.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    mi az
    Guest

да се боря ли за него ? :s

zdraveite na vsi4ki IMAM PROBLEM I ISKAM DA S EPOSAVETVAM S VAS.TAA ZNA4I HODEH S 1 MOM4E SLED KOETO ZAMINA NA MORE I SI4KO SVAR6I PROSTO EI TAKA.SEGA BQHME ZAEDNO NASDISKOTEKA-TOI TANCUVA6E POKRAI MEN(NE S MEN) SEDE6E PRI MEN NA TERASATA,NA MASATA,I NAKRAQ AZ NE IZDARJAH I GO CELUNAH.BE6E ME STRAH DA NE SE DRAPNE ZA6TOTO NE HODIM NO S EPRESTRA6IH I TOI NE SE DRAPNA,NO NEPREKASNATO GOVORI ZA BIV6ATA MU 4E GO DRAZNII NEMOJE DA Q GLEDA NO VSQKA 2 DUMA E ZA NEQ I SEGA NZ DALI D MU PI6A PO SKYPE KAKVO DA PRAVQ DA S EBORQ LI PLSSSS SAVET =D>

Дай му съвет, че ако спре да говори за нея, няма да се дразни толкоз
    Пп: той определено има чувства към нея ... сама прецени дали можеш да се пребориш за любовта му
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Пп: той определено има чувства към нея ... сама прецени дали можеш да се пребориш за любовта му
    съгласна

Град
    L.A. \ Moscow
    ако тя е скъсала с него има вероятност още да има чуства към нея! и по този начин ( като плямпа простотии за нея ) да се опитва да го превъзмогне! а честотата на разговоеите или думите за нея показва кога той мисли за нея
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    съгласна
    И аз съм на това мнение.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ot avtora
    Guest
    EM DA DE TE SA HODILI GODINA I NE6TO I AZ ZATOVA S EPRITESNAVAM DALI NQMA NE6TO KAM NEQ,NO SA SKASALI ZA6TOTO TOI DOKATO E BIL S NEQ E HODIL S O6TE 2 I I E IZNEVERQVAL I TE E RAZBRALA I SA SKASALI POSLE E ISKALA DA SE SABERAT NO TOI NE E ISKAL SEGA SE NAVARTA OKOLO NEGO NO TOI SAMO KAZVA KOLKO E TAPAI 4E NE MU PUKA NZ PLSSSSSSSSSSSSSSSS POMO6T

Щом на нея е изневерявал...каква е гаранцията че и на теб няма да се случи...прецени първо дали си заслужава

бори се със зъби и нокти!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    az sym sig. 4e q haresva ili obi4a prosto tfa e 100% 6toto az taka hodih s edno mom4e ama obi4ah drugo dvamata bqha mn dobri fr ama nepekyasnato obijdah toq deto obi4ah pred toq deto hodih s nego s kfi li ne raboti ne go obijdah a vsy6tnost mnogo go obi4ah i tfa 4e postoqnno go obijdah prosto pokazva6e 4e prez 2 min. mislq za nego...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

според мен никой от тях не знае какво иска... това тяхното прилича на сапунен сериал.. кажи му за чувствата си и ги остави да се разберат по между си кой какво иска..

Мега фен Аватара на koalka
    Така по скайп надали може да се разберете толкова добре, но му пиши.Но недей да говориш веднага за това, а постепенно започни темата и виж какво ще ти каже.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: да се боря ли за него ? :s

Цитирай Първоначално написано от mi az
    zdraveite na vsi4ki IMAM PROBLEM I ISKAM DA S EPOSAVETVAM S VAS.TAA ZNA4I HODEH S 1 MOM4E SLED KOETO ZAMINA NA MORE I SI4KO SVAR6I PROSTO EI TAKA.SEGA BQHME ZAEDNO NASDISKOTEKA-TOI TANCUVA6E POKRAI MEN(NE S MEN) SEDE6E PRI MEN NA TERASATA,NA MASATA,I NAKRAQ AZ NE IZDARJAH I GO CELUNAH.BE6E ME STRAH DA NE SE DRAPNE ZA6TOTO NE HODIM NO S EPRESTRA6IH I TOI NE SE DRAPNA,NO NEPREKASNATO GOVORI ZA BIV6ATA MU 4E GO DRAZNII NEMOJE DA Q GLEDA NO VSQKA 2 DUMA E ZA NEQ I SEGA NZ DALI D MU PI6A PO SKYPE KAKVO DA PRAVQ DA S EBORQ LI PLSSSS SAVET =D>
    ми 6том не може да гледа бив6ата си на4и скоро може да я скъса,и пътя му е свободен за теб,из4акай малко,питай го дали те харесва
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    kadeto iskam
    az kazvam da se gramne6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си