.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помощ имам проблем моля помогнете :(

Виж ТУК имам малък проблем това същесто мн ме хареса за което ви дадох снимка преди малко ... аз съм момиче имам си и приятел и направо .. нормална съм си и направо не знам какво да направя ... помогнете ми

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

HePeaJIeH93
    Guest
    има само 1 решение-направете шведска с приятеля ти

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    наистина си много тъп/а поне направи една спам тема кат хората....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

kaji my 4e ne izpitva6 nikakvi 4yvstva kam nego za6toto si ima6 priqtel s koito xodite i se obi4ate zatova nqma kak da my obarne6 vnimanie kaji my sa6to taka 4e znae6 4e my e gadno za6toto ne moje nikoi da zapovqdva na sarceto si no vse pak da spre da te pritesnqva i da se opita da te zabravi tai kato nqma nikakav 6ns s teb ne za6toto e grozen a za6toto ti si zaeta i ako prodalji da te pritesnqva moje da sazdade problemi mejdy teb i gadjeto ti pak togava ne samo 4e nqma da te spe4eli a 6te spe4eli tvoqta nenavist nadqvam se da pomogne aide posle kaji toi kak e reagiral ako re6i6 da my kaje6 tva pak ako ne pak pi6i

samo da te pitam ot kade sida ne bi da si ot vraca ne 4e az sam ot tam no mom4eto na snimkata mi e poznato

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе много си зле. Като ще спамиш спами поне като хората. Какви са тия измислени тъпи теми

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    kaji my 4e ne izpitva6 nikakvi 4yvstva kam nego za6toto si ima6 priqtel s koito xodite i se obi4ate zatova nqma kak da my obarne6 vnimanie kaji my sa6to taka 4e znae6 4e my e gadno za6toto ne moje nikoi da zapovqdva na sarceto si no vse pak da spre da te pritesnqva i da se opita da te zabravi tai kato nqma nikakav 6ns s teb ne za6toto e grozen a za6toto ti si zaeta i ako prodalji da te pritesnqva moje da sazdade problemi mejdy teb i gadjeto ti pak togava ne samo 4e nqma da te spe4eli a 6te spe4eli tvoqta nenavist nadqvam se da pomogne aide posle kaji toi kak e reagiral ako re6i6 da my kaje6 tva pak ako ne pak pi6i
    =D>

Ne razbrah kude ti e problema, be macka
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    Момчето е грозно и тъпо и се опитва да се направи да изглежда желан като се прави на момиче.

Цитирай Първоначално написано от morenita
    Ne razbrah kude ti e problema, be macka
    Нема и нужда!

abe spam .. kato ne iskate da pomognete ....... tova e forum da se pomoga .. shtom nqmate jelanie vyobshte ne postvaite ....

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Помощ имам проблем моля помогнете :(

Цитирай Първоначално написано от eleonoralove
    Виж ТУК имам малък проблем това същесто мн ме хареса за което ви дадох снимка преди малко ... аз съм момиче имам си и приятел и направо .. нормална съм си и направо не знам какво да направя ... помогнете ми
    омг... това съ6тество,мислех 4е 6е покаже6 снимка на ку4е а то било 4ове6ко съ6тество,така кажи бе.. абе не се занимавай с нея,след като си има6 приятел и не те вле4ът други хора,особено от твоя пол
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    horа тфа е някфа ебавка,секи път като цъкнете на сайта излиза разли4ен 4овек,на мене ми излезе моми4е,за тфа писах за моми4е не се занимавайте с тая
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Бургас
    винаги излизат различни снимки...
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си