Много силно се нуждая от съвет!Значи...имам един приятел,който аз много обичам(само като приятел),той е страшно умен,сладък,добър и изобщо...супер е!Той ме харесва,иска да сме гаджета...Но проблема е,че аз неискам да сме гаджета и да има любов между нас(искам да сме просто приятели,много добри приятели!).С него съм ходила преди около година,тогава го харесвах за гадже.Сега той ми предложи отново,много иска да излизаме и да сме гаджета,но аз му отказах,по простата причина,че просто неискам да има между нас нищо повече от приятелство... А и като гаджета много не се получава между нас.От 5 дни не сме говорили защото той ми каза,че неиска да ме познава повече Страшно много си го обичам като френд и ми е мъчно за него ;( А и след 3 дни има рожден ден Помогнете мии,моля ви!Немога просто така да забравя за него.Дайте съвет,как да си върна приятелството му... ( защото неискам да съм скарана точно с него.Има малко труден характер... и немога да се справя самичка Помогнете ми!!!!Как да си върна приятелството с него?Много ще съм ви благодарна...