- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ имам проблем моля помогнете :(
има само 1 решение-направете шведска с приятеля ти![]()
наистина си много тъп/а поне направи една спам тема кат хората....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
kaji my 4e ne izpitva6 nikakvi 4yvstva kam nego za6toto si ima6 priqtel s koito xodite i se obi4ate zatova nqma kak da my obarne6 vnimanie kaji my sa6to taka 4e znae6 4e my e gadno za6toto ne moje nikoi da zapovqdva na sarceto si no vse pak da spre da te pritesnqva i da se opita da te zabravi tai kato nqma nikakav 6ns s teb ne za6toto e grozen a za6toto ti si zaeta i ako prodalji da te pritesnqva moje da sazdade problemi mejdy teb i gadjeto ti pak togava ne samo 4e nqma da te spe4eli a 6te spe4eli tvoqta nenavist nadqvam se da pomogne aide posle kaji toi kak e reagiral ako re6i6 da my kaje6 tva pak ako ne pak pi6i
samo da te pitam ot kade sida ne bi da si ot vracane 4e az sam ot tam no mom4eto na snimkata mi e poznato
![]()
![]()
![]()
Абе много си зле. Като ще спамиш спами поне като хората. Какви са тия измислени тъпи теми
=D>Първоначално написано от gree_girl
Ne razbrah kude ti e problema, be macka
Ayudame olvidarte si te vas!
Момчето е грозно и тъпо и се опитва да се направи да изглежда желан като се прави на момиче.
Нема и нужда!Първоначално написано от morenita
![]()
abe spam .. kato ne iskate da pomognete ....... tova e forum da se pomoga .. shtom nqmate jelanie vyobshte ne postvaite ....
омг... това съ6тество,мислех 4е 6е покаже6 снимка на ку4еПървоначално написано от eleonoralove
а то било 4ове6ко съ6тество,така кажи бе.. абе не се занимавай с нея,след като си има6 приятел и не те вле4ът други хора,особено от твоя пол
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
horа тфа е някфа ебавка,секи път като цъкнете на сайта излиза разли4ен 4овек,на мене ми излезе моми4е,за тфа писах за моми4ене се занимавайте с тая
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
![]()
винаги излизат различни снимки...
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !