq 6te se opravi ama 6te ima ne6to povredeno v 4epa ti .. a puk si ostava6 i 6arpei de![]()
и при мен беше така до 10 години (не си я обелвах) и 1 ден започнах малко по малко да си го потапям във вода и се оправи![]()
тва е решението на роблема. всеки ден по малко и готовоПървоначално написано от Technof@n
![]()
Внимавай, обаче. Не използвай много сила. Ето защо:
ПАРАФИМОЗАТА Е СПЕШНО СЪСТОЯНИЕ!
Получава се, когато момче с фимоза принудително, насилствено - при мастурбация или полов контакт - оголи, забели главичката и тесният отвор на препуциума /кожичката/ се изтегли зад сулукс коронариус /ръбчето, периферията, короната/ на главичката и не може да се върне обратно. Образувалият се тесен пръстен ЗАД главичката притиска съдовете и смущава кръвната циркулация. От застоя се получава бързо увеличаващ се ОТОК на тесния пръстен и главичката и той изключва връщането на кожичката. Главичката и пръстена добиват синкав цвят, което показва че клетките страдат от кислороден глад понеже няма обмяна на кръв. Скоро след това започва некроза, гангрена - клетките на главичката умират от недостиг на кислород. Ето ТАКА изглежда парафимозата и нейното лечение.![]()
Брато според мен при първия път ще се оправи аз имах същия проблем но като го направих всичко си се оправи ся си я оголвам и когато ми е надурвен и когато не!!Може при всеки да е различно но мисля че няма да имаш никакъв проблем да си правиш секс!!!Първоначално написано от Анонимко
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
добре....прочетох всичко но плс някой да ми отговори на моя проблем...мн ще съм му благодарен
........ имам почти същия проблем като на автора на темата,обаче мойто не се оголва главичката до края... съвсем малко се оголва главичката и до там(до средата)..а пък ако се пробвам да я оголя до края малко боли,не че не ми стиска ама ме бъз да не направя някоя грешка и ... мисля да провам под душа както казаха някои или при секс...защотот при доктор не ми се ходи !!
![]()
![]()
хелп!!!
добре,ще се мъча птд душа и каквото стана !!!Първоначално написано от sexita
оффстресна ме пак...няма да пробвам самичак да не направя някоя глупост и после цял живот да съжелявам....пфф мн се обърках
![]()
![]()
май никои обаче не знае ко трябва да правим секи казва нешто различно от другия и ся не знаем ко да правим![]()
така е за съжалениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ем да ама нали и този форум е за тва да се помага на всеки....ааа вече който неможе да помогне...да се оправя с доктора...ама както и да е ...скоро няма да разберем някои хора какво да правим...защото на мен лично не ми се ходи при доктори..искам да знам дали ще може да се оправи по лесен начин или не !!![]()
А за във форума си има ГРОЗНИ СПАМЕРИ! Не ми пука , говорете си глупостите, поствайте по 20 теми на ден от сорта на " Не мога да си намеря хуя , а знам, че е някъде там..." Какво , да отида да се сабуя на личната и да и кажа " Мчи я що не ми го поразклатиш, май е дефектен...". Един път ще искам да извлека някаква полезна информация от сбирщина на на хора, които не се озсъзнават колко жалки са в действителност, защото , ако имаха възможност да се погледнат отстрани ... " Правих секс с братовчед си" , "Бременна съм на 15" - ваш проблем , това се е получило , защото вие сте го случили! Тук говорим за "дефект" късаещ оная ми работа. Ама и аз се държа като лапе от детската градина, я гугл!
Probavi da si naprai6 svirka sam i da me skysa6 sys zybi !
хахах мн смешноПървоначално написано от koji4kata ti
![]()
![]()
![]()
хммм....секи дава различни отговори...нека някой който разбира и е имал такъв проблем и го е оправил да каже...а не пишете само несмислени работи и като незнаете нещо не го пишете,защото мн хора се водят по акъла ви и правят грешки!!! нека да каже някой и да помогне на момчетата и на мене които имат този проблем![]()
![]()
да ти кажа честно жените по не ги е страх от докторитенз що :d
така и така все още незнам какво да правя![]()
![]()
![]()
ама все пак е нормалко...секи като казва различни неща и.....
![]()
![]()
![]()