- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Още един проблем с родителите
Ако той има чувства към теб - няма да те зареже, щото не те пускат до късно с него. И нашите са много строги, въпреки че съм почти на 18 имам вечерен час 10. А приятеля ми е на 21, живее в студентски град и яко купонясва и ходи по дискотеки. Но откак сме заедно - много рядко го прави. Понякога си говорим по телефона, друг път се събира с близки приятели.. И просто изчакваме търпеливо да дойде мигът, в който ще мога да се мотам където искам с него. В крайна сметка само 2 пъти съм плакала заради негови думи, като и двата пъти се погрижих никой да не разбере. Нашите си мислят, че той е перфектният кавалер и знаят, че се грижи за мен. Сами предложиха, когато дойдат майсторите да слагат дограма в кухнята, аз да отида при него за 1-2 вечери, той да се грижи за менПросто с него успяхме да спечелим доверието им.
Не прави глупости, а се старай да покажеш на родителите си, че си отговорна и разумна и че няма за какво да се притесняват, ако те пуснат до късно.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.