- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога тръгнахте на кандидат-студентска подготовка?
според мен Симеоново е по-перспективно, но ти ще решишПървоначално написано от Jamalska
)
Ами аз сама си се подготвях (кандидатствах с информатика). Почнах декември месец, като не съм си давала много зорПреди изпитите ходих на 2-3 частни урока да ми обяснят това което не ми е много ясно
![]()
mi az o6te ne sum stignala i do teq izpiti ama bratov4et mi dokolkoto si spomnqm(be6e predi 5 god) zapo4na ot 12 klas ama toi si ima6e straxotna podgotovka i...posle se qvi nali na ispit ima6e vse otli4ni ocenki i zapisa pravo v sorbonata(parij).e kusmet na vs bude6ti i nastoq6ti studenti!!!
Не е така, тия неща си зависят от човека, една приятелка почна уроците 4 месеца преди самия изпит, всички и се смеехме, че толкова късно се е усетила, а изкара 5.90. Няма пари, нито връзки ако тва си мислите. Така че...Първоначално написано от meri88
e za vias ne e vs s vruzki edin priqtel minalata godina zavyr6i smg ,po4ti cqla godina ne u4e6e,samo nakraq i go priecaa![]()
Хахахаха в СМГ не може почти да не е учил...Там всички УЧАТ!!! Не случайно се знае,че там са събрани зубарите на СофияПървоначално написано от Анонимко
![]()
abe ti dobre li si..kato ne znae6 i ne govori!to4no poneje vs sa umni i ne im se nalaga da u4atПървоначално написано от sinful`girl
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Хахахаха да бе,нз ..... Там отиваш полу-умен и излизаш хипер умен,точнот защото те спукват от зада1и и от учене![]()
Аз започнах от ноември месец, но не особено стабилно. решавах си там задачи от 2 сборника и това е! Януари-февруари ходих на курс към ВУЗ-а, в който кандидатствах. Тия курсове са супер-няма не влязъл, посетил курса. След това взех 15-тина частни урока по стереометрия(нея изобщо не я бяхме учили в училище) и изреших въпросните 2 сборника. Влязох и на двете места, където кандидатсвах. Във Велико Търново на 2-ро желание, а в Свищов на първо с най-висок бал!
П.С. Кандидатсвала съм с математика само във ВТ и Свищов!
pfffffffffff zleta takiva osyznaite se malko kato ne ste v smg ne govorete.to otstrani drugu izglejdaПървоначално написано от sinful`girl
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Зле,ще викаш на себе си .....много добре знам как е там!!! Но няма да споря,явно още нищо не си видял от СМГ......като гледам не са ви и научили да пишете на БГ език,а не на латиница....Няма да се занимавам повече с глупости![]()
Ako ne u4i6 tam,povqrvai mi ne znae6 kak e.Za 6 godini v SMG nadali ne znam ni6to.6si pi6a kato si iskam..i tva za nau4vaneto sai be6e mn typ i posredstven komentar i nqma6e ni6to ob6to s daskaloto.Първоначално написано от sinful`girl
хаха, Витан ли?Първоначално написано от Анонимко
![]()
В СМГ не знам колко ни "спукват от задачи"...предстои ми 8-ма година и не съм се побъркала....е, да де, аз съм от по-...лошите деца![]()
нееПървоначално написано от be_true
яя дай едно скайпче,или ако искаш аз,че не мога да се регнаа
![]()
дай на лично, че при тебе нямаПървоначално написано от Анонимко
![]()
мааа не мога да се регнаа и се седа от нз колко време като гостт в смисъл регвам се ма не ме вписва..![]()
В СМГ си ги има и пропадняците като навсякъде. Не всички учат и не всички искат 6-ци![]()
А по темата според мен всеки сам си знае собствените възможностти и е глупаво да се казва, че някой нямало да се справи за 1 година със само 25 теми. Да, за медицина, наистина, зор ще види и би било адски трудно, но там темите не са толкова малко. Много си зависи и от училищната подготовка. Аз първоначално бях решила Туризъм и в последствие се отказах, защото просто в у-ще нищо не правим и нямаше какво да ми привлече вниманието, винаги си пишех някое домашно по друг предмет, то ние дори не взехме всички уроци, а и това е предметът по който наистина не познавам съдържанието на учебника.
Аз съм се насочила към математиката и си решавах и през лятото някакви задачки, ходих на 2-3 урока...безполезни и не знам какво ще правя за през учебната година.
Сопдели какво кандидатстваш....Аз кандидатствах право и тръгнах на подготовка Януари месецтази година....и ме приеха....Първоначално написано от Анонимко
Ако си за медицина е постижимо да започнеш сега но......
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Сега ще ти кажа какво направи батко...Не ходи на никакви подготовки един месец,не се спря в къщи...Понеделник,вторник,с яда...цяла седмица ДИСКО,ДИСКО кафета,барове,приятели,гад ета и пален КУПОН и РЕЛАКС!Един месец нон-стоп,после отиде на море-Слънчев бряг(не се спря),после на балкан и последните 5 дена..Толко много си беше отпочинал,беше си изпразнил мозъка от всичко!2 от тия 5 дена по леглата и пред тв-то...На 3-тия ден си седна на задника и учи,ама учи както трябва!Отиде и на изпита искара 5.43..сега си е студент в унсс...от първо класиране..Евала му праваПървоначално написано от Анонимко
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Евентуално не ти вярвам....Първоначално написано от sladkish_14
Евентуално и аз ...Първо защото тази год в УНСС хора с оценки около 5.50 едвам влизаха на второ и трето класиране. И второ .....omfg,как за 3 дена може да се научи материал,който по принцип е предвиден за няколко месеца.....Първоначално написано от belerofone
Евентуално може да не ми вярваш,АМА ГО ПРИЕХА НА ПЪРВО,ако щеш квото искаш ми говори,защото когато излезнаха класиранията той пак беше на море и аз му ги казах от нас!И не само изпита се гледа а и дипломата!На него му е над 5,50..Затова,че не ми говори,кога приемали тия под 5,50!Ама той изчака второ и се записа по-хубава "професия"...А как се учи ли?Ми единия му изпит беше по география,трябва да си МАЛОУМЕН за да не можеш да си направиш теста по география с въпроси от 4-и клас...А другите по бел май и мат..и на него му беше лесно,това че някои почват подготовка една година по рано,незначи не някои не може да си направи подготовката за "1 седмица"(3дена+нощи)Първоначално написано от sinful`girl
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Хахахахаха тея ги говори на баба ми....но ок,айде не искам да споря,защото е безсмислено. 3 дена и 3 нощи учене ....не може. Човек не трябва ли да поспи малко,а? А и има един такъв момент при хората,когато приемат много инф. за отрицателно време мозъкът блокира и докато не му дадеш нужната почивка отказва да приема повече инф. и забиваш. Изпитвала съм го на гърба си и за това ти го казвам...но както и да е,нямам време да споря за глупости![]()
За 3 дена и 3 нощи евентуално мога да мина темите по 1 път(ако е с тема), но пак ще се озоря. Иначе мъжа отиде на тестове по БЕЛ и Английски без изобщо да е чел и изкара добри оценки във ВТУ. Само по история беше чел и го приеха на първо класиране в 2 ВУЗ-а. Ама той си е при мен сега![]()
Ама те и ДИПЛОМАТА ли гледат....От кога се крие тази информация....Първоначално написано от sladkish_14
АЗ съм с диплома 5.92...На изпита имах 5.50 и 5.75 по история и литература....На френски имах 4.50....и ме приеат на 2 класиране....тъй че не ми разправяй на мен....