- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята тежка връзка
здр.Значи имам си от 3-4 месеца гадже аз съм на 22 а тя е на 21 год.Проблема е следния ,че аз много страдамтежко ми е когато я няма и ми е хубаво когато е с мен.Но постоянно ме гонат мисли ,че тя ми изневерява и секви такива и това ме влудява.Приказвахме си относно това аз и казах ,че я обичам но тя ми каза ,че мен все още не ме обича но имала силни чувства.А аз си мисля ,че не е така ,че крие нещо от мен но незнам какво точно е
Не сме правили секс все още защото тя неиска и като трагна да я целувам с език тя се дърпа
на какво може да се дължи това ? и имаме ли успех според вас за по напред ? мерси предварително
![]()
Може би крие нещо, аз по друг начин не си го обяснявам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
нелъжа за нищо.Просто мисля ,че има нещо гнило в нашата връзка и се съветвам с вас
е след като така мислиш говори с нея.. мисля, че чак тогава ще разбереш дали има нещо гнилоПървоначално написано от struva_li_si
![]()
Говорил съм и тя казва ,че няма нищо такова но мен си ме тормози някаква мисъл отвътре и все повече става силнаПървоначално написано от MiMcHeToOo
Ми според мен ако нямаш някакви доказателства и нещо наистина да ти показва че ти изневерява...но според мен ти нямаш и ако продължаваш да си мислиш как тя ти изневерява и крие нещо ще се побъркаш.Да не говорим че изнервяш и самото момиче.Освен това вие сте в началото на връзката ви...някои хора по-трудно се привързват-може и да я е страх от обвързване и т.н.А относно секса...едва ли е девствена но има нещо което я възпира... Според мен трябва да поговориш с нея и да и обясниш какво те измъчва.Успех![]()
3 месеца........ бая са, това че още не може да ти каже обичам те значи би могло да се нарече проблем. а пък и това че нямаш търпение да я видиш значи че я обичаш а тя щом не те обича.... по добре пак говори с нея и и кажи обичаш ли ме? тя ако ти каже не , кажи и тогава според мен няма да се получи между нас и ще е по добре ако прекратим нашата връзка и ако каже добре значи не се е е мъчила да те обича защото който не иска нещо търси оправдание а този който иска търси начин да го постигне!!! а ако ти каже че те обича сам си вади изводите...![]()
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
мерси за отговорите.Говорил съм доста с нея и тя казва ,че е била много наранявана и и е трудно да се довери на мъж трябвало и доста време.И неините думи относно всичко са "Не мога за 3 месеца да кажа на някои ,че го обичам трябва ми повече време"
Еми попитай нея всичко това ..настоявай,ако трябва,защото наистина не е нормално тва държание за сериозна връзка ...така да се каже!Питай я какво изпитва към теб за да си наясно имате ли бъдеще,а не да си останеш с празните надежди и и кажи на нея,че не разбираш държанието и и защо се дърпа,когато я целуваш ..кажи и всичко тФа,което изпитваш и мислиш и очаквай отговори ..след като ги получиш вече си прави заключението и дали има смисъл ...
Все пак не я притискай много,наистина може да има нещо,което да я е предизвикало да се държи така!Ама и ти трябва да знаеш какво е щом искаш да си с нея ..хайде успех!И гледай да се изясните ...по-добре без да питаш нейни приятелки и така нататък ..тия неща най-добре стават на 4 очи![]()
naemi detektiv i razberi kakvo kriene e normalno da ima silni 4uvstva kum teb a da se durpa kato iska6 da q celune6
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
be nai-dobre sedni pogovori s neq..Nie ne mojem da ti kajem dali ti izneverqva ..![]()
Ти сам казваш, че много пъти е била наранявана, разбери я. Може би не иска да ти се довери, защото смята, че и ти ще го направиш. Говори с нея, кажи и, че не си като другите и , че си готов да я изчакаш колкото вереме е нужно, НО и че не можеш да я чакаш вечно. НО-то е ЗАДАЛЖИТЕЛНО. Айде успех![]()
![]()
Изчакай малко.Ако продължи да се държи така-това е проблем.Независимо, че е била наранявана-това не е нормална връзка, да не иска дори да го целуне.Ако още е наранена-просто не започва връзка, а така измъчва и него и той започва да си задава въпроси.
Недей веднага да си мислиш, че ти изневерява.
Ако има нещо ,което я е наранило в миналото и... споделяй си с нея и я научи итя да споделя с теб , най на пред и покажи ,че си и истински приятел,че ще я защитиш от всичко .... има и шанс да ти изневерява ,щом сте от няколко месеца заедно ,а те не иска да се целувате ..... айде да правите любов,хубаво е да не се бърза,но чак за целувки ... ами ти я наблюдавай ,в смисъл дали е замислена , тъжна .... и т.н. .... но не знам ако е замислена,когато е с теб , дърпа се , не ти казва ,че те обича малее .... говори с нея направо ,кажи и какво те тормози .... най добре да сте откровени един с друг ....
късмет!!!!
Barbie^X-tina$
Не е нормално да прави така, няма значение че е била наранявана - една целувка какво и струва...може би наистина има нещо - седни и поговори с нея!
tva e mn..i az nz kakvo..starnno e da e tolkova golqma i kato q celuvash s ezik da se darpa..vii kak se celuvate togava??i za sexa ne e normalno da ne iska...takiva neshta pravqt malkite momi4enca na 13 primerno..nz zashto si s neq..nito se celuvate nito sex praite ..za ko si s neq..qvno nei e hubavo s teb dr obqsnenie nqma..!!!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
мерси много на всички ,мисля да я остава още малко може и чудо да станехихихихихи ако продължава така ще си поговорим с нея може и за последно да е
![]()
![]()
![]()
![]()
това за мен за вас много целувки и успех дано не попадате в такива ситуации
Поговорете си!Явно нещо има,щом те отблъсква
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Taq malko te budalka na lqvo i nadqsno, a ti si stanal myj na 22 godini i i se dava6.![]()
![]()
Е какво да правя така се получиша нещата нали трябва някои да е пре***н и това съм азПървоначално написано от Lost_Kiss{}
неостанаха свястни момичета всичките са един дол дренки