- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо става така ;(
Здравейте! Става въпрос за най-добрата ми приятелка. Винаги много съм си я обичкала, но напоследък всичко е различно.... Чувствам я някак отдалечена от мен.... Преди винаги сме си били най-близки, споделяхме си всичко, виждахме се през всяко удобно време, много си липсвахме, изобщо си бяхме много близки. А сега, вече не е както преди.... Аз смених класа, намерих си И нови приятелки, но и за миг не съм си помислила да я заменя. А тя тази година, постоянно е с други 2 нейни приятелки от класа й, постоянно ми говори за тях, всеки ден са заедно, излизат често, говорят си по скайп, изобщо, постоянно е с тях. Аз нямам нищо против тях, мисля че са готини хорица, ама! Явно че е по близка с тях, незнам.... Говорила съм с нея по този въпрос, уж решихме да се постараем да върнем приятелството си, и аз се мъча да направя всичко възможно, защото наистина държа на нея.... но не мисля че и при нея е така, сякаш не и пука.... Когато я питам що така седят нещата напоследък, тя казва разни неща от сорта.... Ми хората се променят, порастваме... и т.н. Явно й стигат 2те приятелки..... незнам, дори ме зарязва заради тях....... Има и много други подробности, но няма значение, ужасно тежко ми е че я губя и искрено искам да се върнат нещата.... ако можете дайте съвети какво може да се направи, иначе просто исках да споделя.....Толква време сме си били близки, а сега изведнъж всичко пропада.......Е, все пак живота си е неин, ако и преча...... ок
Право е момичето, като ти е казала, че хората се променят, порастват.
А ти просто си намери други приятелки.
Спри да излизаш с нея .. остави я тя да те потърси .. ако за 1 седмица не се сети за теб, по-добре си намери други приятелки!
аз съм си намерила, ама немога да заменям старите приятели с нови... аз не съм такава! и който смята това за правилно.... Еми не е!Първоначално написано от TheBestFriends
Ти не казвай кое е правилно и кое не еПървоначално написано от fluffka1
![]()
Много си зависи и от самита приятели, аз например колко приятелки съм имала в гимназията.. Само, че порастнахме, променихме се и сега сме на здравей - здрасти.
А ти щом си си намерила излизай си с тях, остави я старата, не бъди егоист. Видно е, че тя вече те е заменила.
знаеш ли, ще го направя, мерси съветаПървоначално написано от s1NNer
![]()