- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в истинската любов?
Вярвам, че има ЛЮБОВ, но тя не е вечна...
>>> House Music <<<
дано и аз отдавна на това се моля,само че дано този ден е по-скороПървоначално написано от Veno0m
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Да, вярвам в нея![]()
такова нещо няма ..........
Според мен любов не съществува...В смисъл такъв,че я има но са рядко онези който,са я открили.Някой от вас си имат приатели...и аз имах...смятат,че щом някой им е допаднал-значи ще е този(тaзи)!Не е така!Вярно първата любов не се забравя...не след това срещаш друг...разочароваш се...и т.н.Така,че ЛЮБОВ НЯМА...Чуите във vbox7 .разберете за какво говоря...Лично аз до сега не съм се влюбвала...или по-точно се влюбих но момчето загина...така че ако е имало любов и Господ той нямаше да умре...замислете се
До смърт, без да си омръзнете и да не се променят нещата...може би само в приказките.В реалния живот не става така, с времето чувствата се променят, но пак може да се обичате.И за мен истинска любов не е тази, която е до свъртта, а тази, на която си бил отдаден изцяло, дал си всичко от себе си, изпитвал си любов и т.н.
Emi mislq 4e takava lubov moje id a satestvuva no mnogo rqdko! Spored men ne moje da ne si omraznat!
оо е тва е най-баналния въпрос..ми то оставаше и да не вярваме и за какво живеем
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Вярвам, че съществува..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аа какво е истинска любов-незнам всеки го приема различно-нещо като страхотна тръпка и емоция при всяко докосване..незабравим трепет-единствен и неповторим..за съжаление все по-рядко в реалността,но това не ни пречи да вярваме ,че точно ние ще я срещнем.."Да даваш без миг и жалост докато не станеш купчина пепел . " !
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami da!ubedena sum 4e su6testvuva!v momenta sum vliubena i ne iskam tova da svur6va!4uvstvoto e strahotno!
estestveno 4e vqrvam v istinskata lubov...vseki trqbva da vqrva spored men za6toto tva da te obi4at i da obi4a6 sa dvete nai-hubavi ne6ta na sveta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....