- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в истинската любов?
mislite li 4e sa6testvuva takava lubov do smarat bez da si omraznete i izneverqvate?molq otgovorete otkrovenno
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
защо не???
Първоначално написано от hoseto_
Да, защо не.. Мисля, че може да съществува истинска любов.
естествено, че я има![]()
![]()
Хах естествено, че не!Няма любов, която да трае до старини.. след време любовта угасва и остават само уважението и привързаността...
А за омразването... все ще има момент когато този човек ти е досаден и сте се изчерпали един друг (нормално вие сте постоянно заедно);
За изневярата... зависи кой как я възприема, някои мислят, че изневярата е целувки, прегръдки, секс, други, че изневярата е когато имаш чувства към друг човек... Но едва ли има човек, който с ръка на сърцето ще каже,че като си има приятел/ка дори не е поглеждал друго момиче/момче и си е помислял нещо (винаги го има и тоя момент, дори и да няма действия...)
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Вярвам в хубавия секс! но в истинска любов...
Moderated by AleandraПървоначално написано от Анонимко
т. 7 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,смятам,че съществува.Ако хората са подходящи,но в днешно време много рядко има такава любов.Който я ипита,е късметлия.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз така мисляПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
OPREDELENO HE
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
любов ... да-да ... само брак да няма че като гледам който се е оженил не е прокопсал ... или изкуква или се самоубива![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Ами,да...като гледам много филми![]()
Абе всъщност защо не,сигурно има...
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Естествено,че съществува.Аз много силно вярвам в нея, и се надявам някой ден да ме сполети![]()
tvardo vqrvam..i daje sam q sreshtnalapone se nadqvam da e taka
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Съществува.... но трудно се намира ,като гледам какви са хората на последак ...... но аз мисля,че я намерих вече .... не знам дано не греша ...
Barbie^X-tina$
истинската любов я има само в приказките на Андерсен , Братя Грим и д.р в света които живеем токова нещо няма поне аз не вярвам в него
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не вярвам в любовта бъобще. Това брои ли се?
Първоначално написано от slun4ice
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
значениеПървоначално написано от MajeStic
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
razbira se 4e sa6testvuva istinskata lubov, dostata4no e samo da dade6 i ti ne6to ot sebe si i da ima6 doverie v 4oveka do sebe si i vsi4ko idva ot samosebe si.znam go ot opit.